arielos24 Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Jeszcze raz gratuluje Jaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelG Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Dorzucę pana Trocia ..Rybka z końcówki lata.Podziękowania dla Pstragmana za fotkę i podebranie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Jeszcze raz gratuluje Jaco Balszoje danke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 _s0.zmniejszacz.pl_P1190905_zmniejszacz-pl_429390.jpg Dorzucę pana Trocia ..Rybka z końcówki lata.Podziękowania dla Pstragmana za fotkę i podebranie.Z jakiej rzeki ta Troć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelG Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Z jakiej rzeki ta Troć ?Słupia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 (edytowane) To jednak się nie myliłem poznaję ten płotek Edytowane 25 Października 2013 przez Kajtelek2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 (edytowane) to i ja pokaze moje trocinki z wrzesnia Edytowane 18 Listopada 2013 przez lukomat Fotka niezgodna z regulaminem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 (edytowane) i nastepna Edytowane 18 Listopada 2013 przez lukomat Fotka niezgodna z regulaminem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 To jednak się nie myliłem poznaję ten płotek Ty też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekM Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Piękne trocie. Jako były mieszkaniec Słupska, gdy oglądam Wasze trotki, to serce mi się raduje. Teraz pozostaje mi niestety " tylko" wklejać moje trofea w wątku http://jerkbait.pl/topic/2159-lososiowate-michigenu-nowe-odkrycie/page-64ale to nie to, co poranna mgła nad łąkami i rzeką w Kwakowie lub leśny odcinek Wlynkowo-Bydlino.Powodzenia koledzy w połowach styczniowych keltów, może jakiś świeży łosoś zawita w Słupi, Łebie lub Łupawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Panowie, na tym portalu nie zamieszczamy zdjec martwych ryb zgodnie z ponizszym regulaminem: http://jerkbait.pl/topic/3139-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87-na-forum-jerkbaitpl/ Proponuje usunac samemu watpliwe zdjecia. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coco_bryce Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Witam Chciałbym się dowiedzieć jak to jest z trocią w rzece Motława w Gdańsku czy jest całkowity zakaz łowienia także w tej rzece czy też nie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 dziś udało mi się otworzyć jesienny sezon trocinowy - pływałem w trollingu w rejonie Mechelinki - Gdynia Babie Dołyod rana do 14-tej złowiliśmy 6 ryb do tego jeszcze mieliśmy sporo brań i kilka spadów podczaszych holurano dominowały woblery później prym wiodły blaszki Igoratrollingowa sceneria:kij szklany batson 2,7m, kołowrotek: pen slamer 460 (na identyczny łowie szczupaki)wszystkie wyjęte ryby z planerów + żyłka na szpuli, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borovik Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Dobre, też zacząłem sezon w tym tygodniu.Kolega trzy brania, dwa trocie wyjęte - ja na zero.Kolejnego dnia u mnie zaczęły się wieszać.Rozpocząłem sezon 60tką i tego dnia to była moja jedyna ryba. nie licząc wymiarowego śledzia z całą kotwiczką w pyszczku W kolejny dzień już same ledwo wymiarowe gluty na burcie. Też łowimy z planerami ale choć są skuteczne to chyba zrobię własny, jeden większy, odczepialny.Przynajmniej taki mam plan. Ciekawy jestem Twoich planerów.Własna konstrukcja, sklepowa? Może PW?Pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 (edytowane) Ciekawy jestem Twoich planerów.Własna konstrukcja, sklepowa? Może PW?Pzd planety robię sam, mam na tyle sprawdzona konstrukcje, ze robię je w sporych ilościachtak wyglądają w akcji:(dwa planery na jednej burcie, na foto plannery sa od siebie 20m) waga około 200g, długość 30cm, robię je w 3 kolorach (w zależności jaka jest pogoda)bez problemu odchodzą na bok na 60m, przy zatokowej fali nie wyskakują z wody Edytowane 24 Listopada 2013 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borovik Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Pewnie używamy bardzo podobnych pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Wojti dlaczego używasz żyłki? Planery są przyczepione do wędek czy macie "maszt" trollingowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Wojti dlaczego używasz żyłki? Planery są przyczepione do wędek czy macie "maszt" trollingowy? niedziela - zero brań na zestawach z plecionką, wszystkie ryby złowione z planera + zestaw z żyłką (daje to do myślenia)dlatego częściej używam żyłek do łowienia troci w trollingu, planety stosuje w opcji montowane do linki nie wymagają masztu powiem tak, z tymi rybami nigdy nie dowiemy się o co im chodzi, dlatego zabieram po 2 szpulki (żyłka i cienka plecionka)jednego dnia lepiej wycinają się na żyłce a drugiego na plecionce rodzaj przynęty nie ma na to wpływu (wobler czy blaszka)wiec jak nie ma brań powiedzmy prze 2 godziny warto pokombinować nie tylko z przynętami np. rodzaj linki i długość wypuszczenia przynęty (5-10m różnicy decyduje czasami o ilości brań) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Dzięki za wyjaśnienie, to rozumiem że nie używasz multików do trociowego trollingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stubek Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Tommek a Ty jakie multiki używasz do trolla, jestem na etapie przejscia. Mniejwięcej mam już upatrzony kołowrotek gorzej z odpowiednim kijem, a raczej kijami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 (edytowane) Dzięki za wyjaśnienie, to rozumiem że nie używasz multików do trociowego trollingu używam (metoda trolling): penn slammer 460 Edytowane 25 Listopada 2013 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 witam kolegów wędkarzy wybieramy się na trocie a ja nie byłem nigdy na trociach jakie przynęty mam mieć i co potrzeba np woblery,koguty ,gumy ? oraz obrotówki ale jakie ,kolory są akceptowane i przynęty będziemy wędkować nad rzeką pozdrawiam japa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 koguty bym odpuscil... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz998 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Czemu nie.. jak na drop shota łowią trocie, to może na koguty też spróbować można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Tommek a Ty jakie multiki używasz do trolla, jestem na etapie przejscia. Mniejwięcej mam już upatrzony kołowrotek gorzej z odpowiednim kijem, a raczej kijamiDopiero teraz zauważyłem że pytasz się o multiki. Ja troci póki co nie łowię ale zastanawiam się nad używaniem multików z licznikami na szczupaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi