ziom7 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 (edytowane) nie łowię na codzień takich ryb, nie potrafię ich podbierać, nie wiem jak to trzymać, w ogóle to się ich boje Edytowane 16 Września 2013 przez ziom7 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 To na drugi raz po namierzeniu takiej rybki nie rzucaj nawet, dzwoń do mnie i podaj namiary Coś zaradzimy! A serio, to piękna, odrzańska ryba. Dawno takiego pajka na "naszych" odcinkach nie widziałem. Brawo! PozdrówkaKamil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 (edytowane) .Piekna ryba ziomus.Gratulacje ,, zycioweczki ,, , to zawsze duże wydarzenie w naszym wędkarskim życiorysie.Pozdrawiam Marcin Edytowane 1 Września 2013 przez Marcel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 (edytowane) Gratulacje Ziom,piękny kaczor z pięknej Odry. Dobrze, że podbierak był bo ja też bym się bał wsadzić mu łapę pod skrzela Slavo Edytowane 1 Września 2013 przez Slavobeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nito82 Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Jeszcze raz gratulacje, piękna ryba:) PS. Głos Sławka jak zdawał relacje...bezcenny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 dzięki Panowieryba była bardzo szybko wyholowana i dzięki podbierakowi wyjęta na brzeg - dzięki Sławek ,miała sporo siły, nie bedę ukrywał, że miotneła się 2 razy w czasie sesji, ale lądowała na mnie i nie przeszkodziło jej to w szybkim odpłynięciuszacun w ogóle dla tych co walczą z takimi potworami na codzieńdla mnie to życiówka, ale cieszy też to, że kilka szczupaków połapaliśmy w Odrze ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Dobre wejście w jesienny sezon,gratuluje ziom7 Napisz kilka słów o połowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Piękny Odrzański rozbójnik gratki @ziom7Sytuacja napawa optymizmem bo po latach braku dużych Odrzańskich pajków sytuacja wraca na właściwe tory i coraz częściej koledzy łowią dorodne sztuki Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Brawo Ziom - bardzo miła niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lunatyk Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Fajnego koloru płetwy ma ten szczubeł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dedo Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Fakt szczupaczki trochę skubały ostatnio, ale takiej kaczki to dawno nie było, Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszka03 Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Wielkie graty taki odrzański pike to juz rzadkośc .Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 wczorajsza mamucha 117cm emb.BUENDIAC&R. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Piękna ryba, szkoda, że w pionie i szkoda, że na haku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 tak to prawda,byla wazona w taki h...y sposob,szybka fota i woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Czesc.Można wiedzieć na ilu zatrzymała się waga ?Cos o okolicznościach polowu?Ryba marzenie i pogratulować trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrrd Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Takie zdjęcia w pionie chyba wszystkim źle się kojarzą ( szczególnie z morskimi okazami przeznaczonymi do .......... ) Ale ryba piękna Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Kapitalna ryba i z tej okazji gratulacje. Prezentacja natomiast najgorsza z możliwych. I pionowa. I na chwytaku. I do tego bez podparcia. Doskonały przykład z serii "Jak nie obchodzić się ze złowioną, dużą rybą" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 waga na badziewnym gripie pokazala 11,200kg,z dosc glebokiego jak na to miejsce 15metrowego dolka ,przyneta kopyto storm 13cm i glowka nietypowa jak na ta glebokosc 12gram bardzo wolno prowadzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 ryba z cala pewnoscia wspaniala, pogratulowac wypada, ale prezentacja na gripe (kazdy jest badziewny) juz nie taka wspaniala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 (edytowane) Każdy z nas popełnia błędy - mam nadzieję, że kolega wyciągnie odpowiednie wnioski i kolejne gratulacje będą już dla ryb prezentowanych "jak należy". Prośba więc taka - nie komentujcie już . TRZYMAM KCIUKI ZA POZOSTAŁE OKAZY PREZENTOWANE PRZEZ POZOSTAŁYCH KOLEGÓW Zanderix Edytowane 5 Września 2013 przez Zanderix .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 jasne !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 (edytowane) Heh a ja czytałem jakoś na dniach w starym WŚ że szwedzi prowadzili badania i trzymanie w pionie podobno nie uszkadza ryb EDIT: nr.05/2008 Edytowane 5 Września 2013 przez Majo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Didi Gratuluję piękny okaz esoxa, poszalał na kiju? jakie to wody jak można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Heh a ja czytałem jakoś na dniach w starym WŚ że szwedzi prowadzili badania i trzymanie w pionie podobno nie uszkadza ryb EDIT: nr.05/2008 Ba! Też to czytałem. To były chyba nawet badania na słonowodnych szczupakach o ile dobrze pamiętam, łowionych i znaczonych "pluskwą". Sprawdzano trasy wędrówek, ale przede wszystkim wpływ podbierania ryby w pionie na przeżywaność.O gripie wypowiedziałem się w innym wątku. Ryba ładna (gratuluję), ale fotka fatalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi