ROKERS Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 i to jest prawdziwe trociowanie szczere gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Parsęta samo południe , 3.91 kgCo se otworzę i popatrzę, to.... Gary Cooper, cholera... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leny Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Wrześniowa "trójka" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Piękna Michał. Z jakiej/której wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Piękna Michał. Z jakiej/której wody?Waldek gul "chodzi" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leny Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 (edytowane) Jedna z "górskich" rzek północy ,wpadająca do morza na wybrzeżu słowińskim Edytowane 17 Września 2013 przez Leny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Waldek gul "chodzi" . Wtrącę się Komu nie chodzi jak się widzi taka "trójkę"Gratki Leny za rybona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Jedna z "górskich" rzek północy ,wpadająca do morza na wybrzeżu słowińskim A mogłeś skłamać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Michał kużwa Ty to zawsze coś wychodzisz. Gratuluje i pozdrawiam Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Tak w sumie to nawet nie nastawiałem się na trocie nigdy. Pstrągi, one mnie opanowały, no ale, wrzesień i dooopa.Zachęcony sukcesami, stwierdziłem, może się uda. Sprzęt pstrągowy, ale nic, próbujemy.Na dragonie Millenium trout 5-25 żyłeczka 0.20 i wahadłóweczka.Wróciłem ze szkoły, sprzęt w łapę, rower pod tyłek i jazda. I dylemat, jechać w górę, czy w dół?Spotkałem kumpla, zasugerował dół, jadę. Pada. Jadę. Pada. Rozkładam się. Pada...Rzucam pod drugi brzeg, gdy wahadłówka przechodzi pod krzakiem przy moim brzegu jakieś 5 m ode mnie... ŁUP.W pierwszym rzucie. około 10 minut holu, nogi jak z waty, wiem że jest spora, pierwsza w zyciu... Brzeg wysoki, moze sie uda... Jest! Ślizgiem po rampie z zdeptaniej trzciny! Holu nie opisze, z emocji średnio pamietam! 64 cm, prawie 3 kg. )))Odrazu się zwinąłem, dośc emocji tego dnia. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielbasa99 Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Tak w sumie to nawet nie nastawiałem się na trocie nigdy. Pstrągi, one mnie opanowały, no ale, wrzesień i dooopa.Zachęcony sukcesami, stwierdziłem, może się uda. Sprzęt pstrągowy, ale nic, próbujemy.Na dragonie Millenium trout 5-25 żyłeczka 0.20 i wahadłóweczka.Wróciłem ze szkoły, sprzęt w łapę, rower pod tyłek i jazda. I dylemat, jechać w górę, czy w dół?Spotkałem kumpla, zasugerował dół, jadę. Pada. Jadę. Pada. Rozkładam się. Pada...Rzucam pod drugi brzeg, gdy wahadłówka przechodzi pod krzakiem przy moim brzegu jakieś 5 m ode mnie... ŁUP.W pierwszym rzucie. około 10 minut holu, nogi jak z waty, wiem że jest spora, pierwsza w zyciu... Brzeg wysoki, moze sie uda... Jest! Ślizgiem po rampie z zdeptaniej trzciny! Holu nie opisze, z emocji średnio pamietam! 64 cm, prawie 3 kg. )))Odrazu się zwinąłem, dośc emocji tego dnia. Grubo Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 kuzwa:) az nie wierze:)tez bym sie zwinął pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Samczycho super i do tego na 0,20 - to miałeś farta. Gratuluje i pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Gratuluje radości,- ładnie i tak szczerze to ująłeś, że aż mnie ujęło... Tak trzymaj Kuballa44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skob.el Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Szacun dla Kolegi za opis przygody... a nie tylko wstawienie fotki .Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Najbardziej chyba cieszą właśnie takie "przypadkowe" zdobycze. Człowiek dwa dni się gotuje, trzeci dzień cały łazi i nic. W pojedzie na godzinkę, strzał i torpeda na brzegu. Rewelka. Gratuluje i zazdraszczam :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Dzięki Panowie za miłe słowa. A ciekawostką jest jeszcze fakt, ze doholowałem ją na zakręconym jak słoik po ogórkach hamulcu, gdyż miejsce było otoczone duża ilością chaszczów w wodzie.Rybka bardzo chciała przytulić chaszcze, ja bardzo chciałem przytulić rybkę... Tylko miękką w miarę wędką, i moja ręką wyperswadowałem jej ten pomysł za każdym razem . POLONIAb- chyba taki jeden brodaty Pan u góry zesłał mi tę rybkę... Własnie za pierwszą wyprawą, co by mocno i konkretnie zakorzenić we mnie chęć polowania na rybę szlachetną wielkości XXL ))Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORION99 Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 http://www.1479.pzw.org.pl/ - aktualne wieści z Parsęty :-) Kuba - Graty :-) ciekawe skąd ta Twoja - chociaż się domyślam ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 (edytowane) sorry, że linka podaję, ale to tylko przez to, że z tabletaspasione 75cm Edytowane 18 Listopada 2013 przez lukomat Fotka niezgodna z regulaminem. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 (edytowane) sorry, że linka podaję, ale to tylko przez to, że z tabletaspasione 75cm Foxy, Piękna Edytowane 18 Listopada 2013 przez lukomat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Ależ loszka... Coś pięknego.Panowie, wieje, wieje już cały dzień i pare godzin nocy wprost z północy. Jak sądzicie, ile dni potrzebuje troć na przebycie... Około 20 kilometrów w górę rzeki? Ostatki, wiec musze jak najlepiej czas zagospodarować.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek kos Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Troć w ciągu, potrzebuje około 8 dni na pokonanie odcinka od ujścia Wisły do wód Drwęcy. Sam widzisz, że 20 km to dla niej nie wyzwanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 (edytowane) Ależ loszka... Coś pięknego.Panowie, wieje, wieje już cały dzień i pare godzin nocy wprost z północy. Jak sądzicie, ile dni potrzebuje troć na przebycie... Około 20 kilometrów w górę rzeki? Ostatki, wiec musze jak najlepiej czas zagospodarować..Siema, wiatr z północy w jakimś stopniu "wgania" ryby w rzekę, jednak musisz patrzeć na stan wody. Gdy woda jest podwyższona duże deszcze, i sztormy wtedy najchętniej wchodzą do rzek. Najlepiej jakbyś trafił na łowienie kiedy woda opada i się oczyszcza. pozdro Edytowane 23 Września 2013 przez Gadget 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Troć w ciągu, potrzebuje około 8 dni na pokonanie odcinka od ujścia Wisły do wód Drwęcy. Sam widzisz, że 20 km to dla niej nie wyzwanie... hmmm...ciekawe? a jeśli można spytać skąd takie informacje i dane? pozdro Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonP Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 (edytowane) Ależ loszka... Coś pięknego.Panowie, wieje, wieje już cały dzień i pare godzin nocy wprost z północy. Jak sądzicie, ile dni potrzebuje troć na przebycie... Około 20 kilometrów w górę rzeki? Ostatki, wiec musze jak najlepiej czas zagospodarować.. W ciągu nocy potrafi zrobić około 15 km. Czytałem kiedyś w jakiejś publikacji naukowej i to się sprawdza. Edytowane 23 Września 2013 przez SzymonP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi