Skocz do zawartości

SZCZUPAKI 2013

diverek

Rekomendowane odpowiedzi

Musisz zacząć sobie powtarzać, że to nieważne, kto ma większego :) Ja tak robię; pomaga.

"Krzysiek niestety rozmiar ma znaczenie" a co do przynęty to rzeczywiście znana ale juz nieprodukowana i lekko zmodyfikowana

- do czerwca musimy "skłóć" trochę tych metrówek bo jak za tydzień przyjedzie warszawka to zaczną znowu "szaleć" :D

(Andrzej wczoraj po raz kolejny klasę i przywalił 110cm)

Edytowane przez @Wojti

Musisz zacząć sobie powtarzać, że to nieważne, kto ma większego :) Ja tak robię; pomaga.

O! Że też nie wpadłem na to wczoraj, gdy wyjmowałem - 70 i dziś, gdy dwa + 50  :P  :D , jutro będę pamiętał!

Gratuluję Panowie! Zwłaszcza, że to w Polsce! Liczy się podwójnie: mają po dwa metry i więcej - szok!!

"Krzysiek niestety rozmiar ma znaczenie" a co do przynęty to rzeczywiście znana ale juz nieprodukowana i lekko zmodyfikowana

- do czerwca musimy "skłóć" trochę tych metrówek bo jak w przyjedzie warszawka to zaczną znowu "szaleć" :D

(Andrzej wczoraj znowu pokazał klasę i przywalił 110cm)

Czasu coraz mniej, jeszcze tylko kilka dni :) Boję się tylko, że jak gryzą teraz, to nie będą gryzły za tydzień...

Edytowane przez krzysiek

Czasu coraz mniej, jeszcze tylko kilka dni :) Boję się tylko, że jak gryzą teraz, to nie będą gryzły za tydzień...

Jakie to szczęście, że w okresie słabych brań na Żarnowcu jadę na lina na Suwalszczyznę :D A tak na serio zastanawiam się coraz bardziej, czy nie zmodyfikować planów urlopowych :)

Nie wytarta bo ikra z niej leciała starałem się maksymalnie szybko rybę wypuścić, A z chwytaka należy umieć korzystać koledze proponuję zdjąć kotwice z przynęt bo one też robią krzywdę rybą szczególnie jak źle się wbiją.

Ja też nie pcham łap w zębatą paszczę. Gratuluję rybska !!!!

• Like 1

dzisiaj na koniec dnia trafiła mi się taka oto "mama" 111cm

Jezioro Żarnowieckie - trolling

post-50670-0-75778200-1369949377_thumb.jpg

post-50670-0-37070600-1369950159_thumb.jpg

post-50670-0-01350600-1369949420_thumb.jpg

PS

dziękuje Markowi S. za wspólne dzisiejsze wekowanie, sesje zdjęciową i sprawne podebranie ryby

Edytowane przez @Wojti
  • Like 4