Iras1975 Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Piękne garbusy Iras. Możesz napisać co to jest za przynęta w pysku okonia na jednym ze zdjęć? Pierwszy raz coś takiego na oczy widzę. Oczywiście o ile to nie tajemnica.PozdrawiamNa str 18 wkleiłem fotkę tych woblerów. Ciągle jeszcze na etapie testów i poprawek, ale już przynoszą rybki.Tutaj jeden porostek na wobka i dwa trochę większe na przynęte, której nie chcę pokazywać publicznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Gratulacje pasiaków Panowie. Iras szalejesz. Dla małej odmiany garbusek 39cm złowiony 01.09. na kopytko 2" w innych rejonach WLKP. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekM Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 PGr1 Świetna fotka ,a wszczególności ta druga. Gratulacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Piekny okon @PGr1.Fotki b. ładne, az mnie zmobilozowały...i niema ,, to tamto ,, - jade na okonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Garbaty grubasek niecałe 40 - Fenwick River Runner do 5g, Shimano TP 1000FA, żyłka 0,14 i Relax Cloney 2" 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 I drugi o 1cm dłuższy I trochę grubszy. Sprzęt jw. tylko Relax Banjo 1" 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro69 Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Brawo Maciej, dawno Cię nie było... , pozdrowionka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 A bo nastawiam się na okonie, ale co to za nastawianie się jak miesiąc mnie tam nie było... Jakbym z 2x w tygodniu był nad wodą to można mówić o "nastawianiu się", a tak - dorywczo, raz po raz... Dobrze, że mnie nie zawiodły chociaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 garby konkretne trzaskacie, piękności rybki, w week i ja sobie trochę połapałem pasiaków na fajnej rzece, ale nie było czasu na fotki bo szybko się ściemniało, największy ciut ponad 31 cm, ale to co one potrafią w nurcie wyprawiać to łeb urywa, szacun olbrzymi dla tych osiłków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 (edytowane) 7-8.09 u mnie okonie nie gryzły, studnia na całego (jeden przyzwoity od biedy 32cm) @PGr1 szczere gratulacje za świetna fotkę Edytowane 9 Września 2013 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myg0t Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 @wobler129 piękne rybki gratuluję !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Dzięki Panowie @PGr1 szczere gratulacje za świetna fotkęWojti, zdjęć nie umiem robić, więc to raczej przypadkowo tak wyszło Maciej, GRATY za czterdziestki. Mój w zasadzie też na kopytko Cloney 2" tylko podrasowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 witam ja w sobote wybrałem się na zbiornik zaporowy SZAŁE i trafiły mi się takie ślicznotki31cm31,5cm miałem jeszcze 2 poniżej 30cm.wszystkie połknęły gume mikado fishunter motorek 9cm na główce 12g.pozdrawiam VOJTAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Piotrek gratki za 39tke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Wczorajszy pasiak 40cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Wczorajszy pasiak 40cm Pasiak zacny , tylko po co ten grip..pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Popieram powyższe. Pasiaczek super, ale @Wookash po jaką cholerę grip do tak delikatnego pyszczka ?. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Witam.U mnie cienko aż głupio.. ledwie jeden pasiak 30+ i to na gumę przeznaczoną(taki był zamysł) na te minimum 45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adri@n Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Jak ty go zaciąłeś gdzie jest podwieszona ta kotwica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Jak ty go zaciąłeś gdzie jest podwieszona ta kotwica?To dozbrojka na lince stalowej, była wbita w środkowy segment tej przynęty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 A u mnie taka niespodzianka.40cm i jedno wyjscie ogromnego okonia w zyciu takiego nie widzialem.Byl bardzo ciemny. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Piekne pasiaki, gratki. Ja dzis znow uderzam. @Grundwald jak juz tak okonia prezentujesz to zamiast stawiac pletwe podprzyj lekko ogon. Zobacz jak "maluszka" wygielo i jaki ucisk na skrzela ma. Zeby postawil pletw poknij go polcem po glowie lekko. Mam nadzieje ze wiesz ze to zaden atak a kolezenska rada Naturalnie gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Kazda rada mile widziana pyszczek oparty mial na dloni ale skorzystam w przyszlosci Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Grunwald graty, ładniutki jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 A u mnie taka niespodzianka.40cm i jedno wyjscie ogromnego okonia w zyciu takiego nie widzialem.Byl bardzo ciemny....to napewno była pirania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi