c1esla Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 c1eśla daj znać gdzie będziecie - może też się bedę kręcił po okolicy to bym wpadł pogadać chwilke ok będziemy w kontakcie , ale nie wiem czy będziemy mieli dostęp do neta, jak coś to na priv skontaktujemy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlotowlosy Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Hej!Jak będziecie 2 lub 4 stycznia, to też chętnie bym dołączył - jestem na miejscu Może w ogóle zrobic jakieś małe, jerkbaitowe spotkanie po całodziennym wędkowaniu nad Iną?pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 (edytowane) Panowie co jest z Wami?dlaczego nie ma jeszcze tematu "Trocie 2014", nikt nie pojechał czy Ci co pojechali jeszcze nie wrócili?bo nie wierze, ze nie połowiliście ja byłem 01.01 na zatoce, łowiłem w trollingu i udało się złowić dwa sreberka 50 i 53 ale takimi małymi rybami nie będęotwierał tematu, chwalcie się bo jesteśmy ciekawi jak wygląda sytuacja głównie na rzekach Edytowane 3 Stycznia 2014 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 ..ja sezon otworzyłem na Inie trociną 60cm..ryb nie za wiele ale woda mega niska,brak zimy także wiele ryb mogło juz spłynąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Patu, na którym odcinku łowiłeś ? W stargardzie po kilka sztuk dziennie pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Nad Iną byłem 2 i 3, w Nowy Rok nie dałem rady Ciągle jestem na zero. W poniedziałek trzeba jakiś mniejszy ciurek odwiedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 (edytowane) Jest tak jak pisał patu. Niska woda i bardzo wolno płynie. Przeciwieństwo roku poprzedniego, również z rybami... Edytowane 4 Stycznia 2014 przez tomasxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariuszb Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Pierwszego łowiłem na Raduni w Pruszczu,skończyłem na zero.Drugiego odwiedziłem Łebę poniżej Lęborka i też bez brania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Pewnie nie ma potrzeby chwalić się rybami, albo jest ich tak "dużo". Myślę, że za 2 tygodnie jak z kumplem pojedziemy coś jeszcze będzie pływało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Patu, na którym odcinku łowiłeś ? W stargardzie po kilka sztuk dziennie pada...poniżej .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi