Skocz do zawartości

Daiwa Millionaire SW 203L

explorator73

Rekomendowane odpowiedzi

Jest to kołowrotek bardzo mało popularny u nas w kraju. Należy pamiętać, że jego bebechy czyli tryby są ze stopu aluminium. Jest to średni model taki do slidera 10 i podobnych konstrukcji. Cena jest taka jaka jest. Nic szczególnego. a co zrobisz z serwisem? Wtedy może być kłopot.

Ja też wiem gdzie można kupić za podobne pieniądze.

http://www.japantackle.com/Daiwa_reels/Daiwa_Millionaire_sw2 03.htm

pozdrawiam

Chwila, chwila. Ja nigdzie nie napisałem, że go nie polecam. Być może będzie bardzo dobry. Nie wiem. trzeba pogadać z jakimś praktykiem, który używa taki sam kołowrotek. Ludzie z jerka to sprzedawcy i ich opinia się nie liczy. Oni muszą to sprzedać. Ale myślę, że przy tej cenie(jeżeli nie dowalą cła, podatku i VATu) to może być ciekawa sprawa. Sam bym chętnie porzucał z czegoś takiego lub chociasz dowiedział się jak to działa w warunkach łowiska. Niezapominaj, że jest to najwyższy światowy top. Ma inną filozofię budowy niż shimano ale to wcale nie oznacza, że gorszą. Czytałem o ludziach, którzy używają okrągłą daiwę już kilkanaście lat i są bardzo zadowoleni.

Mifku,

Ty jesteś wielkim i wiernym fanem Shimano i dla Ciebie innych producentów mogłoby nie być Chodzi mi o w miarę obiektywną ocenę tej maszynki bo weim skąd ją wyjąć za 31 000 Yenów.

P.

oj tam od razu... Steez'a w dodze wyjatku możesz mi kupić i nawet będę zadowolony :mellow: <_< <_< <_<

ale złośliwcy twierdza, że STEEZ to juz nie do konca Daiwa :mellow: :mellow: :mellow: