dawcaR6 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 (edytowane) Ładnie Panowie, ładnie I mi się udało przechytrzyć kilka fajnych garbusów. Największy - 41 cm. Fotka niespecjalna ale i tak dobrze, że jest Z reguły jeżdżę sam i nie robię zdjęć bo zależy mi na jak najszybszym uwolnieniu zdobyczy. Okoń rzecz jasna - pływa dalej /pomimo, że sąsiedzi łowiący obok mnie już widzieli go na patelni, z masełkiem i czosnkiem / Pozdrawiam,Przemek. Edytowane 1 Grudnia 2013 przez dawcaR6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Piękny. Tu mój wczorajszy 39cm na diamenta Relaxa - Fenwick River Runner do 5g, Twin Power 1000 FA. Ciekawe czy na lodzie też będą tam stały?? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro69 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Ech Maciej...rozwalasz...brawo! Zajefajny... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Teraz zawsze będę zabierał okoniówkę, fajnie pociągnąć takiego garba na lekki kijek w międzyczasie. Ja bym łowił je jeszcze dłużej, ale kumpel nie mógł złowić ani jednego i mi miałczał... musieliśmy zmieniać miejsce na bardziej szczupakowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Gratuluję oxów.Poniżej jeden z ostatnich misków.Sprzetowo SC V 213centów 10lb, Stella 2500Fe, nanofil-pedofil 0.12mm i dyndający, metrosexualny, różowy kaitech 4cale 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Patu, jak zawsze klasa fotki(no i ryby rzecz jasna...), jeśli możesz to wrzuć jeszcze jakieś foty z takich łowów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 no zdjęcie fajne...i ryba z resztą tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 No Patu.gites majonez ,okoń,fotka i...........czyżbyś już stanął na nogi,znaczy się środek pływający widzę ...czy tylko gościnnie wystąpiłeś?A i tak poza tym,z bolkiem bardziej Ci do twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Staje na nogi,ale łatwo nie jest. Masa wydatków nie związanych z wędkarstwem, ale to inna historia. Jakoś nie mogę się zmobilizować do późno jesiennego rapowania ( w tym chyba najlepszy jest Tomasz K - respect), także mecze kolczaste . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 graty , bogactwo okoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Mój pasiaczek z wczoraj wiele nie zabrakło do 50, ale jednak nadal z mój best zaczyna się na 4. Filmik z uwalniania był piękny wielki, gruby i majestatyczny po oczyszczeniu z pijawek odpłynął, na swój spad :] 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Z przykrością stwierdzam że łowienie okoni powoli się kończy. Dzisiaj , z powodu lodu na wodzie , udało mi się wyholować 4 okonie . Kolega Pepso oczywiście dał mi popalić bo ciągnął , mięsiarz jeden , okonia za okoniem .A ja zanim zacząłem łowić to zerwałem chyba z 6 gum , rzut za rzutem A Pepso, drań jeden w tym czasie z 10 wyholował.Mięsiarz Wszystkie okonie oczywiście rosną dalej . Co nie zmienia faktu ze pepso to mięsiarz jeden :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Poszczęściło się i tyle.Odgryziesz się wnet ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Poszczęściło się i tyle.Odgryziesz się wnet ;-)Pokazałeś dzisiaj mistrzostwo i już . Gratulki Ci się należą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woyciech Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Mój pasiaczek z wczoraj wiele nie zabrakło do 50, ale jednak nadal z mój best zaczyna się na 4. Filmik z uwalniania był piękny wielki, gruby i majestatyczny po oczyszczeniu z pijawek odpłynął, na swój spad :] Piękny garbusGratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 fajny irokez gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 (edytowane) Witam widze że temat ucichł więc postanowiłem go odświeżyć,dzisiaj wybrałem się na małe jeziorko w centrum Kalisza z lekkim spinningiem połowić okonie i w ten sposób pobiłem znowu moją życiówkę i oprócz 12stu dużo mniejszych okoni złowiłem okonia 39,5cm.niestety na rybach byłem sam więc zdjęcia nie są takie jak powinny być robiąc je sobie samemu ale niechciałem za długo ryby męczyć zrobiłem więc takie:wziął na 3cm twesterka relaxa koloru G... Z MALINĄ na główce 3g,pozdro VOJT@S Edytowane 12 Grudnia 2013 przez VOJT@S 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Graty.Tez mam ten kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joza67 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Jeszcze dziś mnie z łódka na wodę pogoniło i takie to tego efekty 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Ale piękne garby , gratulacje panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Też się pochwalę. Seeker sp703, liberto pixy , stren 8lb, zielony swing impact 2"na główce 5g i taki oto okonek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Super Pasiaczki, gratuluje wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Kamilu-zawiodłeś.....a Ty tak bez foty? Co tam u was ,na obcej ziemi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Piękne rybki..:-) gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzy.sztof Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 A to moja dzisiejsza bestia;) patyk MHX jakiś UL, kręciołek Luvias2506, HM8X 00,6, guma tak jak i wyżej Keitech 3" główka 7g. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi