maniek1972 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 A widzisz, nie jest to takie skomplikowane Piękne garbuski, gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Z pomocą przyszedł jeden kolega z tego forum.Dziękuję A widzisz, nie jest to takie skomplikowane Piękne garbuski, gratki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covent Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Irek zdołowałeś już pewne grono swoimi wynikami na wedkuje a teraz dobijesz tu stałych bywalców:) wrzuć fotki okonisk z zimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 (edytowane) Przesliczne Pasiaki Panowie! Wczoraj byly jazie i klenie a dzis sandacze i okonie. Po 2 krotkich sandaczach pojechalem na stare okoniwe miejscowki, trafil sie niestety tylko jeden ale calkiem fajny. Sorki za retusz ale "Spots Hunter" z DE googluja mojego Nicka i juz nawet w Polsce nie jestem bezpieczny SRZET: Major Craft Corkish MLCalcutta Conquest 51Daiwa Tournament 8 Braid 12lbEasy Shiner 3" na 12gr Edytowane 25 Sierpnia 2013 przez Gugcio 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Ooo.. znajome ludziska tutaj widzę te zimowe okonie zostawimy na deser, nie będziemy tak od razu walić z grubej rury, takie szoki są szkodliwe dla zdrowia Irek zdołowałeś już pewne grono swoimi wynikami na wedkuje a teraz dobijesz tu stałych bywalców:) wrzuć fotki okonisk z zimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Covent... Ty na foty nie czekaj tylko czas organizuj lodka pod pachę i czekam na Twoje okonie w wątku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Ooo.. znajome ludziska tutaj widzę te zimowe okonie zostawimy na deser, nie będziemy tak od razu walić z grubej rury, takie szoki są szkodliwe dla zdrowia Irek zdołowałeś już pewne grono swoimi wynikami na wedkuje a teraz dobijesz tu stałych bywalców:) wrzuć fotki okonisk z zimy.O matko Irek nam tu zawitał a ja tak wyskoczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Dzisiaj słabiutko poszło dwa okonki i to kiepskie, dużo było ostrych, krótkich walnięć, ale to młodzież poniżej 30cm. ten na foto pokusił się na tonącego wobka "płoteczkę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covent Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Covent... Ty na foty nie czekaj tylko czas organizuj lodka pod pachę i czekam na Twoje okonie w wątku:) Ja na okonie czekam do jesieni, grube okonie siedzą w pewnym miejscu na czorcie i chyba Ci o tym mówiłem kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covent Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Ooo.. znajome ludziska tutaj widzę te zimowe okonie zostawimy na deser, nie będziemy tak od razu walić z grubej rury, takie szoki są szkodliwe dla zdrowia No jak najbliższą zimę będziesz miał taką jak poprzednią to raczej nie ma co konkurować z Toba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olos Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 witam i gratuluję wszystkim pięknych rybek moja sobotnia wyprawa i cała masa pięknych garbusów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacavip Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 witam i gratuluję wszystkim pięknych rybek moja sobotnia wyprawa i cała masa pięknych garbusów Czyżby ZZ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Jacek, Na pewno nie. To wygląda na T. moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 niezła presja na te okonki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacavip Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Jacek, Na pewno nie. To wygląda na T. moim zdaniem. W sobotę na ZZ było identiko, także mnie zmyliło.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 za niebieska woda jak na ZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Rano jeden się zaczepił i dwa ładne walnięcia w przynętę. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greed111 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 To był jednak błąd, że Cię tutaj ściągnąłem ;p teraz będziesz mnie przyprawiał o palpitacje serca tymi okoniami gratuluję lochy i prezentuj nam tutaj te pięknisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Rano jeden się zaczepił i dwa ładne walnięcia w przynętę. Iras1975 nie zdradzając miejsca napisz coś o łowisku (rzeka, zaporówka, jezioro) i rejonie Europy (w OL mało już takich kabanów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 @Iras1975możesz podać ile miał ten okoń? (oceniam go na 40+)jaka wielkość przynęty? i ciężar główki? gratki za pięknego pasiaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Rano jeden się zaczepił i dwa ładne walnięcia w przynętę.Piekny o....koń! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Piękne pasiaki. Szacun. U mnie połakomił się na sporawą gumę (SG LB Minnow 10 cm na 10 g) taki jeden perczyk Jest też to mój pierwszy "wymiarowy" okoń na pierwszy w życiu zestaw castingowy, który dopiero co skompletowałem xD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Fajna fotka i pasiak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Czym się tak podniecacie? Toż to średniak poniżej 45.. wg pomiaru dłonią ~43cm. Wyszły rano na ok 5-6m głębokości, przynęta silikonowa po tunningu ok 10cm na główce 6g. Łowiłem w jeziorze w Wlkp.Może wejdzie fota mamuśki z kwietnia o kilka cm dłuższej i sporo cięższej.. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 (edytowane) Rano jeden się zaczepił i dwa ładne walnięcia w przynętę.Łooo matko, ale byk ! Toto złowione w Polsce, czy poza naszym mięsiarskim krajem ? EDIT : nie było pytania, wysłałem po powyższym poście. Edytowane 28 Sierpnia 2013 przez Zwierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi