popper Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Zobaczyłem ten temat i odrazu zrodziło się pytanie po co o tej porze roku dyskutować o szczupaczkach, proponuje ruszczać z tematem początkiem maja. Wtedy nie będzie nieporozumień.Jeśli przyjrzysz się nieco dokładniej, to zauważysz może, że nie wszyscy łowią w polskich wodach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzers Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 (edytowane) Jasne. Tego nie wziąłem pod uwagę ;/ Edytowane 31 Marca 2013 przez duzers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Germania to nie moje łowisko tylko cholera drogo wychodzi dniówka.Niemce? Ruegen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 a to rugen to nie germania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Niemce? Ruegen? Kuba, skoro @diverek nie napisał gdzie dokładnie na forum publicznym, to znaczy że nie chce.Ma niedaleko do Germanii, po co ma sobie ściągać rodaków na łowiska? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Witam wszystkich z Polskich wod i nietylko Tutaj Moja dzisiejsza mila niespodzianka przy sandaczowaniu . Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vBartek Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 (edytowane) A to moje krótkie podsumowanie pierwszego kwartału i to co udało się złapać w kadr. Edytowane 9 Kwietnia 2013 przez vBartek 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Bardzo fajna i klimatyczna produkcja... jeszcze niespełna 3 tygodnie :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Dokładnie 3 tygodnie i na .....lód Filmik bardzo klimatyczny, gratuluję,ZH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Dokładnie 3 tygodnie i na .....lód Filmik bardzo klimatyczny, gratuluję,ZHNa jeziorach nie można tego wykluczyć... no ale rzeki, rzeczki, strumyki, ciurki, siurki będą gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyryl Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Przepięknie i optymistycznie zrobiony film. Pozazdrościć.W Radio mówili, że w maju ma być tak ciepło, że ...w klapkach po śniegu będziemy chodzić !Oby nie .Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 świetny film ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 vBartek, rewelacja! Gratulacje za ryby, szacun za zmontowanie filmiku i podziekowania za Parova "w tle" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Super filmik ,zmotywował mnie trzeba ruszyć za szczupakiem. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokoko83 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Bartek,piękny film,pogratulować klimatów i doborowego towarzystwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vBartek Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Dzięki dzięki... wszyscy lubimy jak nas chwalą. Jeszcze trochę i pojawi się niejedna krajowa produkcja, że nie wspomnę o fotkach które zaleją ten wątek A'propo "zmotywował" i "Parowa" nie chcę zaśmiecać wątku ale czuję wewnętrzna potrzebę przyznania się, że to było moje natchnienie, muza świetna a Wena jeszcze lepsza (nie pytajcie jak znalazłem ) https://www.youtube.com/watch?v=swOSM-bnE0M 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Panowie a my swoje Kobiety urabiamy o zgodę na męski wypad majowy NA SZCZUPAKA...Przejrzą wątek i będzie skucha :-)/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Nie otwierajcie innych filmów z tego odnośnika ... Wtedy Żony NAPEWNO nie uwierzą w wypad na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henluk Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 a kto zone na forum wpuscil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 a skad macie filmik z moja kochanka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Vbartek ...Filmik hicior!!!! (jakiego programu używasz do video-edycji)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Filmik świetnie zmontowany, no ale jak popatrzyłem na motywację to się nie ma co dziwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vBartek Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Sony Vegas 11 ale tylko podstawowe funkcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xnt@ Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 takie tyłeczki do mnie przychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi