wobler129 Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Dzięki. Dziś po pracy wyjazd i weekend sandaczowy Jak tylko jest czas to coś się "ustrzeli" Ostatnio z czasem krucho... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Gratki Maciek! Szkoda ze ta fotka taka kiepska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Sandaczyki dziś nie w humorze ale poratowały okonie trzydziestaki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coconut Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Okoń 38 cm. Zalew Sulejowski. Żółty twister 7cm, główka 6g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radanet Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 I ja dorzucę swoje ostatnie pasiaki - odpowiednio 44 i 45 cm. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 I ja dorzucę swoje ostatnie pasiaki - odpowiednio 44 i 45 cm. ładne z jakiego regionu PL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 bardzo sympatyczne pasiaki.... graty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flower Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 (edytowane) Mój pierwszy duży okoń ( 42cm ) w tym sezonie, mam nadziej że nie ostatni Fenwick River runner do 9g, Mitchella Mag-Pro 1000, plecionka 0,06mm z przyponem FC 0,16mm Edytowane 13 Czerwca 2013 przez flower 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Piękny, ja wszystkie sprawy mam dopięte na ostatni guzik i dziś uderzam po pracy na wieczorową turę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 kawał rybska, gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw17 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Piękny, ja już zapomniałem jak duże wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerda jajeczny Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Piękna ryba. Mam nadzieję, że będą następne ale jak razem pojedziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Piękny perszing gratkiZH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Piekny nawet bez postawionej pletwy - gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackie01 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 39cm z ostatniego wypadu, bardzo waleczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerus Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Otwarcie sezonu na rzekach postanowiłem rozpocząć od okoni Kolorami nie powalają bo woda niezby klarowna. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Mój pierwszy duży okoń ( 42cm ) w tym sezonie, mam nadziej że nie ostatni Fenwick River runner do 9g, Mitchella Mag-Pro 1000, plecionka 0,06mm z przyponem FC 0,16mmTak z ciekawości. Co to za plecioneczka? Szukam właśnie czegoś do lekkiego zestawu i zastanawiam się nad Stren Sonic Braid 0.06 - 0.08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tony Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 (edytowane) Wczorajszy czterdziestak, uderzył w miedzianą obrotówkę. Edytowane 17 Czerwca 2013 przez tony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Od kiedy nie łowię regularnie w wodach stojących(będzie pewnie z 12-15lat), to okonek tych rozmiarów tzn. 35cm cieszy, nawet bardzo ,zwłaszcza jeśli rzadko bywam nad rzeką a i ta jakaś większa niż zwykle..........na JAZ-ową cykadkę pierdyknął .Zdjęcia takie na ile warunki pozwoliły i jeszcze przy podbieraniu dupę zmoczyłem............bo zapomniałem że ma za kolana wody ...... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Garbus piękny, ale na cykadę to mi nie wygląda co mu z pyszczka wystaje .Raczej na wobler z jajem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Garbus piękny, ale na cykadę to mi nie wygląda co mu z pyszczka wystaje .Raczej na wobler z jajem.Może Jacek tak nazwał z powodu pracy? Garb piękny a i woda w rzece klarowna jakaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Waldek to się zna . Wobler imituje owada wylatującego z wody o szybkiej, drobnej pracy. Wzór skopiowany, moja nazwa.Jozi - nie wszystkie woblery potrzebują ołowiu (czyt.jajek) pod brzuchem, żeby dobrze pracowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Jak to na stojącą wodę będzie się sprawdzało?Jeżeli dibre to czego ja jeszcze ich nie mam w arsenale . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Jozi jest wyczulony na nowinki okoniowe nie lubi jak mu coś z nowości ucieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Jozi - poszedł priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi