wobler129 Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 (edytowane) Miał być szczupak. Relax Ohio + Fenwick Aetos + Revo STX Edytowane 17 Października 2013 przez wobler129 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 (edytowane) Ładnie wybarwiony ten pasiak. U mnie dziś dwa krótkie szczupaki i pięć okoni do 40+.. wszystkie ryby złowione na silikonową imitację płotki ok 9cm.Kamil Z, co do drugiego cytowanego fragmentu mojego posta, to masz rację.. ten tekst był zbędny. Filmik pokazujący filetowanie należy traktować jako instruktaż-podobnie jak filmy pokazujące kręcenie kogutów- i nikt nie musi brać ze mnie przykładu.To by było na tyle.Dobranoc Edytowane 17 Października 2013 przez Iras1975 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Fajny pasiak Maciek, dobrze ze Ci objektywu nie ochlapal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Kiepskie foto z samowyzwalacza Fakt kolorki ma super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Spoko Macku, znam ten problem. Ost z 45tka takie se foty trzeplem ze do.teraz sie smieje :lol: Dzisiaj lipa straszna, woda skakala, 4 statki jeden za drugim a na koniec 5 200m barka na pelnym gazie malo mnie splukala z miejscowki. Mimo to nowy mlynek rozdziewiczylem, jednym maluchem w okolicy 25cm :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Z niedawnego wyjazdu, gdzie to widać Fotek z wyjazdu mało, dobrze brały to się łowiło a nie robiło zdjęcia, taki paradoks EDIT: o sprzęcie, przynętach etc. trochę więcej napisałem w tym wątku:http://jerkbait.pl/topic/16121-seeker-sp703-dostępność-i-inne-pytania/?p=1317244 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rutra Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Poziom tego działu moim zdaniem mocno się obniża, wzór relacji przedstawił ostatnio kolega wobler 129 i kolega Friko - żadnych aluzji, wycieczek w jakąkolwiek stronę, tylko fota i krótka informacja bez szczegółów łowiska, bo akurat tą wiedzę zostawiają dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Ładne pasiaki.U mnie rano jeden maluszek + mamuśka ok 46-47cm Rybki wyjechały na tonącego wobka-uklejkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Friko gratki za fajne garbusy. Ja wlasnie sie szykuje na moja kaluze, ppdobno pasiaki zagryzaja zdrowo ale rozmiarowo tam i tak kiepsko. Zobaczymy tez czy kaczki wkoncu zra. Zer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Dorzuciłem jeszcze trzy sztuki do dzisiejszego rozkładu, największy z drugiej tury 40+Tym razem rybki tylko pukały w wobka i zaczęły siadać na gumę imitującą płoć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woyciech Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 (edytowane) Dziś krótka wizyta na miejscówce, gdyż warunki ciężkie (boczny, dość mocny wiatr utrudniający precyzyjne prowadzenie przynęty). Ryby jednak współpracowały doskonale i oto mój nowy PB na 48 cm. Do tego jeszcze jeden 42 cm (na drugiej fotce) i kilka szt. 30+.Najskuteczniejsza przynęta dziś Predator 3" na 8g. główce w kolorze perłowym z brokatem. Edytowane 19 Października 2013 przez woyciech 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Graty, slicznie wybarwione pasiaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Jak malowane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Piekne! Gratki za kolejne Garbusy. Ja wczoraj na kaluzy kilka sztuk, najwiekszy 35cm co na te jezioro jest wynikiem przyzwoitym. Szczupakowe branie tylko jedno. Potem przenioslem sie na rzeke ale po godzinie bez brania zwinalem sie do domu ;-) Jutro z rana zaatakuje inne rejony ale kiepsko to widze, dzisiaj slonce i Temp. dochadzace do 20stopni i tak ma byc do polowy przyszlego tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 44 made in SE, na najmniejszego Reno Killera 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilesianPerch Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 dzisiejszy maluszek cieszy podwójnie bo to mój pierwszy na koguta, więc się pochwalę, a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Wcięło mi posta? Wczoraj 2szt i dzisiaj tak samo, ryby do ok 43cm złowione na wobka imitującego uklejkę, brania na pełym dystansie z pierwszego poderwania z dna. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woyciech Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Dziś nie najgorzej jak nie najlepiej . Największy 46 cm. Ale za to jaki przyłów mi siadł . Piękna troć 73 cm z opadu, to dopiero była jazda . Fotka troci w dziale PRZYŁOWY 2013. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Gratuluje Panowie Pieknych GarbusówSkromne 38cm 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Jak się chce to można zrobić naprawdę fajne foty bez zabawy w mazanie, bez zdradzania miejscówek. Gratki Krakus i Woyciech. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 (edytowane) Jak się chce to można zrobić naprawdę fajne foty bez zabawy w mazanie, bez zdradzania miejscówek. Gratki Krakus i Woyciech. I to wszystko w 1 minute Dziekuje Edytowane 21 Października 2013 przez krakus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 fajnie widzieć ten pomarańczowy ogon w wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 @Woyciech gratki za percha. @all, Ja rybki ponizej 40cm fotagrafuje na szybko wiec trwa to max 30sekund a nie minutke ale widze ze co niektorzy wola ogladac nieostre fotki klikniete kiepskim telefonem jak w miare przyzwoite z wymazanem tlem ktore nikogo nie powinno interesowac. Wasze slowa upewnily mnie w przekonaniu ze podjalem sluszna decyzje, i fotek nie bede wrzucal. Peace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 @Woyciech gratki za percha. @all, Ja rybki ponizej 40cm fotagrafuje na szybko wiec trwa to max 30sekund a nie minutke ale widze ze co niektorzy wola ogladac nieostre fotki klikniete kiepskim telefonem jak w miare przyzwoite z wymazanem tlem ktore nikogo nie powinno interesowac. Wasze slowa upewnily mnie w przekonaniu ze podjalem sluszna decyzje, i fotek nie bede wrzucal. Peace Chlopie napisalbym ze robie to w 30 sekund to Ty bys napisal ze robisz to w max 15 sekund - widze taki typowy ,,czeslaw,, z Ciebiektóry swoim zachowaniem <pisowniá> przypomina sfochowana babe której brakuje ...Co do fotek to nie kazdy nosi wypasiony aparat i robi takie zajebiste zdjecia jak Ty wiec juz daruj sobie bo takim pisaniem niczego pozytywnego do tematu nie wnosisz.A to czy bedziesz wstawial tutaj swoje fotki z Okoniami czy nie to pewno malo kogo interesuje masz obrosniete j..a to podejmij meska decyzje a nie strzelaj fochów w takim miejscu jak TO.Pozdr. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Bawisz mnie kolego i zachowujesz sie jak dzieciuch. To kolega powyzej poruszyl temat zamazywania fotek wiec odpowiedzialem po raz kolejny ze tlo nikogo nie powinno interesowac i basta. Te twoje osobiste wycieczki to zachowanie typowego internetowago kozaka ktory sie chowa za monitorem. Dlatego proponuje troche inny ton i wiecej szacunku dla innych. Sa gusta i gusciki i to sie nie zmieni a kilka osob tu w temacie czy na priva. Wyrazilo chec ogladania moich fotek czy tez bez niego bo prawdziwych wedkarzy interesuje tylko ryba. Zycze wiecej oglady na reszte dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi