kwiatek Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 (edytowane) mam dwa twin powery i w iednym i drugim z nie wyjaśnionych powodów po kilkugodzinnym łowieniu rozpuszcza się guma na uchwycie korbki ! zaczyna się kleić do palców ! co mogę z tym zrobić i dla czego się tak dzieje !!! Edytowane 6 Stycznia 2013 przez kwiatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 (edytowane) Zmienić uchwyt. @Pracownia Matusiaka poradzi z tym sobie bez problemu.Przykład Edytowane 6 Stycznia 2013 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 moze cos wspolnego z przynetami gumowymi? Nie wiem czy teraz robia lepsze przynety czy pudelka, ale kilka lat temu guma potrafila wytopic dziure w pudelkudo tej pory (ale juz rzadziej i duzo mniej jak kiedys) gumy farbuja. moze kiedys korbka dostala sie w dzialanie rozpuszczalnika z twisterow?w sumie mialem/mam 6 kolowrotkow shimano i kilka innych i w zyciu mi sie takie rzeczy nei dzialy ani o nich nie slyszalem (wiekszosc kolegow ma przynajmniej 2-3 sztuki shimano). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 U mnie to był chyba środek na komary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 tez srodek mi nie znany. do tej pory meszki mi daly w dupsko tylko 2 razy (na zachodzie irlandii juz ponoc gorzej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatek Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 moze cos wspolnego z przynetami gumowymi? Nie wiem czy teraz robia lepsze przynety czy pudelka, ale kilka lat temu guma potrafila wytopic dziure w pudelkudo tej pory (ale juz rzadziej i duzo mniej jak kiedys) gumy farbuja. moze kiedys korbka dostala sie w dzialanie rozpuszczalnika z twisterow?w sumie mialem/mam 6 kolowrotkow shimano i kilka innych i w zyciu mi sie takie rzeczy nei dzialy ani o nich nie slyszalem (wiekszosc kolegow ma przynajmniej 2-3 sztuki shimano).też tak myśle że przy częstym zmienianiu przynęty (gumy) zostaje na palcach jakiś środek chemiczny i wchodzi w reakcje z uchwytem korbki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elton Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Koledze w Stelli też uszkodził knob środek na komary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi