Skocz do zawartości

Trocie 2013

rapia

Rekomendowane odpowiedzi

Tak kijek juz po testach.

Szkoda tylko ze nic sensownego nie zdołało wydobyć choć odrobiny mocy z blanku.

Ogolnie jestem bardzo zadowolony.

Jak by sie jeszcze udało potestować go w typowo zimowych warunkach było by super.

Mysle ze to niebawem nastąpi.

Pozdrawiam serdecznie Karol.

Ps. Gratki za kapitalną rybke.

Edytowane przez Karol Krause

fajne rybki,Drwęca darzy w tym roku...

attachicon.gifpr3.jpg

attachicon.gifpo4.jpg

attachicon.gifpor33.jpg

Jak tam Karol CDk już po testach?

fajna rybka, marzy i mi się ale póki co 2 wyjazdy na Drwęcę i bez kontaktu, ile miała centrymetrów ?

a tydzień temu i fachura był na Drwęcy w sensie M. Szymański i taż bez kontaktu z rybą

Edytowane przez artzgodka

Gdyby Marek 5 dni poświęcił Drwęcy zamiast Łebie, to pewnie by połowił,a tak z doskoku to ciężko jest coś złowić.

Sukces w łowieniu troci liczy się ze wzoru: kilometry x ilość rzutów x szczęście   ;)

Co do centymetrów to akurat  ja ryby przeliczam na słoiki (najczęściej te po musztardzie,wtedy więcej wychodzi) :D

Dzięki. Dopiero połowa stycznia a ja wyjezdziłem juz prawie 2000 kilometrów za trociami, ale nie żałuje. Czekam aż mrozy odpuszczą i znowu jade na kilkudniową wyprawę.

Krótko o połowie. Ryby złowione na tej samej prostce, jedna pierwszego a druga dziewiątego stycznia. Miejscówkę najpierw obłowiłem (dobre 20 rzutów) pomaranczowym woblerem, potem zmiana na stonowany róż ala lipień, trzeci rzut i branie. O obu przypadkach było dokładnie identycznie. Pierwsza ryba złowiona o 11.00 a druga o 10.56. Przypadek czy nie, wnioski sobie każdy wyciągnie sam :)

Pozdrawiam.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...