spinnerman Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Ładny szłapak Graty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 wypasiony taki... pogratulować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Gratuluje piéknego Okunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Dzięki panowie, były jeszcze 2 godne uwagi, ale nie tak zacne jak ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 gruby okoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek60 Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Witam!Wszystkie były piękne, aż żal d...e ściska że człowiek siedzi za granicą inie ma okazji powędkować!Gratki,Pozdro.Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Pomimo grypska i cieknacego ginola wybralem sie na testy nowego kija. Udalo sie wygrzebac jednego garba. Sprzecik Legend Elite 9'6 do 18g. Chcialbym podziekowac Panom z Art-Rod za miazdzacego kijka. Jak znajde chwilke to wstawie zdjecia samego kijka w innym watku. Kolowrotek Stella 3000. Okon wzial na glebokosci ok 3 metrow. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Gratki Kamil , mi dzisiaj nowa daiwka zaczęła ząbkować i blanka zaliczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Ach te Daiwy Panie Mateusz to co sie stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Ach te Daiwy Panie Mateusz to co sie stało?Trza będzie rozbebeszyć , wyczyścić i się zobaczy , jakies cuda sie z tymi daiwkami u mnie dzieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 kurcze,piękny okoń..."zazdraszczam" i gratuluję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Dobry garbus @suli102,moje gratulacje .Sprzęcik też konkretny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Dziekuje wszystkim bardzo!Jak narazie wrażenia z nowego Elita są masakra!Uwielbiam te wędki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 (edytowane) Suli102,też chcę te kije uwielbiać, ale na nowy trochę za mało sianka, a używka żadko kiedy sie trafia a jak sie trafia to prawie zawsze jest za puzno. Może kiedyś sie uda. Gratulacje koledzy za piekne foty, może w weekend skoczę i ja pierwszy raz w tym roku Edytowane 4 Marca 2013 przez maniek1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 ŁOWCOM . Gratki z okonie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 madmatt gratki , fotki się naucz wklejać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomik1980 Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Ostatni wypad z Wersminii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Piękny grubasek i ta sceneria ! Graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomik1980 Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 To 3 inne sztuki 40,40 i 38cm sceneria piękna mróz też -22 ale od kilku dni same duże biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Super ryby i piękna sceneria Zazdroszcze koledze i tego i tego Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 To 3 inne sztuki 40,40 i 38cm sceneria piękna mróz też -22 ale od kilku dni same duże biorą Tym bardziej gratuluję! Złowione na blaszkę czy mormyszkę? jaka głębokość i grubośc lodu ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr-perch Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 A to mój dzisiejszy (39cm). Przepraszam za jakość zdjęcia. Zostało "wyrwane" z filmu i filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomik1980 Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Tym bardziej gratuluję! Złowione na blaszkę czy mormyszkę? jaka głębokość i grubośc lodu ? PozdrawiamBlaszka i to duża min.6-7cm.lód ok 25-30cm głębokość średnio z echo-7,2m...Jurek po Wersminie kładem śmiga więc da się chodzić jeszcze długo po lodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubanczyk21 Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 (edytowane) Gratulacje dla wszystkich "lodowych" wędkarzy. I jeszce małe pytanie. Jak wygląda sytuacja na jeziorach? Głównie interesuje mnie województwo Kujawsko-Pomorskie. Jaka grubość lodu? I kiedy Waszym zdaniem będzie można wybrać się po długiej, zimowej przerwie na okoniowe łowy? Pozdrawiam Edit: Naprawiłem już swój błąd wytknięty przez kolegę niżej. Pozdrawiam i obiecuję poprawę Edytowane 17 Marca 2013 przez kubanczyk21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi