Gugcio Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 A i jeszcze jedno, czyjes krytokuje eie fajnie ale przyjac krytyke juz ciezej, prawda? Mimo to gratuluje ladnego okonia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Predatorhunter jak czytam twoje posty to coraz bardziej wydaje mi się że pod woderami kryją się rajstopy !! Majo wg mnie nie napisał tego żeby ci doj.... tylko bardziej podpowiedzieć nie tylko tobie że można zrobić fotkę nie zdradzając miejscówki. Jeśli o mnie chodzi to wolę oglądać fotkę rybki z telefonu na tle wody czy trawy niż wyostrzoną sztucznie do granic możliwości z tłem rodem z bajki Kucyk Ponny. Nie chcesz wstawiać fotek ? to nie wstawiaj chcesz? to wstaw, ale zawsze trzeba się liczyć ze słowem krytyki i nie trzeba od razu strzelać focha i tupać nogami, można za to wyciągnąć jakieś wnioski !!Woyciech super okoń i graty trotka Krakus fajny grubasek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Dalibyście już chłopaki spokój.Psujecie fajny wątek, jeszcze te żeńskie porównania, osobiste wrzuty, po co to?Trzymając się nurtu powiem tylko - nie nakręcajcie już spiralki nienawiści bo wam znowu moderator temat zamknie.A szkoda bo fajne okonie łowicie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 (edytowane) Od dawna byłem zwolennikiem zamknięcia tematów z rybami dla słownych komentarzy, skoro sami forumowicze tak palą się głównie do redagowania postów w stylu: "Piękna ryba! Gratki". Od wyrażania aprobaty jest button: "Lubię to". Ulubieńcy tłumu i łasuchy na komplementy nic wówczas nie stracą, czyż nie? Może warto wziąć pod uwagę takie rozwiązanie? Cel osiągnięty, bez burdelu. Jak wchodzę w temat Szczupaki/ Okonie 2013 r., to chcę zobaczyć te cholerne szczupaki/ okonie, a nie przebijać się przez 3 strony ślinotoku i poklepywania po plecach. A że odzwierciedla to rybostan naszych wód? I bez tego każdy wie jak jest Tak. Już mi lepiej. Edytowane 21 Października 2013 przez Dienekes 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 ...a juz myślałem, że te popdszczypywania się zakończyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woyciech Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 (edytowane) A więc koledzy - Ja myślę że ten wątek jest po ta aby pokazać, pochwalić się swoimi zdobyczami, a nie do zbędnych dyskusji. Proponuję te przenieść do wątku który do tego został stworzony (przynajmniej tak Mi się wydaje) czyli Cafe Jerkbait. pl. A tu można pod zdjęciami zostawić krótki komentarz dotyczący oczywiście ryby przedstawionej na zdjęciu lub po prostu polubić, albo najzwyczajniej w świecie nie robić zupełnie nic tylko oglądać i cieszyć się lub nie. To tyle z mojego punktu widzenia.Pozdrawiam Mariusz Edytowane 21 Października 2013 przez woyciech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woyciech Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 @Woyciech gratki za percha. @all, Ja rybki ponizej 40cm fotagrafuje na szybko wiec trwa to max 30sekund a nie minutke ale widze ze co niektorzy wola ogladac nieostre fotki klikniete kiepskim telefonem jak w miare przyzwoite z wymazanem tlem ktore nikogo nie powinno interesowac. Wasze slowa upewnily mnie w przekonaniu ze podjalem sluszna decyzje, i fotek nie bede wrzucal. PeaceNie wiem kolego czy to jest aluzja do Mnie (może nie - przepraszam) ale jeśli miałbym wstawiać fotki do np: jakiegoś konkursu C&R lub do kalendarza tych swoich nieostrych i nie dobrych zdjątek na pewno bym nie wstawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Absolutnie nie miałem na myśli zaczepiania kogokolwiek. Tylko napisałem że jak się chce to można zrobić fajne zdjęcie i nie zdradzać żadnych szczegółów. Wg.mnie zdjęcia kolegów Woyciech i Krakus są bez porównania lepsze, niż wyretuszowane w paincie, super ostre ,,mumie" zdjęć. A kolega predator niech zluzuje trochę majtki, za bardzo bierzesz wszystko do siebie. Chyba nie sądzisz że Twoje zdjęcia mają aż takie znaczenie dla ludzi, dla forum??? Jeśli masz coś do dodania to pisz na priv. To ostatni mój post będący OT w tej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 gratuluje pasiaków PSmoże ktos zdradzi na jakieś głębokości je ostatnio złowił? please ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 W mysl przyslowia "nie tykaj gowna bo smierdzi" zignoruje uzytkownikow majo i krakus. Szkoda czasu i nerwow, pokazcie sami co potraficie bo narazie tylko biadolenie. Szanowny kolego @Woyciech to nie bylo do twoich fotek a do kolegi krakusa bodajze. Masz przewage ze przewaznie jestes z kims nad woda, ja ten luxus posiadam rzadko. Po za wymazaniem tla zadnej wiekszej obrobki nie podejmowalem po za rozjasnieniem lub przyciemnieniem i lekka korekta ostrosci po zmianie wielkosci. Odpowiadajac na pytanie kolegi @Wojti powiem ze moje Rzeczne staly na 2-2,5m ale to charakterystyka miejscowki jaka jest poprostu Most i jego fundamenty. Zdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Dziś 4 sztuki do ok 38-39cm.. ryby złowione na gumę ok 9cm.W ostatnich dniach większość brań na dość płytkiej wodzie 5-8m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilesianPerch Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 gratuluje pasiaków PSmoże ktos zdradzi na jakieś głębokości je ostatnio złowił? please ... u mnie 3,5-4m ale ja łowiłem mikruski w porównaniu do kolegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Predatorhunter - widac rybke widac WIEC PO CO wnikasz niepotrzebnie w ostrosc jak by to mialo wieksze znaczenie only priv. Dla odmiany mój z 15 metrów , twarde dno i ladne puk w stylu sandaczowym < woda stojaca > Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woyciech Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 U Mnie na głębokości ok 5 m i wszystkie brania w stylu sandaczowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Bawiłem się filtrami i wyszedł mi taki oldstajlowy pasiak - 35 centów z weekendu. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Fajne paski Marcin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 I na dodatek na "Latającego Fiuta" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 (edytowane) jakiś okoń , zeszłoroczny chyba ale nie on jest głównym tematem zdjęcia. Wiem wiem, jestem złośliwą k...... musiałem:-)wszyscy mi to mówią Edytowane 22 Października 2013 przez rózgaś 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Nie rozumiem po co to wszystko, wątek jest po to aby opisywać jakie okonie, gdzie, na co udało się złowić Nie możecie dać sobie spokoju? Ktoś tu pisał "wydaje mi się że pod woderami kryją się rajstopy !!", to wam wszystkim kryją się rajstopy którzy ciągną i mają ciągle problem z tematem zdjęć z obróbką, jeżeli byłaby taka potrzeba robiłym to samo na miejscu kolegi Predatorhunter. Wygląda to na taką za przeproszeniem i nie obrażajac nikogo "gimbusiarnie" która siedzi przed kompem i czepia się byle gó..a żeby tylko doddać coś od siebie. Jest ryba jest! Jest łowca jest! Jest opis jest! Mi tam więcej nie potrzeba! Bez odbioru! Pozdrawiam Wszystkich Młodych Spiningistów! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 jakiś okoń , zeszłoroczny chyba ale nie on jest głównym tematem zdjęcia. Wiem wiem, jestem złośliwą k...... musiałem:-)wszyscy mi to mówiąimg_5685.JPGgratki stary :) ładne tlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Takie w modzie. inco gnito hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Bardziej inco pinko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Łokuń 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 W jednym wątku jak pokazuje miejscówke to źle, tutaj źle że zamazują tło ... Panowie zdecydujcie się Poza tym piękne okonie łowicie, na żywo chyba takich nie widziałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 A tu, proszę, zdjęcie, jakiego ze świecą można by szukać. Żyleta, mnie zwala z nóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi