Andrzej Wizner Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 (edytowane) Witajcie woda ma magiczne +4 i rośnie wiec czas na nasze "srebro Bałtyku"wreszcie pozdrawiam Andrzej PSmetoda połowu trolling Edytowane 18 Listopada 2013 przez lukomat Fotka niezgodna z regulaminem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariuszb Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Dzięki za info, fajne ryby.Ja dzisiaj i jutro też pływam, może coś się zadzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maguras Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 piekna ryba i spokojne morze szkoda, ze na wybrzeze mam tak daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 (edytowane) pogoda nas wczoraj nie rozpieszczała, słonce, deszcz, wiatr zmienny z rożnych kierunkówcoś udało się połowicbrania były na wodzie 2,7-4,5m, przynęta: srebrna blaszkatemp wody od 2,7 do 4,5 Cmetoda: trolling Edytowane 14 Kwietnia 2013 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stubek Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Andrzejku, Wojtas wspaniałe sreberka:) Gratki wielkie. Mam nadzieje że z Andrzejkiem w czwartek również uda mi się i koledze połowić równie pięknych sreberek. Jutro po południu spróbujemy sił na górkach zachodnich, może coś się trafi:) Jak nie to pocieszymy się kilkoma śledziami;) Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariuszb Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 W sobotę przyfarciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 zasrebrzyło się na morzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 oj żebyś wiedział... ja już sie nie mogę doczekać soboty... może jeszcze będą ruchliwe i chętne do współpracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stubek Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 To może ja podziele się z Wami. Pływałem od niedzieli do dziś. w niedziele od 6.30 do 16.00 na mechelinkach. Ja miałem jedno pobicie, kolega niewymiarka trotki. Od poniedziałku pływaliśmy na Górkach zachodnich od rana do wieczora. No więc poniedziałek woda w jednym miejscu na długości linii brzegowej od 2.7 do 4 metrów od 4 do 5.4 stopni - miałem piękne 3 pobicia, przy pierwszym kolos który niedał się ruzyć z miejsca, wybierał żyłkę z kołowrotka pomimo przykręcenia hamulca, zobaczyłem tylko kilka błysków i poszła sobie w siną dal, żadnej niestety tego dnia nie udało się wyciągnąć z wody. Wtorek lipa, woda maksymalnie 3.3 stopnia do 2.7, zero kontaktu. Dziś środa woda super od 4.0 do 7.00 stopni, była nadzieja okazała się płonna - nawet pobicia. Ale jak się okazywalo przy spłynięciu w niedziele, wtorek i środe (poniedziałek zero trociowców) nie tylko my splywaliśmy bez nawet jednego kontaktu.Ale nie odpuszczamy, jutro przerwa bo sztorm, ale piątek sobota znów do boju. Pozdrawiam serdecznie Ps. Chwalcie się, gdzie pływacie - może się spotkamy na wodzie- Ja pływam niebieskim michałem z milexu z 5 hondą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stubek Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) A to z dzisiejszego dnia. Pływałem z kolegą Andrzejkiem Wizner. 5 rybek zmierzonych, najmniejsza 47 cm - największa 72 cm na załączonym obrazku, 3 niewymiary i dwa spady. Jestem pełen podziwu dla kolegi Andrzeja i jego przeogromnej wiedzy. Było przesympatycznie, wielkie dziękuje Pobiłem swój rekord życiowy trotki;) Wszystkim życzę takich wrażeń. pozdrowionka Edytowane 19 Kwietnia 2013 przez stubek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 (edytowane) sezon trocinowy w pełni- w sobotę trafiliśmy na trudne warunkia i tak udało nam się złowić kilka sreberek (mieliśmy 8szt. w dwie osoby) woda ma juz +9Cmetoda - trolling Edytowane 18 Listopada 2013 przez lukomat Fotka niezgodna z regulaminem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Piękne sreberka .Pogratulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Gratulacje srebra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 kurde jeszcze chwila i ... bedzie po ptokach... woda nagrzewa sie strasznie szybko... a u mnie jak na zlosc... jak mam siedziec w robocie to pogoda cud mniut... jak mam wolne - na ogol weekend to fala - kolano oko i wiatr z polnocy... :/ gratuluje wynikow Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 a ja już trzeci rok z rzędu wybieram się potrolować na śledziu i w tym roku dla odmiany ospa (prezent z przedszkola od małego). graty tym którzy walczą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 I u mnie przyfarcilo Pierwsza plażowa trocina 65 cm , foto słabe bo robione kalkulatorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 trocina 65 cmSpecem od rybek z płetwą tłuszczową - poza sumikiem - to ja nie jestem, ale ta "trocina" jakaś taka "tęczowa" się wydaje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Tęczak, takie wysrebrzone łowi się z plaży. Ale też niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek85 Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Śliczny tęczur, chciałbym takiego w rzece przyciąć, demolka sprzętu gwarantowana ,pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 To raczej jest troć tylko ta gra światła i piaseczku na grzbiecie trochę go w kolorkach upodabnia do tęczaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Zbliżenie ogona rozwiało by wszystkie wątpliwości (kilka czarnych kropek na promieniach). Ale nawet na tej fotce pysk i ogon raczej charakterystyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Dzięki za ekspertyzę Jako że to moja pierwsza ryba z plaży to mogłem się pomylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 (edytowane) Parsęta samo południe , 3.91 kg Edytowane 16 Lipca 2013 przez Rajfel 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 gratulacje Andrzej piękna sztuka , warto było gnać kilka set kilometrów rejon twój ulubiony -mosty? pozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Ładna i wydaje się być zdrowa,- gratuluje Andrzeju!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi