Bootleg Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Mepps Aglia Furia nr.3 Kij Mikado Lexus Sapphire up 13 gram, Team Dragon FD 730 iX , żyłka 0,14 HM69 Taki perczyk... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Fajnie ze u Was chociaz pasiaczki zagryzaja i to calkiem fajne. U mnie kompletna klapa i kompletna odwrotnosc roku poprzedniego. Ryby sa praktycznie nie do znalezienia. Sandacze tez jakies "ciezkie" sie zrobily i mimo ze bede walczyl dalej nie mam jakis wielkich nadzieji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Kamil -one są , jednak zupełnie ignorują wszystko. Też nie wiem dlaczego. Tak jak napisałem powyżej:czułem leciutkie puknięcia , nawet kilka pod rząd ale szybkie i lekkie , nie do zacięcia . Kolega z moskito miał to samo . Teraz to nie okonie -to skubańce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 U mnie bez bran wogole, a nawet zeszlem ze rozmiarem przynet ponizej 8cm Probowalem wszystkiego i nawet lizniecia nie bylo. Tak samo moi koledzy. Jutro powinnien nowy patyk byc to wyskocze i poprobuje cos, moze sie uda. Never give up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuta Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 (edytowane) Taki ładny kolorowy z niedzieli Kijek Lexus do 13g, Kołowrotek Alivio 3000, plecionka Daiwa 0.08, gumka motor na 1.5g z przyponem antyszczupaczym do 3 kg Edytowane 18 Listopada 2013 przez ziuta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 jeden z kilku 30+ ,pod poznańskie jeziorko , guma keitech 3 cale , kijek MHX sj 9000, pletka PP 0,10 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 opis jak wyżejtutaj widać jaki grubasek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 (edytowane) robas na jakim jeziorku pod poznaniem dokładnie łowiłeś?pozdro VOJT@S Edytowane 23 Listopada 2013 przez VOJT@S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Ja dzisiaj 4 sztuczki w przedziale 25-30, szału nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 robas na jakim jeziorku pod poznaniem dokładnie łowiłeś?pozdro VOJT@Swybacz ale nie podam i tak ma duża presję 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 wiem o co chodzi,pytałem ponieważ w poznaniu się wychowałem i mieszkałem tam 20kilka lat,pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 wiem o co chodzi,pytałem ponieważ w poznaniu się wychowałem i mieszkałem tam 20kilka lat,pozdrospoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laserro Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Ładny okoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Fajnie odpasione pasiaczki, gratuluje szczesliwcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arielos24 Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Kolejny wypadzik szczupakowy i kolejny gruby już garbusek 37 cm zameldował się na kiju, mimo że zestaw nie był w żadnym przypadku przeznaczony dla niego Kijek; Dragon Ultima 6'6" 1 1/2- 3 ozMultik Abu Ambasadeur C4Pletka 40 LbPrzynęta Swimbait Izumi Slow Sink 55g/145mm Przepraszam za słabą jakość zdjęcia ale robiłem telefonem bo wcisnąć się musiałem w miejsce które groziło utopieniem aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Zimno było.. Okonek prawie 40 na Relaxa 4". Cast Aetos Fenwick do 18g, Curado 201e7 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 piękne ujęcie,gratuluje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Widac po palcach ze cieplo nie bylo Gratuluje Garbusa Macku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 gratulacje pięknego pasiastego rozbójnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Okonie to piękne ryby. Kocham je łowić . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 ehhh fajne garby. Gratulacje. Ja kilka dni temu byłem na swoim jeziorku, ale niestety wyłącznie sztuki około 25+;/ Duże garby pływają gdzieś w głębinach zapewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Trochę okonie jeszcze biorą. Ostatnie efekty ( kilkadziesiąt okoni od 25 do 44 cm..............) Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us i okoń który ma tylko takie zdjęcie ..........Uploaded with ImageShack.us 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 44 to piękna sztuka Ja dziś na szczupaki po ostatnich garbach zabrałem okoniówkę. Po pierwszym przytrzymaniu 4" Relaxa - mówię do kumpla - okonie. "eee tam, kapelony zahaczyłeś ". Zmiana na okoniówkę i efekt: kilka 30-35 i jeden 39cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Gratulacje wszystkim a w szczegolnosci tobie Staszku, piekne garby. U mnie tragedia, malo czasu bylo ale wczoraj i dzis po 5h nad woda i bez jakiegokolwiek kontaktu. Odwiedzilem wiele sprawdzonych i nie tylko miejscowek i kompletnie nic. Probowalem C-rig, caly kram finesse, T-rig i opad w roznych warjaciach i niestety na 0. Na szczescie nie tylko ja Bo znajomi tez na 0. Wiesci z roznych odcinkow Menu czy nawet Renu rowniez negatywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi