rózgaś Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Kolega skromnością nie grzeszy :-) okonie jak konie,to tubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Iras mistrz okoni tylko pozazdroscic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Pobudka!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Panie, miej litość! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Ehhhh Iras ;/ Ja chcę nad takie jeziora ! W moich stronach 30+ to rzadkość Piękne sztuki Czekam na więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arwanii Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Iras przy takich fotkach ani poranna kawa już nie jest potrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Iras jesli mozna wiedziec na co lowisz takie bestie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Gratulacje Iras1975! Konkretne garby. Mój może nie tak dorodny ale jak dla mnie piękny mało takich się trafia w sezonie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Posypalo Pieknymi rybkami, Gratulacje. Moj najladniejszy z weekendu, bylo sporo pasiakow ale wszystko przedszkole niestety. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Dziś u mnie nic poczciwego, największy pasiak ok 35-36cm. Reagowały tylko na tonące wobki imitujące płotkę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 (edytowane) Ja wyskoczylem troche za pozno ale 40min porzucalem. 2 Okonki wyjalem, jeden przyzwoity 36cm nie umial sie oprzec mojemu wabikowi. Edytowane 1 Września 2013 przez Gugcio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Ładne pasiaki,graty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Iras mistrzowskie okonie!Zawsze oglądałem Twoje filmy na YT i bylem pod wrażeniem tych byków Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Na rozgrzewkę jeden z zimowych okoniozaurów.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Iras to juz chyba przesada , on chyba serio zamarzl podczas ery zlodowacen ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 (edytowane) masakra Iras, bestie niesamowite, tak pięknych garbusów jeszcze nie widziałem, wielkie gratulacje Edytowane 3 Września 2013 przez MANTHEO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 (edytowane) Część wczorajszych. ... Kill & Grill ? Edytowane 3 Września 2013 przez hlehle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 (edytowane) ... Kill & Grill ? Też mi się to rzuciło w oczy, o ogromnych okoniach z mezozoiku nie wspominam, bo większych na oczy nie widziałem i których szczerze gratuluję.Iras te "KUNIE" pływają dalej czy zgrilowane zgodnie z napisem ? Edytowane 3 Września 2013 przez Zwierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 To szukamy czwartego do brydża Liczę, że to osobliwe poczucie humoru a nie (pseudo)wędkarskie motto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Kill&Grill to grupa wędkarzy, którzy organizują zloty i dobrze się na nich bawią. Byłem na 2 takich zlotach i mam pamiątkowe koszulki. Jaki sens ma pisanie: "rybka oczywiście wróciła do wody"... z doświadczenia wiem, że ludzie podpisujący zdjęcia w ten sposób są mięsiarzami próbującymi uchodzić za "nokilowców", nie mam zamiaru pajacować z takimi tekstami. Nie będę się spowiadał.. domyślcie się. Jeszcze jeden fajny garbusek z lodu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Kill&Grill to grupa wędkarzy, którzy organizują zloty i dobrze się na nich bawią. Byłem na 2 takich zlotach i mam pamiątkowe koszulki. Jaki sens ma pisanie: "rybka oczywiście wróciła do wody"... z doświadczenia wiem, że ludzie podpisujący zdjęcia w ten sposób są mięsiarzami próbującymi uchodzić za "nokilowców", nie mam zamiaru pajacować z takimi tekstami. Nie będę się spowiadał.. domyślcie się. Jeszcze jeden fajny garbusek z lodu. Okonie piękne. Za to głoszone przez Ciebie "prawdy" nazwę bzdurami. Wiele osób udaje "nokillowców" to fakt (i są tacy na tym forum), ale mimo wszystko jest to mniejszość.Niezbyt roztropne jest wyciąganie wniosków i generalizowanie na podstawie wyjątków. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woyciech Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Wczorajszy grubasek 40 cm. Do tego było jeszcze sporo (ok. 10-12 szt powyżej 30 cm). Brały prawie w każdym rzucie przez jakieś 20 minut o potem cisza. Miejsce znane koledze @hlehle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Jak uważasz, że filmy na YT też robił w photoshopie to szacun dla Ciebie.Dlaczego każdy kto ma piekną, zasobną wodę i chociaż ciut umiejętności i techniki, którą potrafi wykorzystać - pokazując zdjęcia złowionych ryb jest od razu uznawany za "photoshopera"... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Litości Panowie. Są jeszcze duże okonie. U nas. W kraju są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 GrzsiekM tu raczej chodzi o tekst Iras1975 , który nie do końca się spodobał niektórym Userom, a wystarczy zostawić los złowionych ryb sumieniu Łowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi