EMMS Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Dorzucę też coś od siebie - jeden z serii garbów, które uwiesiły się na kopytach w trakcie czesania na szczupłym: Jeśli dobrze pamiętam, okolice 35cm - tego dnia nic poniżej nie wpadło, ani też nic powyżej 40cm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Wygląda jak R.Taszarek w tle - mistrz drugiego planu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Faktycznie, Taszar też się załapał W sumie dopiero teraz go zauważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Slicznie wybarwiony pasiak, Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubwr Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Jedyny dziś okoń, ale mocno cieszy bo w tym roku największy - 38. Gdy był już na brzegu wypluł śniadanie i tak wracał do wody http://youtu.be/mq7uvfb5Jyg 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Do konca roku jeszcze jest sporo czasu wiec walcz Jakub moze 40+ uda Ci sie zlowic czego Ci zycze Gratuluje pasiatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Fajny Garbusek Jakub, gratuluje. Jesli je znalazles to pilnuj, wieksze stoja nie daleko. U mnie wysoka woda i tymczasowy brak odpowiedniego kija zmusza mnie do odwiedzania przelowionych miejsc i niestetu bez efektow. Pogoda ogolnie tez tragiczna ale walczymy dalej ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 witam a to mój dzisiejszy połów największy z paru sztuk,na kolana nie powalał bo miał 31cm,ale był ładnie ubarwiony,pozdro VOJT@S 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Wygląda więcej jak na 31cm. Gratulacje U mnie znów Relax kopyto 4L Kij to Fenwick Aetos do 18g, multik Curado 201e7, plecionka dragona 0,12.44cm 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Gratki panowie za super rybki, u mnie wkoncu przymrozki a ja mam popoludniowki wiec uderzam z rana przed praca przetestowac pare miejscowek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 WOBLER129 ładny garb,mam nadzieje że w tym roku dostane okonia 40+ bo narazie jeszcze nigdy takiego nie złowiłem powiem szczerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 [Witam,okonie wplynely juz na zimowe miejsca z Dunaju w spokojne Doplywy w Zentrum miasta, trzeba chodzic co godzine i wrzucic 1€ za parkowanie Auta, ale sie oplaca dzisaj 4h nad woda 35, 37, 38 i 44cm. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Pieknie @Smasher, ja jutro pojade obczaic moje zimowiska nad Menem ale jakos super zmotywowany nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Jedyny dziś okoń, ale mocno cieszy bo w tym roku największy - 38. Gdy był już na brzegu wypluł śniadanie i tak wracał do wody Piękna rybka,gratuluję.Fajnie pomachał ogonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Fajne perche, zwłaszcza że wszystkie prawie "jeden w jeden" Pozazdrościć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 [Witam,okonie wplynely juz na zimowe miejsca z Dunaju w spokojne Doplywy w Zentrum miasta, trzeba chodzic co godzine i wrzucic 1€ za parkowanie Auta, ale sie oplaca dzisaj 4h nad woda 35, 37, 38 i 44cm. K1024_DSCF1655 - Kopie.JPGgratulacje za takie garby i taki wynik w takim czasie,pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Piękny garbolino! BTW: Ehhh dajcie mi takie jezioro w okolicach Ostródy z takim garbikami na zawołanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 U mnie pozamiatene, 4 chlopa na roznych odcinkach wszyscy bez kontaktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 gratulacje za takie garby i taki wynik w takim czasie,pozdroDzieki za gratulacje takie wyniki sa, jak sie zna gdzie ryba sie w zime grupuje, niestetety ruskie dziadki ktore sa tu nazywani "kormorany ze zlotymi zebami" tez te miejsca znaja. Wyworza z tych miejsc pelne wiadra po Farbie okoni, serce boli! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Co ty Smasher w Niemczech ryby same na brzeg wyskakuja. I wszyscy praktykuja C&R. Chociaz jeden wie jak tu jest naprawde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Dzisiaj zupełnie bez brania, nawet puknięcia nie było. Ot , taka pusta studnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woyciech Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 CzołemU Mnie ostatnio nie najlepiej z okoniami po prostu wyniosły się gdzieś i nie mogę ich namierzyć. Jeśli się uda coś skubnąć, to zaledwie kilka sztuk nie powalających swym wymiarem. Wczoraj na spinning kilkanaście rybek z czego największy 40+. Przesiadka na muchę i sporo mniej garbusków, ale jeden dał Mi trochę popalić (myślę że grubo ponad 40), ale niestety spinka . Największy na muchę 38 cm. więc wstawiam fotkę.Przynęta to krewetka, która częściowo widać na zdjęciu. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 pieknie ubarwiony, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Okonek na muchę to musi być radość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Dzisiejszy wypad z kolegą forumowym to 7 czy 8 okonków (złowionych przez 2 osoby) przez 1,5 godziny . Ryby stoją , są tam , są puknięcia ale nie da się zaciąć .......Widać idzie zmiana pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi