bobesku Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Litości Panowie. Są jeszcze duże okonie. U nas. W kraju są I to koło mnie:) 100 razy tam byłem ,ale nie na rybach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 (edytowane) dziś po pracy udało mi się złowić kilkadziesiąt sztuk w tym trzy "lepiej niż przyzwoite" w granicach 40cm fotka z dedykacja dla kolegi, który miał okazje dziś ze mną pojechać na okonie ale niestety zapomniał o mnie Edytowane 4 Września 2013 przez @Wojti 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Przywykłem do takich uwag i po części rozumiem ból niektórych oglądających.Tutaj dzisiejszy średniak ~42 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 A tu na dobitkę dla kolegi "photoshopa" część garbusków z tej zimy. Wszystkich nie będę wklejał. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 (edytowane) Szok nie ogarniam tak dużej ilości, tak dużych ryb tego gatunku... dla mnie abstrakcja. Edytowane 4 Września 2013 przez Bootleg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Jakieś kolorowe te karpie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gazdzior Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Iras litości! Naprawdę cieszy, że takie ryby pływają jeszcze po naszych wodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Irek od dawien dawna na innym forum fiszowym pokazywał/uje te swoje potworki z mezozoiku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Szok nie ogarniam tak dużej ilości, tak dużych ryb tego gatunku... dla mnie abstrakcja.Specyficzna przynęta podana w odpowiedni sposób Spróbuję wkleić kilka fotek bez zmniejszania, żeby nie było podejrzeń o jakieś przeróbki. To część rybek sprzed kilku dni, łącznie wyjechało 5 z tego 4 medalowe. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Ten już zgrabny.. dwie różne foty tej samej sztuki. Miałem jeszcze z jednym okoniem, ale były fatalnej jakości. Wszystkie zdjęcia robię z telefonu LG. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Jeszcze takie pytanie odnośnie tych wobków. Można wiedzieć czyja to produkcja? Chyba, że top secret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 @iras1975 gratuluje pieknych ryb.Oby tak dalej.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Jeszcze takie pytanie odnośnie tych wobków. Można wiedzieć czyja to produkcja? Chyba, że top secret Sam dłubię. Ale na lodzie łowię innymi przynętami(top secret).. też soimi wyrobami. Uciekam..Miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Iras nie potrzebujesz czasami praktykanta?Pudła z przynętami, sprzęt, piweczko mogę nosić, na łowisko dowiozę Garby jak podrośnięte karpie, gratuluję umiejętności i wiedzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Iras jakis filmik bys nowy skręcił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert 7791 Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 możesz podać link do starszych filmików..Iras jakis filmik bys nowy skręcił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flpbl Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Ja ten kanał śledzę na bieżąco http://www.youtube.com/user/iras752304 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 (edytowane) Ja ten kanał śledzę na bieżąco http://www.youtube.com/user/iras752304 odsyłanie nas do filmów typu "Filetowanie okonia" ???nie jestem przekonany czy to dobry temat na to forum "W 7 lat okoń jest w stanie osiągnąć 45-50cm." ... chyba nawet w wodach morskich było by z tym ciężko(ale to inny temat i nie jestem ichtiologiem aby sie nt. rozpisywał) Edytowane 6 Września 2013 przez @Wojti 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 odsyłanie nas do filmów typu "Filetowanie okonia" ???nie jestem przekonany czy to dobry temat na to forum "W 7 lat okoń jest w stanie osiągnąć 45-50cm." ... chyba nawet w wodach morskich było by z tym ciężko(ale to inny temat i nie jestem ichtiologiem aby sie nt. rozpisywał) No i bardzo mądrze.. skoro nie posiadasz odpowiedniej wiedzy, to nie czyń więcej takich uwag.Moja wiedza na temat tego gatunku jest adekwatna do wyników w połowach.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flpbl Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 odsyłanie nas do filmów typu "Filetowanie okonia" ???nie jestem przekonany czy to dobry temat na to forum "W 7 lat okoń jest w stanie osiągnąć 45-50cm." ... chyba nawet w wodach morskich było by z tym ciężko(ale to inny temat i nie jestem ichtiologiem aby sie nt. rozpisywał) Nikt nie zmusza do oglądania tego filmu. Ja na przykład go nie oglądałem bo w żaden sposób mnie nie zainteresował. Ten wpis to chyba tylko po to, żeby się czegoś czepić. Chyba ciężki poranek, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 @wojti - gratuluje ładnego okoniowego tria. Do tego niezłe stadko namierzyłes.No i w końcu fotka z samostrzała tez na plus... Pozdrawiam Marcin. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrrd Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Iras tak z ciekawośći jakim sprzętem łowisz te małe bydlaki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 SPOKOJNIE MI TU PROSZĘ PANOWIE !!! Wymiana zdań niech będzie na poziomie i prowadzona tak jakbyście stali (siedzieli) obok siebie. Zanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 @wojti - gratuluje ładnego okoniowego tria. Do tego niezłe stadko namierzyłes.No i w końcu fotka z samostrzała tez na plus... Pozdrawiam Marcin. @Marcel chyba jeszcze dużo wody upłynie zanim dorównam jakościowo do Twoich fotekniewątpliwie rady sie przydały, aparat mam jeszcze za slaby ale wszystko w swoim czasie wczoraj niestety juz pasiaki nie były tak aktywne największy raptem 35cm nawet fotki nie wstawiammoże do weekendu podrośnie i złowię go jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 (edytowane) Piękne garbusy Iras. Możesz napisać co to jest za przynęta w pysku okonia na jednym ze zdjęć? Pierwszy raz coś takiego na oczy widzę. Oczywiście o ile to nie tajemnica.Pozdrawiam Edytowane 6 Września 2013 przez Pickerel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi