kubanczyk21 Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Widok takiej ryby z polskiej rzeki cieszy i nakręca Gratulacje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 113 z Odry - wow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 i dlatego baaaaaardzo lubie te miejscowke jedna z moich ulubionych - Graty Tasiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Gratulacje Tasiek nowego PB, piękny szczupak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Co dokładnie oznacza ten skrót PB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 personal best? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Co dokładnie oznacza ten skrót PB?PB-Personal's best czyli rekord osobisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Tak myślałem ,że to będzie z angielskiego bo z polskiego nic nie mogłem dopasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Tak myślałem ,że to będzie z angielskiego bo z polskiego nic nie mogłem dopasować PB - Potworny Byk Pasuje AlboPrzyprowadził BabcięlubPra Babcia szczupaków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Przesadzony BardzoPojechane po Bandzie.Prze Bogato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlotowlosy Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 PB - Piękna Bestia Gratulacje dla łowcy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 (edytowane) Kombinowałem w inna strone. P jako pobity b jako ... bekord.... hah wyszlo mi bardziej jak w skeczu "liwko liwko skocz po piwko"http://www.youtube.com/watch?v=-FQIqIiABoUEdit. Link poprawiony. Edytowane 13 Maja 2013 przez shorty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 113 piękny wynik i pięknie wybarwiona ryba bez śladów potarłowych, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilk_ Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 (edytowane) Tasiek321, przecież to nie szczupak, tylko średni sum! Gratuluję A ja dziś poprosiłem "znajomego" - taki znajomy, że czasem zamienimy kilka zdań nad wodą - co mierzył i mierzył w skupieniiu taką chudzinę, co ponoć miał "ponad wymiar": 53cm, by uwolnił bidulka, ale tylko się nasłuchałem, że jestem dziwny, jakbym nie wiedział. Edytowane 14 Maja 2013 przez Wilk_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Dzięki Panowie za gratulacje P.S.Cieszy, że mój post zainspirował was do takiej radosnej twórczości w rozszyfrowywaniu skrótu PB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilk_ Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Tasiek321, oczywiście Tobie gratuluję złowionej ryby, Forecastowi - asystowania. Już poprawiłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 i dlatego baaaaaardzo lubie te miejscowke jedna z moich ulubionych - Graty Tasiek ...a kiedy tam ostatnio byłeś - bywamy co week i jakoś Twojej sierściuszyny tam nie widuję ..a wracając do skrótu - Piffko Było to się złowiło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Tasiek, mistrzostwo świata. Gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 W moim przypadku jak się nie łowi ryb ten skrót można rozwinąć trochę inaczej:1. Potężna broda - to jak źle rzuce2. Piękną babka - jak jakąś zobaczę nad wodą3. Puste branie - a najczęściej jest to zaczep 4. Pijany bylem - bo nic nie złowiłem5. Puściłem bąka - to chyba najczęściej Tasiek a Twoja rybę bym określił jako Polskie bydle graty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Ja mam inny koncept. ale PB - ale pierd******ś Bartek. no i gratuluje obłędnej ryby!na rh padł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 ...a kiedy tam ostatnio byłeś - bywamy co week i jakoś Twojej sierściuszyny tam nie widuję ..a wracając do skrótu - Piffko Było to się złowiło ... woda wysokabrak srodka plywajacego wiec i mnie tam ostatnio nie ma... poki co skupiam sie na jaziokleniach i boleniach w wersji urban fishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 na rh padł?Na shadke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Jak dla mnie to nafaszerowany ołowiem piekny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Witam, pierwszy raz w życiu udało mi się otworzyć sezon rybą która okazała się moim nowym rekordem, ryba złapana na dużą gumę. Łowisko rugia łowiłem z przewodnikami wędkarskimi. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Piękny zębacz )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi