slawek_2348 Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 (edytowane) Tego "omszonego" co pisze @ehhooo też pamiętam, wyglądał jakby miał się zaraz rozsypać .Niestety wszystko +50 "z importu" , nasze też ładne ale dużo mniejsze. Edytowane 27 Maja 2013 przez slawek_2348 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Wow! Czy był kiedykolwiek większy na j.pl??? W tamtym roku kolega Robert wklejał z mojego jeziorka chyba 53cm Albo coś takiego. Gratulacje piękny garb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Tego "omszonego" co pisze @ehhooo też pamiętam, wyglądał jakby miał się zaraz rozsypać .Niestety wszystko +50 "z importu" , nasze też ładne ale dużo mniejsze.Jeśli mnie pamięć nie myli to tego "omszałego" złowił @Efex w jakimś niewielkim bajorku na seledynowego Slidera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terier123 Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 (edytowane) @bula1916 masz rację, mój błąd na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, że przygodę z wędkarstwem zacząłem całkiem niedawno, nie znam wszystkich przynęt a zwłaszcza tych zagranicznych u nas zwykle stosuje się rippery, kopyta i twistery ale takich frendzli jeszcze nie spotkałem ps. a propos tych wielkich okoni to na innym forum mamy pana, który jest od nich specjalistą, regularnie łowi takie powyżej 40 cm, nierzadko ociera się o 50 wszystko oczywiście w Polsce ;D Edytowane 27 Maja 2013 przez terier123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 (edytowane) Fakt, fakt... Ile miał kotlet? Ile życiówka??? Życiówka miała 52, było kilka ryb po 48.Wbrew pozorom nawet tam to rzadkość. Tego 52 Duńczycy obfotografowali i sami umieścili w jakiejś tabeli rekordów. Edytowane 27 Maja 2013 przez hlehle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 52, ale jak on wyglądał! Jak odpasiony karp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Cześć ! Gratulacje dla łowcy-wspaniały garbus Pozwolę sobie zalinkować pięćdziesiątaka sprzed kilku już lat. http://jerkbait.pl/topic/16985-laponia-wiosna-2012/page-4 pozdrawiam-kardi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 (edytowane) Poranny garbusek,fotka z wyciągniętej ręki,nie mierzony jerkbaitowy wymiar chyba miał.i rozstanie Edytowane 13 Września 2013 przez marianosum 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Widok odpływającej ryby, każdej, jest piękny. Super okonisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spayol Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 (edytowane) Poranny garbusek,fotka z wyciągniętej ręki,nie mierzony jerkbaitowy wymiar chyba miał. dsc00122qfb_2.jpg i rozstanie DSC00123.JPG Ja tu nie widzę wyciagniętej ręki i "jerkbaitowy wymiar chyba miał" miał na pewno.Bardzo fotogeniczny yellow perch.Gratulacje. Edytowane 29 Maja 2013 przez spayol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Mój nowy rekord Z 5 dużych ryb wyciągnąłem tylko jednego... Nowy rekordzik. Przynęta - twister RELAX 1" z dopałką, 5g główka Matzuo, Fenwick River runner do 5g, I kręcioł Mitchella Mag-Pro 500. Moja wina z pozostałymi, jak się okazało po pierwszym wyciągniętym (foto), że to okoń, a nie szczupak To holowałem bardziej ostro i straciłem pozostałe 4 ryby w tym jeden myślę większy, a na pewno mający więcej siły po odjeździe wszedł na 4m w zielsko i było pozamiatane... Potem okoni jakby nie było.Ryby stały na około 4m, a głębokość wynosiła 6-7m 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekz Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 ile miał ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianeQ Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Gratuluje pięknego okonia. Polski czy z paszportem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Mój nowy rekord Z 5 dużych ryb wyciągnąłem tylko jednego... Nowy rekordzik. Przynęta - twister RELAX 1" z dopałką, 5g główka Matzuo, Fenwick River runner do 5g, I kręcioł Mitchella Mag-Pro 500. Moja wina z pozostałymi, jak się okazało po pierwszym wyciągniętym (foto), że to okoń, a nie szczupak To holowałem bardziej ostro i straciłem pozostałe 4 ryby w tym jeden myślę większy, a na pewno mający więcej siły po odjeździe wszedł na 4m w zielsko i było pozamiatane... Potem okoni jakby nie było.Ryby stały na około 4m, a głębokość wynosiła 6-7m Piękna ryba.Gratulacje! Piszesz "Moja wina z pozostałymi," człowiek przez całe życie się uczy na błędach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Maciek szczupakami rządzisz, teraz jeszcze okonie dołożyłeś, zostaw chociaż sandacze kolegom na pociechę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Ale Kaban! I to Polski Kaban bez przyponu łowiłeś? Jaka pletka? Gratuluję piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Piekny okon mam nadzieje ze w tym roku tez wywale na tej wodzie takiego gratulejszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 (edytowane) Ja tu nie widzę wyciagniętej ręki i "jerkbaitowy wymiar chyba miał" miał na pewno.Bardzo fotogeniczny yellow perch.Gratulacje.chodziło zapewne o wyciągniętą rękę z aparatem.... Maciek świetna ryba...gratulację...pzdr Edytowane 30 Maja 2013 przez krystiano1981r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobbyspin78 Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 (edytowane) dziś taki jeden ładny się trafił teściowi. jezioro Żarnowieckie. Edytowane 30 Maja 2013 przez slawito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jose Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 017.JPGPiękny, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spayol Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Mój nowy rekord Z 5 dużych ryb wyciągnąłem tylko jednego... Nowy rekordzik. Przynęta - twister RELAX 1" z dopałką, 5g główka Matzuo, Fenwick River runner do 5g, I kręcioł Mitchella Mag-Pro 500. Moja wina z pozostałymi, jak się okazało po pierwszym wyciągniętym (foto), że to okoń, a nie szczupak To holowałem bardziej ostro i straciłem pozostałe 4 ryby w tym jeden myślę większy, a na pewno mający więcej siły po odjeździe wszedł na 4m w zielsko i było pozamiatane... Potem okoni jakby nie było.Ryby stały na około 4m, a głębokość wynosiła 6-7m Gratulacje pb i super pasiaka. Szkoda, że nie udało Ci się uchwycić go w pełen kadr. Jakaś taka szara mgła 2cm od dołu fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Pewnie ławka na której stoi aparat . A rybsko piękne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro69 Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Mój nowy rekord Z 5 dużych ryb wyciągnąłem tylko jednego... Nowy rekordzik. Przynęta - twister RELAX 1" z dopałką, 5g główka Matzuo, Fenwick River runner do 5g, I kręcioł Mitchella Mag-Pro 500. Moja wina z pozostałymi, jak się okazało po pierwszym wyciągniętym (foto), że to okoń, a nie szczupak To holowałem bardziej ostro i straciłem pozostałe 4 ryby w tym jeden myślę większy, a na pewno mający więcej siły po odjeździe wszedł na 4m w zielsko i było pozamiatane... Potem okoni jakby nie było.Ryby stały na około 4m, a głębokość wynosiła 6-7m Brawo Maciej, ale masz radochę z tymi wodami wokół siebie. Szukaj nowego rekordu kolego..., okoń zaje...sty..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi