slawitogdy Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 (edytowane) @Marcel przepiękna ryba. gratuluje! mam podobne marzenia do Twoich, może i moje się kiedyś spełni. na co ugryzł? jaki kolor kopytka? Edytowane 15 Lipca 2013 przez slawito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Dziekuje i mam nadzieje ze kiedyś, wkrótce, złowisz podobny okaz.To piekna i wspaniala ryba.Jeśli chodzi o kolor. Tak przewrotnie napisze - im mniej widoczny w wodzie dla naszego oka - tym lepiej dla okoni.To drapieżnik ze swietnym zmysłem wzroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Dziekuje i mam nadzieje ze kiedyś, wkrótce, złowisz podobny okaz.To piekna i wspaniala ryba.Jeśli chodzi o kolor. Tak przewrotnie napisze - im mniej widoczny w wodzie dla naszego oka - tym lepiej dla okoni.To drapieżnik ze swietnym zmysłem wzroku.co do tych kolorów to do tej pory właśnie tak myślałem. w tym roku jak byłem w SE to najlepiej waliły w wobler rapali w kolorze oczojebnopomarańczowym;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Jeśli chodzi o kolor. Tak przewrotnie napisze - im mniej widoczny w wodzie dla naszego oka - tym lepiej dla okoni.To drapieżnik ze swietnym zmysłem wzroku.Znajoma szkoła wabienia garbusków... Marcinie gratuluje fajnych rybek,czyżby jezioro się otworzyło czy zmieniłeś lokum łódki Ps.Mam nowe namierzone z brzegu ,ale to już na przyszły rok - zabrakło czasu Pzdr. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 (edytowane) Czesc Adam. Widze ze i Tobie dopisalo szczęście. Odnosnie Twojego pytania.To tam gdzie stoi moja łodka, tylko się w końcu wziałem garść.Fajnie ze wędkarski nos Cie nie zawiodł.Pozdrawiam Marcin Edytowane 15 Lipca 2013 przez Marcel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibek20 Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Gratulacje Panowie! Dzisiejszy trzydziestak na koguta swojej produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlynek1976 Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Witam taki oto chłopak z Mazur ( całe 46cm ) na własną obrotówkę słaba jakość zdjęć ale jak się przyfarci to człowiek sam nad wodą 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Tomek,piękny pasiak... gratulacje pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 kozak Młynek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 (edytowane) a to mój kabanek jeden z trzech dzis złowionych na małą obrotóweczke i kopytko w granicach 40cm moze więcej http://www.aukcjoner.pl/gallery/013897059-.html#I1 Edytowane 18 Lipca 2013 przez russian80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greed111 Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Ostatnie 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 U mnie dwa wyjazdy na Machowskie ryby.39cm pasiaczek i 42cm 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 (edytowane) Piękne, zwłaszcza ten drugi do tego nie wygarbiony Edytowane 20 Lipca 2013 przez Monster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Cmokoń z toni, miejscówka 8m wziął na 5-6m Fenwick Elite Tech Jigging do 18g, Twin Power 1000FA, 0,12 żyłka i lunker city 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 przepiękne rybki pietrus, gratuluję. w jakiej porze dnia brały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Dzisiaj się nałowiłem, 30+ nie liczyłem poniżej 40stak. Sprzęt jak wyżej, przynęta Banjo Relaxa 1" piasek pustyni. Branie na miejscówce 9m ryba wzięła z około 6m - w toni. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Jeszcze np taki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianeQ Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Takie 30tki łowisz na gumki 1" ? Mi w Norwegi takie okonki gumy 4' po sam ołów zasysają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 (edytowane) Nie wiem jak w Norwegii ale u nas ryby głodne widocznie. :-) Edytowane 22 Lipca 2013 przez Hvast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Tak gumki 2,5-7cm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bebzon Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 (edytowane) Niestety tylko mikrusy ostatnio Edytowane 29 Lipca 2013 przez Zanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_hubercik_ Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Kilka pasiaków +40cm z ostatnich 10 dni 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Fajne okoniki fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Zwłaszcza ostatni milusiński Sam bym chętnie takiego poprzytulał trochę, dał buziaka i wypuścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bebzon Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Piekne okońie hubercik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi