grunwald1980 Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 ...to napewno była pirania No pewnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Wczoraj 6 okoni najwiekszy 36 najmniejszy 25 ,na blaszke obrotowa malo szanowanego i polecanego na tym forum polskiego producenta;*). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelo Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Witam jestem tu nowy. W piątek 13 byłem nad rzeką Orlą woj. wlkp około 20 okoni od 15 do 30 cm i dwa niewymiarowe szczupaczki..tu zdjęcia i opishttp://okoniowy.wordpress.com/.Kolego Gugcio skorzystam z Twojej rady bo często robię jak kolega wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 (edytowane) mój największy w tym sezonie 36 cm... złowiony dzisiaj z samego rana na rh 12 (2012) Edytowane 18 Września 2013 przez andego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 To Ci dopiero łakomczuch pasiasty.Graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 u mnie okonie rozpoczynają "marsz" w kierunku głębszej wodya jak u Was? Piszcie na jakich głębokościach je trafiacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 u mnie okonie rozpoczynają "marsz" w kierunku głębszej wodya jak u Was? Piszcie na jakich głębokościach je trafiacie U mnie głębokość podobna jak w ostatnich tygodniach, rybki tylko mniej aktywne i mniejsze. Przez ostatnie kilkanaście dni nie złowiłem pasiaka ponad 45.. wszystko małe i wydłubywane na siłę. Może za jakiś czas wrzucę kilka fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Fotki.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Złowione na czarną wełne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Na coś bardzo tajemniczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Ta trzecia rybka (fotka)jest z photoshopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greed111 Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Ja myślę, że to tylko drobna modyfikacja w paincie żeby ukryć przynętę każdy ma swojego killera, o którym nie zawsze chce rozgłaszać na lewo i prawo ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Trzecia fotka zrobiona innym telefonem, przesłana na LG KU 990i, na nim zamazałem przynętę i przyciąłem po bokach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 A co to za tajemnica, żeby nie pokazać przynęty? Już dawno było mówione, żeby przy okazji złowionej ryby opisać sprzęt i przynętę na którą się złowiło rybę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greed111 Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 O ile wiem nie jest to żelazna zasada jeśli ktoś chce zachować przynętę w tajemnicy to nie widzę ku temu przeszkód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Ależ proszę bardzo, wolny wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greed111 Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 No jasne, że wolny z drugiej strony mnie również ciekawi na co Iras trzepie te okonie ;> może kiedyś zmięknie i zaprezentuje owe cacka ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Moze on musi opatentowac wzór i wtedy pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Najlepiej niech poda nazwe wody, dane z gps, zabierze nad wode zlowi za nas ryby i zostanie z piekna pusta woda.Iras probuje, Iras chodzi nad wode, Iras lowi.I tak trzymac 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 (edytowane) I na pewno Iras poświecił mnóstwo czasu na to wszystko, sam cierpliwie wypracowywał i zapracował sobie na wyniki. Dzisiaj wydłubałem 34,6cm podczas MO. Jak kumpel podeśle foto i będzie jakaś fajna to wkleję. Edytowane 21 Września 2013 przez PGr1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Dzisiejszy. Nie największy w tym roku, ale cieszy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelo Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Kolego Migotka przepiękny garbaciak:) ja dziś tylko godzinkę na Orli i dwa okonki foto i opis na http://okoniowy.wordpress.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacavip Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Gratulacje kolego @MIGOTKA, my wlasnie wracamy z Vansjo ale tym razem okon nam nie dopisal.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Dzisiaj trochę popływałem za garbuskami. Największy miał 41 cm. Fotki trochę mniejszego. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Dzisiaj trochę popływałem za garbuskami. Największy miał 41 cm. Fotki trochę mniejszego. Piękne kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi