rower26 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 (edytowane) savagear herring shad malowany na okunia... http://bass-sklep.pl/savage-gear-herring-shad-19cm-ready-to-fish-44959-1szt-duplikat-1.html walczyłem nimi w Szwecji ..ot guma jak guma. fajne malowania mają. Edytowane 27 Czerwca 2013 przez rower26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pretorian297 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 (edytowane) Witam , dzisiaj odwiedziłem Poznański Strzeszynek , no niestety szału nie było kilka Okoni no i jak widać Szczupły i to w pełnym słowa tego znaczenia. Oczywiście Rozbujnik wrócił do Wody ..........pozdrawiam. Bardzo przepraszam nie miałem Pojęcia o Rozmiarówce ,..........jakby co to sie uderzyłem Trzy razy w Pierś .......Moja Wina ....... Trochę mu chyba brakowało to regulaminowego min Edytowane 27 Czerwca 2013 przez pretorian297 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Wiem, że do 24ego grudnia jeszcze daleko, ale... "Oj maluśki, maluśki, maluśki..." Moderator niechybnie ciachnie tego Rozbójnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 To jak inni się chwalą to ja też, 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 ... sorki, ale jak mi kolega zrobił tą śmieszną przeróbkę to nie mogłem się powstrzymać. Rybka jak najbardziej prawdziwa i tegoroczna, ale NIE z Żarnowca Tutaj w innej odsłonie, już bez montażu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 friko pojechales po bandzie... wedke Ci urwało... łodką kobiete z dzieckiem prawie rozjechales (rozplynąłeś?? ) niezły z Ciebie rumcajs 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Wedke mu to smiglo rozjechalo... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diverek Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Wedke mu to smiglo rozjechalo... GumoA ja myślałem że wkręciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 To jak inni się chwalą to ja też, pike_funny.JPG Friko,kobita z dzieciakiem czeka na obiad Fajna ryba.Na jerka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 (edytowane) dziś "wydrapane" 82cm Edytowane 30 Czerwca 2013 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Pieknie @Wojti ,jak gleboko spuszczasz wegorza? jakiej jest wielkosci(30-40 cm?) Jakie bylo branie? opowiadaj musze sie dowiedziec wszystkiego o tych wegorzach! Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 (edytowane) Pieknie @Wojti ,jak gleboko spuszczasz wegorza? jakiej jest wielkosci(30-40 cm?) Jakie bylo branie? opowiadaj musze sie dowiedziec wszystkiego o tych wegorzach! Pozdro. Real eel używam w trollingunajwięcej ryb miałem na 30cm - wypust 40-60m (preferuje wersje przynęt "ready to fish")tego dużego dociążałem 40-70g, stosuj wolne prowadzenie i prowokuj podszarpując na różne sposoby(wszystko zależy od łowiska, pogody - warto dawać tej przynęcie szanse) jeśli sprawdzają Ci sie węgorze (jako przynęta) na łowisku to kup sobie alien eel 20cm (jeszcze są do zdobycia) i zobacz jak pracuje w opadzie Edytowane 30 Czerwca 2013 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Friko,kobita z dzieciakiem czeka na obiad Fajna ryba.Na jerka? na gume Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Real eel używam w trollingunajwięcej ryb miałem na 30cm - wypust 40-60m (preferuje wersje przynęt "ready to fish")tego dużego dociążałem 40-70g, stosuj wolne prowadzenie i prowokuj podszarpując na różne sposoby(wszystko zależy od łowiska, pogody - warto dawać tej przynęcie szanse) jeśli sprawdzają Ci sie węgorze (jako przynęta) na łowisku to kup sobie alien eel 20cm (jeszcze są do zdobycia) i zobacz jak pracuje w opadzie Dzieki wielkie, ja mam zamiar tym z reki polowic i dlatego pytam na ja glebokosc spuszczasz!? W trolu na takiej lince(40-60m) do ilu myslisz ze schodzi ? dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 WItam, ja bardzo dużo łowię wszystkimi bulldogami i węgorzami. Węgorków używam 30-40cm. 30cm na główce 25g zejdą max. na jakieś +/-3m ,35g maksymalnie +/-5m. 40cm używałem tylko z główką 25g akurat taka mi najbardziej pasowała.Najlepsze wyniki miałem na przynęty prowadzone szybko lub bardzo szybko. Oczywiście zdarza mi się od czasu do czasu prowadzić inaczej te gumy ale akurat w opadzie nic nigdy nie złapałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lunatyk Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 (edytowane) Na moim odcinku Narwi bryndza ,szczupaki chyba wyemigrowały Edytowane 30 Czerwca 2013 przez Lunatyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 (edytowane) ...... szczupaki chyba wyemigrowały a ja nie mam kompana na łodzi wiec nie ma kto fotek cykaćdzisiejsze 80+cmPSMarku dziękuje Ci za podarowanie przynęty Edytowane 1 Lipca 2013 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 To jak inni się chwalą to ja też, pike_funny.JPG Friko wędke Ci uj.....ło bo pewnie nie zachowałeś regulaminowych 50m od wiatraków ...pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Witam pasjonatów szczupaków.Przesyłam kilka fotek z placu boju.Na końcu zestawu przynęty -+ 20cm.Pogoda sprzyja letniemu żerowaniu szczupaków, choć wytropienie ich ulubionych miejsc nie jest takie latwe.Zycze udanych łowów.Pozdrawiam Marcin Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro69 Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Brawo Marcel, 20 + robi swoje... Dużo macie brań, gdzie łowicie, Skandynawia znowu...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolos Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 (edytowane) A już myślałem, że wszyskie zjedzone bo w temacie jakoś cicho, a tu proszę. GRATY! Edytowane 15 Lipca 2013 przez Hipolos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Marcel, jak zwykle kozackie ryby . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Przyjacielskie zawody na łowisku złoty lin dwa pierwsze 92cm i 98cm reszta od 50-70 cm 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 @Marcel piękne foty i piękne esoxy. @Wyjec zajebista fotka nr.2 , bardzo groźnie zaprezentowany esox Gratuluję panowie tak trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi