GrzsiekM Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Dzisiejszy okonek, do 40 dużo mu pewnie nie brakło, ale jednak...Złowiony na Startbajta z portkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Bardzo ładnie ubarwiony,oliwkowy.Pysk ma konkretny jak na tą wielkość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 NA szybkiego po pracy... Brania "wymuszone", kilka grubych czułem chwilkę na kiju + jeden większy wyciągnięty. Relax Banjo 1" Fenwick Elite Tech Jigging do 18g, Shimano Twin Power 1000 FA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 (edytowane) człowiek sobie spokojnie łowi szczupaki a pazerne okonie walą mu w przynętę 13cm Edytowane 27 Lipca 2013 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 (edytowane) Okonek z Wisłoka . Ciężko z nimi się współpracuje przez cały dzień zaledwie kilka brań ... dlatego każdy "okaz " cieszy. FX 701 wreszcie użyty do tego do czego był zbudowany na kołowrotku plecionka DUEL x4 ... bardzo mi si podoba ten sznurek Edytowane 29 Lipca 2013 przez Tomasz eS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej.Indrzejczak Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Piękne te Wasze okonie,gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 (edytowane) Czołem.Zaplanowany dzionek wyłącznie na stosunek z okoniami.Na te okazje, aby nie meic burzy mózgu - w pudełku przynęty do 5cm i głowki 5 - 7gr.Dzien był wietrzny z wiatrem południowym. Troszke fala przeszkadzala w kontrolowaniu wabików.Słonce mocno dawało po skórze.Czym dzień jawił się ku końcowi wiatr uspokajał się.Łowłem na wypłyceniu i na stokach. Dookoła 11-12m i wyplycenie do 4-5m.Wąchałem dno skrupulatnie, przestawiając łodz 5 razy w ciągu 9 godzin.Długo ich dzisiaj nie mogłem namierzyć. Oj długo. Dopiero ostatnie ustawienie przyniosło sukces. ,, Gumki ,, niestety tez kusily zębatych drapieżców.Z wody zjechałem uradowany nie szczupakami; ale właśnie okoniami - czyli celem dzisiejszego wedkowania.Ryby od 25cm w tym tercet 40, 41 , 42cmCzego wszystkim zycze.Zdjecia zrobiłem sam, wiec wybaczcie jakość.Pozdrawiam Marcin. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edytowane 2 Sierpnia 2013 przez Marcel 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Marcel moge tylko pozazdrościć garbów! ...i czegoś się od Ciebie nauczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Marcel,nie bądź skromny. Piękne garbusy na świetnych fotografiach.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 No Marcinie fajna robota, zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Ty mi gratulujesz szczupaków ja Tobie okoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Pieknie Marcel, naprawde fajne fotki a pasiaczki jeszcze fajniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zdjęcia profesjonalne jak i ryby zresztą , gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Dziekuje koledzyi miło ze fotografie przypadły do gustu.Kolejny dzien pochłonal mnie na przeczesywaniu podwodnej gorki.Kilkanascie maluchów dało się nabrać na niewielkie twisterki.Czesciej patrzyłem do góry niż na wode. Złowieszcze chmury krążyły groźnie wokół jeziora.Co chwile grzmiąc ponuro i rozbłyskując.Jednak do ostatniego rzutu miałem nadzieje na spotkanie z okoniem przez duże ,, O ,,.I kiedy nadzieja już ze mnie wyparowywała z kazda kolejna minutą. Tuz przed zmrokiem trafiłem samotnika...43cmZadanie wykonał Tanczacy biały twister, z 7 gr ołowiu na stoku o głebokosci 6 - 7m.Pozdrawiam i zycze sukcesówMarcin. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gfg8 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Genialne fotki i super komentarz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrrd Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Nawet olbrzymi sum nie robi na mnie takiego pięknego wrażenia jak te ogromne garbusy. Gratuluje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Świetne Garby i fajne fotki Ach te jeziorowe klimaty - mają swój urok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 (edytowane) SiemkaRzeczny okonek Mało takich łowię na płynącej ....stąd powiem szczerzę ,że mnie bardzo ucieszyłMa dla mnie zupełnie inną wartość niż gdybym go "wyłowił" z wody stojącej........Co do sprzętu to nie ma co się tu rozpisywać o moich kijkach Kongera czy Mikado Ważne ,że przynęta własnoręcznie wystrugana z drewna. Edytowane 16 Sierpnia 2013 przez bobesku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 SiemkaRzeczny okonek Mało takich łowię na płynącej ....stąd powiem szczerzę ,że mnie bardzo ucieszyłMa dla mnie zupełnie inną wartość niż gdybym go "wyłowił" z wody stojącej........Do do sprzętu to nie ma co się tu rozpisywać o moich kijkach Kongera czy Mikado Ważne ,że przynęta własnoręcznie wystrugana z drewna. gratulację , okonie ostatnio na Warcie gryzą bardzo dobrze dwa dni temu miałem wynik ok 30szt , wszystko na predatorka mannsa 5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 @Marcel fotki i garbuski - załamka (można w kompleksy powpadać)- świetna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia023 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 (edytowane) Marcel fajne rybki Mi też się dziś trafił taki gruby samotnik 44 cm, i podczas wypuszczania rybki i jednoczesnym nagrywaniu filmu z wypuszczania, wypuściłem też telefon... Więc nie mam zdjęć, filmu i telefonu mogę pochwalić się tylko słownie A tak w ogóle okonie gryzą na potęgę i trafiło się dziś dużo ryb z przedziału 35-40 cm Pozdrawiam Edytowane 17 Sierpnia 2013 przez wisnia023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Okoń był pięknie wybarwiony. Ładniejszych kolorków dotąd nie widziałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Ciekawa kolorystyka wobka... jak Neo z bajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 (edytowane) To fakt wobek w super kolorach,rybka super,ale chyba Nemo a nie Neo........Tomku Edytowane 18 Sierpnia 2013 przez macieqbw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Haha faktycznie.... Neo to w Matrixie był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi