wasmar Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 @wasmar , @wobi dajcie jakieś sprawozdanie z nad rzeki - prawie przez cały tydzień was "mijałem"Same kiełbie i ukle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 @Makler to chyba jedno z najbardziej urokliwych miejsc pod słońcem.Mowa o odcinku od mostu w prawo.Byłem tam w ubiegłym roku i w tym roku tez planuje Dzieki za super fotki aż lżej człowiekowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler1 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 (edytowane) Samczyk troci 64 cm i samica troci 67 cm z Drwecy 10-11.01.2013 r. Edytowane 18 Listopada 2013 przez lukomat Fotka niezgodna z regulaminem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 fajne rybki,Drwęca darzy w tym roku... Jak tam Karol CDk już po testach? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 (edytowane) Tak kijek juz po testach.Szkoda tylko ze nic sensownego nie zdołało wydobyć choć odrobiny mocy z blanku.Ogolnie jestem bardzo zadowolony.Jak by sie jeszcze udało potestować go w typowo zimowych warunkach było by super.Mysle ze to niebawem nastąpi.Pozdrawiam serdecznie Karol.Ps. Gratki za kapitalną rybke. Edytowane 12 Stycznia 2013 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Wobi, zareklamuj wobka na którego padła ryba.Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Najpierw strzeliła na standardowego strażaka,ale się nie zapięła,więc po kilku minutach podałem jej dla odmiany łamańca w stonowanych kolorach. Wobler jak wobler,pewnie palnęła by w każdy inny który przeleciałby jej koło nosa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artzgodka Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 (edytowane) fajne rybki,Drwęca darzy w tym roku... pr3.jpg po4.jpg por33.jpg Jak tam Karol CDk już po testach? fajna rybka, marzy i mi się ale póki co 2 wyjazdy na Drwęcę i bez kontaktu, ile miała centrymetrów ? a tydzień temu i fachura był na Drwęcy w sensie M. Szymański i taż bez kontaktu z rybą Edytowane 13 Stycznia 2013 przez artzgodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Gdyby Marek 5 dni poświęcił Drwęcy zamiast Łebie, to pewnie by połowił,a tak z doskoku to ciężko jest coś złowić.Sukces w łowieniu troci liczy się ze wzoru: kilometry x ilość rzutów x szczęście Co do centymetrów to akurat ja ryby przeliczam na słoiki (najczęściej te po musztardzie,wtedy więcej wychodzi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Piękna ryba Wobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesta Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 (edytowane) Witam.Ładne trocie łowicie, gratuluję. Moje tegoroczne ryby. Pierwsza z otwarcia, druga wychodzona. Obie złowione na woblery Irka Gębskiego z Lendyczka. podrawiam Edytowane 13 Stycznia 2013 przez Nesta 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Bardzo ładne te twoje ryby.Gratuluje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Piękne troćki. A ta samiczka to albo wydrze albo z pod ościenia uciekła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Witam.Chce się wybrać na trotki na Słupie będę tam pierwszy raz i wogule na trociach pierwszy raz. Może któryś z kolegów forumowiczów może podać jakieś lokalizacje? Z góry dzięki. ps na prv odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 @Nesta. Piekne ryby. Ta druga w szczególności, "wychodzona" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 @Nesta to są naprawdę ładne trotki, jak malowane .Pogratulować połowu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler1 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Samiczka do z sieci chyba klusownikom uciekla bo ma petle na tulowiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 @Nesta śliczna parka... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michau25 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Piękne ryby szkoda że w mojej okolicy ich niema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesta Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Dzięki. Dopiero połowa stycznia a ja wyjezdziłem juz prawie 2000 kilometrów za trociami, ale nie żałuje. Czekam aż mrozy odpuszczą i znowu jade na kilkudniową wyprawę.Krótko o połowie. Ryby złowione na tej samej prostce, jedna pierwszego a druga dziewiątego stycznia. Miejscówkę najpierw obłowiłem (dobre 20 rzutów) pomaranczowym woblerem, potem zmiana na stonowany róż ala lipień, trzeci rzut i branie. O obu przypadkach było dokładnie identycznie. Pierwsza ryba złowiona o 11.00 a druga o 10.56. Przypadek czy nie, wnioski sobie każdy wyciągnie sam Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 W tym sezonie troćki lubią ten kolor,miałem podobnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leny Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 (edytowane) Bardzo ładnie Edytowane 22 Lipca 2013 przez Leny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Ładne sreberka. Gratulacje.( kto chodzi to zawsze coś wychodzi ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 piękne ryby....gratulacje dla łowców...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stubek Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Czesc, był ktoś może w ostatnich dniach nad wierzycą? Mamy zamair się wybrac z kolegami, ale strach, że woda brudna i wysoka - bo na południu stany alarmowe - zdzierżyć już nie idzie tego oczekiwania na wiosnę. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi