wobler129 Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Dzisiaj nie gryźli, cienko było i nie mogłem się do nich dobrać... Jeden większy spadł i taki o wyciągnięty na 34centy: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 (edytowane) @kacper524świetne foto tym bardziej ze zrobione aparatem tel Edytowane 22 Września 2013 przez @Wojti 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Przepieknie Tobie wyszedł na zdjęciu ten Pasiak. ( kacper ) Zdjecie palce lizac. Łdny garbus Macku. Ja niemoge się ,, przekopac ,, przez młodzież. Snuje się po jeziorze. Okazy gdzies mnie się schowaly. No nic może jutro je znajde na Polnocnym stoku gorki. Pozdro dla wytrwałych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woyciech Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Wczorajsze polowanie na okonie mozna uznac za udane :-)Na fotce 43 cm, do tego bylo jeszcze kilka w przedziale 32-40 cm. Najwiekszy wycyckal mnie, dal nura w zielsko a Ja troche przecenilem wytrzymalosc mojego zestawu ;-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Posypalo Pieknymi Pasiakami, moje Gratulacje Panowie. U mnie lipa, woda skacze i ciezko cos wypracowac. Jeden taki Rodzynek sie na fotke zalapal. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandacz1 Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 (edytowane) Edytowane 24 Września 2013 przez sandacz1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandacz1 Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 (edytowane) okoń Edytowane 24 Września 2013 przez sandacz1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Ładny ten "mosiężny" okoń takiego ubarwienia jeszcze nie spotkałem.Tutaj moje "szaraczki".. wczoraj dwa, a dzisiaj cztery. Po jednej fotce największej sztuki z danego dnia. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 piękne garby , tylko nie rozumiem po co im tak pyski naciągać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Ja też nie, ale tak robią fachowcy, więc cicho sza... :lol: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 (edytowane) A ja myślę że jest to zapozyczone z prezentacji bassów. Niestety basy mają inną budowę pyska i ........ Edytowane 24 Września 2013 przez MIGOTKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Kiedyś toczyliśmy na łamach jb.pl ciekawą dyskusję na ten temat. Forum zrzesza zarówno zwolenników, jak i przeciwników takiej prezentacji. Konkluzja była taka, że rybom większa krzywda się nie dzieje, więc pozostaje kwestia estetyki. A tu, jak wiadomo, dyskutować już nie ma o czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 nie wiem czy taki sposób trzymania ryby robi jej krzywdę czy tez nie , ale ten sposób prezentacji mnie denerwuje , tak samo jak trzymanie dolnika wędki w zębach 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandacz1 Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 piękne garby , tylko nie rozumiem po co im tak pyski naciągać Panowie spokojnie jeszcze żadnemu krzywdy nie zrobiłem a troche ich złowilem wszystkie wróciły do wody w dobrej kondycji zapewniam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 I to bardzo dobra wiadomość jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 dolnik w zębach lepszy od trupa na trawie.. czy na tle umywalki/kibla ... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Po stokroć, jednak nie jest jego substytutem lub alternatywą. Choć może... jako kolejny element tła, w opozycji do boazerii w przedpokoju albo prefabrykatów w ogrodzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 (edytowane) Ten o którym wspomniałem wcześniejfot. J.K. Pamiętam jak pierwszy raz trzymałem okonia w taki sposób, sugerując się zdjęciami z sieci, prasy i katalogów. Zrobiłem jedno zdjęcie i chwyciłem okonia "normalnie", bo wydawało mi się że zbytnio deformuję mu pysk. Po opublikowaniu foty, Kamil (@Gugcio) udzielił mi "instruktarzu" jak trzymać rybę i teraz twierdzę, że jeśli się podłoży palec pomiędzy płetwy piersiowe, jest to bardzo praktyczny i bezpieczny dla ryb chwyt. PozdrawiamPiotrek Edytowane 24 Września 2013 przez PGr1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 (edytowane) dzisiaj po pracy na godzinke poszedłem do parku przyjażni i o...30staczek Edytowane 24 Września 2013 przez vojtas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandacz1 Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Ten o którym wspomniałem wcześniejfot. J.K. Pamiętam jak pierwszy raz trzymałem okonia w taki sposób, sugerując się zdjęciami z sieci, prasy i katalogów. Zrobiłem jedno zdjęcie i chwyciłem okonia "normalnie", bo wydawało mi się że zbytnio deformuję mu pysk. Po opublikowaniu foty, Kamil (@Gugcio) udzielił mi "instruktarzu" jak trzymać rybę i teraz twierdzę, że jeśli się podłoży palec pomiędzy płetwy piersiowe, jest to bardzo praktyczny i bezpieczny dla ryb chwyt. PozdrawiamPiotrekładny okonek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woyciech Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Dzisiaj u Mnie jeden z najlepszych dni Przez okolo 4 godzinki zlowilem ok. 50 okoni, z czego nie mialem mniejszego niz 30 cm.Do tego kilka spadów plus jedna obcinka i sporo nizacietych bran.Najwiekszy dzis wycholowany 43 cm . 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osin Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 To pieknie polowiles, gratulacje,a na jakiej wodzie i glebokosci jak mozna spytac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osin Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Gratulacje! A na jakiej to wodzie jak mozna zapytac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woyciech Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 No niestety nie w Pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 No to co panowie.. od dziś robimy foty z okoniami ubrani w garnitury - będzie estetyczniej. A dolnik zamiast w zęby to w..... nie będę kończył. U mnie po pracy skromniej niż u kolegów wyżej, ale coś tam wydłubałem. Wyjechały 4 sztuki + jedno potężne walnięcie(chyba od przodu uderzył), drugi okoń walnął na imitację płoteczki i przy podbieraniu zwymiotował jeszcze żywą i całkiem sporą, niedoszłą ofiarę. Ryby przetrzymuję w worku karpiowym, bo wypuszczane ze zwykłej siatki odpływają ze strasznie nieestetyczie podartymi płetwami. Dorzucam jeszcze foto okonka killerka o którym pisałem w innym wątku, zrobiony z gumy do drop shota - panic minnow. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi