Gugcio Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Gratki wszystkim za piekne Pajki! Mi dalej marzy sie Konkretna Mamuska ale za swierzy jestem w tym temacie. Mimo to ten sezon zaczyna sie nawet ciekawie, na kilka wypadow padlo prawie 20 szczupaczkow w tym 2 przyzwoite. Dziesiejszy zaliczyl forumowe minimum. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Gratuluję kolegom , i ja też coś wstawię z dzisiejszego trolingowania w poszukiwaniu mamusiek , poprawiony mój życiowy wynik o 3cm teraz będzie 105cm, a połakomił się na salmo executora 9 głębokość około 8m , kijek batson made in Zbyszek @yglo 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Piekny!!! Gratuluje nowego PB i jak najszybszego pobicia :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Super Krzychu! GRUBA RYBA!bardzo ladna sceneria - eh tam to sa widoki... Pozdrawiam i gratuluje raz jeszcze Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Witam, podbijam lekko wątek 94cm złowiony na kopyto relax żółte w zielone plamy, wędka abu 2.40m 10-30g abu c3 4601 Pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekb Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Gratulowalem Ci juz osobiście ale musze jeszcze raz ! Gratulacje !!! Piękny esox Wkrótce powtórka, w tym sezonie im nie podarujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radim_78 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Jak ja Wam zazdroszcze U mnie takiej lipy jak w tym roku jeszcze nie było.Na ok.50 szczupłych 4 czy 5 w granicach 50cm,reszta od 15cm do 40-45cm.Biorą chyba tylko te z zarybień,bo te wpuszczone rok i dwa lata temu w kwietniu trafiają oczywiście w sieci moich ''kochanych gospodarzy'' No cóż trzeba będzie sprzedać kolekcje wędzisk i przynęt,zakupić teleskopy i przestawić się na białoryb.Niestety takie realia na mazurskich wodach rządzonych przez gospodarstwa rybackie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 no to dales manonegra13,piekny pike,gratulacje!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Aj aj aj az wstyd tu cokolwiek wrzucac ale co tam, nie duzy ale fotka mi nawet wyszla z samowyzwalacza :-) No i moj przewodnik :-D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 No widzisz @Gugcio, to nie takie skomplikowane jak się obawiałeś, jeszcze chwila i dociągniesz do metra Gratulacje Moją sobotnią wyprawę na szczupaki na jedno z największych jezior Podlasia zdominowało takie oto zdarzenie Na otarcie łez 2 x 70cm i wyjście przyzwoitej ryby do Slidera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 @WhiteWillow dzieki, mam nadzieje ze sie uda bo zamowilem kija pod konkretne wabiki i moze sie wkoncu uda. Z tym skinerem to przykra, w takim wobku nie powinno sie to zdarzyc. Powodzenia z nastepnymi Mamuskami ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrzanek Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Hej,Gratulejszyn szczupców.@WhitwWillow - na Podlasiu słabo jezior,poza sztuczną Siemionką nie ma dużych,ten wob porozginała Ci kaczka na D. ?Byliśmy w week ,jakby nie te burze to byłoby oki;) chyba D. to jedno z tych jezior gdzie można połowić .pozdro,A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 @chrzanek, Podlasie nie kończy się na Siemianówce, popatrz na mapę, w okolicach Suwałk i Augustowa trochę niebieskiego jeszcze jest Jezioro 4 razy większe niż D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Fakt, chociaż dla wszystkich Suwalszczyzna to raczej nie Podlasie. Jak sie Sejny i Szypliszki mają do Siedlec i Białegostoku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Andrzej, dla większości Suwalszczyzna to Mazury Może trochę źle się wyraziłem, miałem na myśli oczywiście Suwalszczyznę, która leży w woj. podlaskim stąd to domyślne Podlasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Witam, podbijam lekko wątek 94cm złowiony na kopyto relax żółte w zielone plamy, wędka abu 2.40m 10-30g abu c3 4601 Pozdrawiam Adam gratulacje, fajowy pajk. Polski czy z paszportem NL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Adam gratulacje, fajowy pajk. Polski czy z paszportem NL? Od jakiegoś czasu tylko z paszportem hehe w Polsce zrezygnowałem praktycznie z braku czasu :-( o okazach nie wspomnę tu mam wody do bólu wczoraj jeszcze złowiłem fajnego okonia 34cm (mój pb 42cm) na leciuteńki kijek wiec jazda była super. A rano na feeder lina 45cm z tej samej miejscówki co szczupły (rzeka Dommel) Pozdrawiam z kraju wiatrakow ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 (edytowane) Fajna rybka granulacie, ale za chwytak zaraz ci się dostanie od tych bardziej wrażliwych tak jak mnie ostatnio. Jeszcze raz gratuluję ryby. Edytowane 3 Czerwca 2013 przez Maciek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 przez ostatnie kilka dni pogoda kiepska i brania delikatne .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 86....Rzeczywiście beznadzieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Mało brań, ale wcześniej Wojetk "przytulił" kilka duuuużo większych ryb... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Widziałem jego, jak i Andrzeja rybska. Cieszy fakt, że doczekaliśmy się łowiska gdzie "86" oznacza średni połów... Szkoda, że to(poza komercjami i jakimiś zapomnianymi przez Boga i ludzi jeziorkami) w sumie ewenement, który i tak się jakoś broni przed rybakami, mimo ich obecności... Pozdrawiam i jeszcze raz wielkie gratulacje! Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 (edytowane) Czy ktos z Was słyszał lub możne potwierdzić informacje o której ostatnio zrobiło się głośno?- Jezioro Osuszynn miejscowość Rzym w gminie Kartuzy / Polska, karpiarz ściągając zestaw na kulkę proteinowązłowił szczupaka o długości 147cm i wadze ponad 20kg(ryba podobno została oznaczona, zgłoszona do listy rekordów i wróciła do wody) Edytowane 5 Czerwca 2013 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Czy ktos z Was słyszał lub możne potwierdzić informacje o której ostatnie głośno?- Jezioro Osuszynn miejscowość Rzym w gminie Kartuzy / Polska, karpiarz ściągając zestaw na kulkę proteinowązłowił szczupaka o długości 147cm i wadze ponad 20kg(ryba podobno została oznaczona, zgłoszona do listy rekordów i wróciła do wody)Jezioro nazywa się Osuszyno. Bywam tam często, nie wykluczone, że będę w tą niedzielę i zdementuję tą plotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubsonon Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Tak, czy inaczej, zaraz będzie Wielki Desant łódek na w/w jeziorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi