patu Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Robson - piekne zebate.Gratuluję!Super fotki - jak mozna zapytać z jakiego szkiełka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertGizycki Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Dzięki . Używam Tamrona 17-50mm, takiego którego kiedyś Ty miałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 z sobotniej wyprawy122cm (ryba nie ważona) - Polska, Jezioro Żarnowieckie, metoda trolling,(zaprzyjaźnionej łodzi dziękuje za fotki i pomoc przy wypuszczaniu ryby) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Czekałam Wojti kiedy się pojawisz w wątku Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Brawo Wojti tak trzymać do końca sezonu, może w toni jeziora czeka na twoje przynęty Pike 150cm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Ryba masakryczna A przynęta jakby znajoma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Nie otwieram już tego wątku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Musisz zacząć sobie powtarzać, że to nieważne, kto ma większego Ja tak robię; pomaga. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 (edytowane) Musisz zacząć sobie powtarzać, że to nieważne, kto ma większego Ja tak robię; pomaga. "Krzysiek niestety rozmiar ma znaczenie" a co do przynęty to rzeczywiście znana ale juz nieprodukowana i lekko zmodyfikowana- do czerwca musimy "skłóć" trochę tych metrówek bo jak za tydzień przyjedzie warszawka to zaczną znowu "szaleć" (Andrzej wczoraj po raz kolejny klasę i przywalił 110cm) Edytowane 23 Maja 2013 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilk_ Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Musisz zacząć sobie powtarzać, że to nieważne, kto ma większego Ja tak robię; pomaga.O! Że też nie wpadłem na to wczoraj, gdy wyjmowałem - 70 i dziś, gdy dwa + 50 , jutro będę pamiętał! Gratuluję Panowie! Zwłaszcza, że to w Polsce! Liczy się podwójnie: mają po dwa metry i więcej - szok!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 (edytowane) "Krzysiek niestety rozmiar ma znaczenie" a co do przynęty to rzeczywiście znana ale juz nieprodukowana i lekko zmodyfikowana- do czerwca musimy "skłóć" trochę tych metrówek bo jak w przyjedzie warszawka to zaczną znowu "szaleć" (Andrzej wczoraj znowu pokazał klasę i przywalił 110cm) Czasu coraz mniej, jeszcze tylko kilka dni Boję się tylko, że jak gryzą teraz, to nie będą gryzły za tydzień... Edytowane 23 Maja 2013 przez krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Czasu coraz mniej, jeszcze tylko kilka dni Boję się tylko, że jak gryzą teraz, to nie będą gryzły za tydzień...Jakie to szczęście, że w okresie słabych brań na Żarnowcu jadę na lina na Suwalszczyznę A tak na serio zastanawiam się coraz bardziej, czy nie zmodyfikować planów urlopowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Zmodyfikuj, przybijemy piątkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Dzisiejsze rybki większa 97 cm mniejsza 81 cm niestety większa jeszcze nie wytarta. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanek72 Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 no to kolega świetnie powędkował ...mimo spadów...kolejny efektywny dzionek...gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Przepiękne żarnowieckie szczupale.Zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Maćku piekne rybska Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Nie wytarta bo ikra z niej leciała starałem się maksymalnie szybko rybę wypuścić, A z chwytaka należy umieć korzystać koledze proponuję zdjąć kotwice z przynęt bo one też robią krzywdę rybą szczególnie jak źle się wbiją.Ja też nie pcham łap w zębatą paszczę. Gratuluję rybska !!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 (edytowane) dzisiaj na koniec dnia trafiła mi się taka oto "mama" 111cmJezioro Żarnowieckie - trollingPSdziękuje Markowi S. za wspólne dzisiejsze wekowanie, sesje zdjęciową i sprawne podebranie ryby Edytowane 30 Maja 2013 przez @Wojti 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Wojti piękna Big Mama .Takie szczęśliwe Koło Fortuny( Saporo 1972rok - skok Fortuny 111m) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro69 Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Brawo, widzę,że Żarnowiecka ekipa jeszcze funkcjonuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 (edytowane) Piękne rybska U mnie dziś 3 maluszki po około 45cm, dodatkowo 64 cm i 63 cm. Większy za wypuszczenie podziękował mi ochlapaniem mniejszy był spokojniejszy Edytowane 31 Maja 2013 przez damian22777 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwoluka Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Piękne krokodyle. Pogratulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiazay Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 (edytowane) Większość ryb kolegów 100+ ale czasem 82 z pięknym wybarwieniem też powoduje banana na twarzy.Pierwsza ryba na forum.Pozdrawiam. M.KSM Fenix Edytowane 31 Maja 2013 przez matiazay 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 nie wchodzę więcej na ten wątek, można ciężkiej depresji dostać.......jeszcze jak sobie przypomnę ostatnie bezrybne wyprawy...to szlag mnie trafia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi