Radzio Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Gratuluję ładnego okonia. Poprawienie rekordu w danym gatunku - zawsze cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Dzieki licze ze w tym roku padnie 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 (edytowane) Gratki kokosz za życiówkę. Ojciec w niedziele właśnie pobił swój rekord 40cm.Jeszcze takiego grubasa nie widziałem.Będziemy mieli mnóstwo malutkich okonków i pewnie one będą głównym pożywieniem na naszym zalewie.Twój wygląda jak by już był wytarty.Jutro jak się uda to i ja spróbuje (dopóki gryza) coś wydłubać. Edytowane 16 Kwietnia 2013 przez strzalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 @mr-perch, chyba 14 kwietnia a nie 14 marzec Okonek fajny .... ale te kiepy dookoła przerębla ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr-perch Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Artech - moja oczywista pomyłka W opisie filmu podałem prawdziwą datę i info na temat kiepów.Można by rzec: nasi tu byli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Wczorajszy z Pstragowego Ciurka ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Piękny pasiaczek i jakie ubarwienie.Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Dzieki Sliczne. Takie przylowy ciesza bardzo jak kropki nie za bardzo chca brac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobbyspin78 Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 przy szczupakowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Śliczny pasiaczek .Mierzyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobbyspin78 Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 (edytowane) Śliczny pasiaczek .Mierzyłeś?Wielkie dziękimierzenie było obowiązkowe bo dawno takiego nie złowiłem 44cm Edytowane 1 Maja 2013 przez hobbyspin78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Ucz się Józek. Wykałaczki zostaw do zębów a na słuszne okonie, weź normalny sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Dzisiaj miał normalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Życiówka @Friko złowiona 02.05 na Z. Zegrzyńskim na wobler (trolling). Zdjęcia z wątku 'Zegrze'Długość: 43cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Oj tam Redaktor miał farta, okoń się nad nim zlitował .Piękny pasiaczek.Friko pogratulować połowu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogaty666 Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Piękny egzemplarz i miejscówka dobrze zamaskowana Gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Widzę Friko że jednak polecieliście na ZZ Gratulacje PB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekchowaniec Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 43cm, gratulacje piekna sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Dziękuję. W Szwecji złowiłem parę lat temu okonia identycznej długości ale wyglądał jak połowa tego z Polski więc rzeczywiście traktuję że wczoraj trafiła mi się życiówka. Na szczęście wynik w okoniu mam mało wyśrubowany, więc mam nadzieję że jeszcze zdołam go kiedyś poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrklim Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Piękny koń i piękne foto.Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Pojechałem dzisaj na Bolki, ale woda na Dunaju martwa, dobrze że wźołem jeszcze lekki spinning z małym woblerkem bonito, przynajmiej ten 35tak uratował ten poranek na dunaju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalfwhite Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Pojechałem dzisaj na Bolki, ale woda na Dunaju martwa, dobrze że wźołem jeszcze lekki spinning z małym woblerkem bonito, przynajmiej ten 35tak uratował ten poranek na dunaju. Barsch 35 cm.JPGPiękne ciemne wybarwienie. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 (edytowane) Pierwszy mój okoń godny uwagi 44 cm.Mosquito+Ignis,żyłka 0,16, skusił się na Waldkowego woblerka. Edytowane 10 Maja 2013 przez Andru77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Podziękowania dla Tomka @Bajzi za lekcję łowienia okoni. W sumie myślę, że złowilismy w ciągu kilku godzin ponad setkę ryb. Poniżej te najfajniejsze.Sprzęt typowo okoniowy 12lb, TP 4000 i plećka na bolki Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Ale żeście się rozbujali Fajne ryby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi