explorator73 Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Witajcie, Czy ktoś z Was jest właścicielem tego kołowrotka lub miał z nim choć styczność? Będę wdzięczny za wszelkie opinie.Pozdrawiam,P. http://e-wedkarski.pl/product_info.php?products_id=50&os Csid=cfabf1210fcec72ce89c9d340c1f5dbf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 A jak najbardziej - w JERKU takie można skołować, od niejakiego Robsona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 13 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 No ale warto, niewarto? Masz jakieś zdanie na ten temat ?P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 No ale warto, niewarto? Masz jakieś zdanie na ten temat ?P. Pytanie jest inne - ile chcesz wydać a ja Ci powiem co warto. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 13 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Zatem czy za 800-900 PLN mogę mieć lepszego rounda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 jak dolozysz setke to na spokojnie mozesz sciagnac CONQUESTA... czy warto??? heheh bez komentarza oczywiści emożesz się tez zamknąc w tej kwocie ale... nie zawsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 13 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Mifku, Ty jesteś wielkim i wiernym fanem Shimano i dla Ciebie innych producentów mogłoby nie być Chodzi mi o w miarę obiektywną ocenę tej maszynki bo weim skąd ją wyjąć za 31 000 Yenów.P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Jest to kołowrotek bardzo mało popularny u nas w kraju. Należy pamiętać, że jego bebechy czyli tryby są ze stopu aluminium. Jest to średni model taki do slidera 10 i podobnych konstrukcji. Cena jest taka jaka jest. Nic szczególnego. a co zrobisz z serwisem? Wtedy może być kłopot.Ja też wiem gdzie można kupić za podobne pieniądze. http://www.japantackle.com/Daiwa_reels/Daiwa_Millionaire_sw2 03.htm pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 13 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Dzięki Andrzeju,Czyli nie polecasz go do cięższych przynęt? Koledzy z Jerka zachwalają go jako super sprzęt do jerkowania w tym również do cięższych przynęt.P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Chwila, chwila. Ja nigdzie nie napisałem, że go nie polecam. Być może będzie bardzo dobry. Nie wiem. trzeba pogadać z jakimś praktykiem, który używa taki sam kołowrotek. Ludzie z jerka to sprzedawcy i ich opinia się nie liczy. Oni muszą to sprzedać. Ale myślę, że przy tej cenie(jeżeli nie dowalą cła, podatku i VATu) to może być ciekawa sprawa. Sam bym chętnie porzucał z czegoś takiego lub chociasz dowiedział się jak to działa w warunkach łowiska. Niezapominaj, że jest to najwyższy światowy top. Ma inną filozofię budowy niż shimano ale to wcale nie oznacza, że gorszą. Czytałem o ludziach, którzy używają okrągłą daiwę już kilkanaście lat i są bardzo zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Mifku, Ty jesteś wielkim i wiernym fanem Shimano i dla Ciebie innych producentów mogłoby nie być Chodzi mi o w miarę obiektywną ocenę tej maszynki bo weim skąd ją wyjąć za 31 000 Yenów.P. oj tam od razu... Steez'a w dodze wyjatku możesz mi kupić i nawet będę zadowolony <_< <_< <_< ale złośliwcy twierdza, że STEEZ to juz nie do konca Daiwa :mellow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Andrzeu wlasnie pracuje nad tym bys mial takowa mozliwosc... - i wcale nie namawiam za Twoimi plecami Exploratora... wrecz zupelnie coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi