diverek Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Na otwarcie 126 CM. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nizdęb Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Tylko tyle? Gdzie, jak, na co, czym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 No i to się nazywa rozpoczęcie wątku... z przytupem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zagranica,czy PL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Gratuluje @diverek piękny kawał rybska!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Na otwarcie 126 CM. @Diverek : czegoś tu nie rozumiem z jednej strony lamentujesz na forum bo presja taka na "twoim" łowisku, a potem sam podbijasz temat wrzucając taką okazałą sztukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diverek Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 @Diverek : czegoś tu nie rozumiem z jednej strony lamentujesz na forum bo presja taka na "twoim" łowisku, a potem sam podbijasz temat wrzucając taką okazałą sztukę Ale to nie moje łowisko. Germania to nie moje łowisko tylko cholera drogo wychodzi dniówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Ale piekna !A tak chcialem znowu to Ja watek otworzyc Graty za piekna rybe i zobaczymy czy ktos do konca roku pobije szczuplego z otwarcia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Piękna mamuśka! @diverek łódź z PL ciągnęliście, czy na miejscu wypożyczacie (jaki koszt wypożyczenia)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diverek Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Piękna mamuśka! @diverek łódź z PL ciągnęliście, czy na miejscu wypożyczacie (jaki koszt wypożyczenia)?Daniel drogo w ciul ale warto. Piękny kawał rybnej wody, ale jest i babol spalina odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 @CLAUDIO, właśnie dziwiłem się że to nie Ty Weź wstaw jakieś fotki zębaczy, nie wierzę że u Ciebie cisza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Nie no naprawdę mocne rozpoczęcie. Jestem ciekaw czy uda się komuś to przebić. Wielkie gratulacje za naprawdę ładna mamuśkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 rzeczywiście ryba w mega rozmiarzena polskich wodach ciężko będzie się do tego wyniku zbliżyć wielki szacun dla łowcy tego szczupaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Gratuluje (chyba) zyciowki ! Dobre otwarcie watku jak juz pare osob zauwazylo Poprzeczka naprawde BARDZO wysoko.Chyba jeszcze nie bylo takiego watku na forum by ryba otwarcia "zamiotla" caly sezon Jeszcze raz - gratulacje @diver! Pozdrawiam Guzu p.s. Claudio do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 @CLAUDIO, właśnie dziwiłem się że to nie Ty Weź wstaw jakieś fotki zębaczy, nie wierzę że u Ciebie cisza:)Jak bym to powiedzial CISZA PRZED BURZA @Guzu (Daniel ) Ja liczylem ,ze to Ty w tym roku zaczniesz w Moim watku a Ja w Twoim (Brzany)! Ja musze jak sam wiesz poczekac jeszcze troche .Aby do 26 STYCZNIA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Uaaaaaa!! Gratulacje wspaniałej mamuśki, mam nadzieje że z takim początkiem cały sezon i jego końcówka będą równie WSPANIAŁE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 uuu poszlo z grubej rury. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Chyba tylko w tym sporcie starsze kobity wioda prym.Gratuluje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 "Wejscie Smoka"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 to się nazywa otwarcie........GRATY!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stubek Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Panie @diverek żeś Pan zaszalał, no ale My się nie poddamy i na bank będziemy ostro walczyć o te 127 Jasny gwint wielgaśna mamunia Najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 @Diverek jak mozesz podaj wage ryby! i moze jeszcze pare zdjeci troche wiekszych zeby podziwiac ROZMIARY tej ryby.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diverek Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Nie była cięższa od kruszynki Daniela ale 16,4kg to też dobry wynik. Tym bardziej że to nie mazowiecka woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Na Mazowszu mamy same takie mamuśki. Ryby poniżej metra odhaczamy w wodzie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 (edytowane) Dzieki.Szczerze powiedziawszy myslalem ,ze bedzie duzo ciezsza ! Tym bardziej ,ze jest przed tarlem , ale w morzu moze nie tyja tak jak w naszych jeziorkach. Ryba tutaj taka wage osiagaja przy 118-120cm mniej wiecej i to w lecie gdzie nie sa pelne ikry.Dzieki raz jeszcze za szybka odpowiedz.Ps.I czekamy na wiecej dobrych zdjec MAMUSKI. Edytowane 10 Stycznia 2013 przez CLAUDIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi