Manniek66 Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 (edytowane) Sobotni garbusek Foto by mifek Edytowane 13 Maja 2013 przez Manniek66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Super pasiaki. Graty wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Okonie sliczne ale czy trzeba im zajady robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Okonie sliczne ale czy trzeba im zajady robic :) :) nooo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Życiówka @Friko złowiona 02.05 na Z. Zegrzyńskim na wobler (trolling). Zdjęcia z wątku 'Zegrze'Długość: 43cm perch2.jpg Tło Wam się rozmazało .. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Taki 41cm skoro świt, mały kitech + główka 7g 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Och Sławek, niezły lorbas pogratulować .Ja dzisiaj tylko 27cm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 lorbas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Sławek, to z Ciebie niezły lorbas bo ten okoń wygląda w Twoich rekach na 20cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Łukasz jak być lorbas to lorbas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Też odwiedziłem swoje kamienne rafki, blaty i spady trzcinowe złapałem ogólnie 20 rybek wszystko 30> koledzy na łodzi też połowili Kilka ujęć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrklim Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Toudinho piękne okonie. Gratulacje. Łowiliście na K... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Nie, tam jakość nie mam szczęścia i przekonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Piękne okonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 A ja wczoraj szukałem okoni to jak na złość szczupaki, 1x 80-90 po 5min odpłynął, gdy szedł w zielsko a ja lekko przytrzymałem szpule, dwa "wyjechały" 50-60 i 2 kolejnych nawet nie widziałem, a ładnie grały na hamulcu. Muszę kupić jakieś cieniutkie przypony na takie okazje, bo na ogól nie używam, ale jak tak często już walą to warto coś mieć. Zna ktoś jakieś cieniutkie fajne linki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxFenix Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Zna ktoś jakieś cieniutkie fajne linki?Polecam:http://jerkbait.pl/topic/24122-sprzedam-agrafki-i-przypony/#entry1244682 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Maciek, są fajne i tanie Grzegorza Odoleckiego, cieniutka linka, mala agrawka z dentalu, idealne przy okoniowaniu.http://jerkbait.pl/topic/24122-sprzedam-agrafki-i-przypony/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 U mnie też szczupak się trafił dobre 70+ pod łodzią jednak ściął gumę. Po czym o okoniach mogliśmy zapomnieć narobił tyle szumu Na kolejnej dziurze koledze przywalił kolejny aligator słusznych rozmiarów, nie szło ruszyć, wir na wodzie i ścinka gumy. Stalek nie stosujemy, co prawda mam w torbie te drobne spinwale na "chwostkach", ale jakoś szczupaki za rzadko biorą mi tam. Udało mi i koledze wyjąć kilka sztuk największy 85 cm bez stalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Wczorajszy największy. Do tego jeszcze 4 trochę mniejsze.Najpiękniejszy widok - zaganiająca wataha okoni i polowanie na płotki na płytkiej wodzie.Przynęta - wobler z niebieskim grzbietem.Oczywiście jak biorą to aparat leży w domu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Dorzucę jeszcze 3 klatki Na jutro podają pogodę więc wyruszę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Toudinho - te spore już jak na okonie gumy na Twoim ULX-ie śmigają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Taaa, miotam nimi. Jakoś ostatnio wolą większe gumy, a i mi lepiej się łowi na przeciążonym kiju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Udało mi się wybrać. Było bardzo dobrze przerzuciłem z rąk do wody z 40 sztuk. Brała młodzież jak i dziadki Kilka fotek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 piękne rybki kolego, fajne zdjęcia. zazdroszcze, dawno już żadnego pasiaka pożądnego nie chwyciłem. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Swietne rybki i piekne Fotki @Toudinho! Ja Stanalem ze swoim PB na 40cm od 3 lat i ciagle probowalem ten prog jakos przekroczyc. Dzis mi sie to udalo ale takiego skoku nie spodziewalem sie nigdy Dzisiejsze 52cm Jak to w zyciu bywa dzisiaj lustro zostalo w domu bo na ostatnich wypadach sama mlodziez brala i zaczepione kobitki cykly mi fotki moja komorka. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi