CLAUDIO Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 (edytowane) Didi Gratuluję piękny okaz esoxa, poszalał na kiju? jakie to wody jak można wiedzieć?Brachu to embalse buendia.Pelno sandaczy i szczupakow ostatnio z tego co slyszalem. Edytowane 6 Września 2013 przez CLAUDIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 ale i romkow sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Brachu to embalse buendia.Pelno sandaczy i szczupakow ostatnio z tego co slyszalem.Tak właśnie myślałem że to może być gdzieś w Hiszpanii patrząc na te góry i brzeg. Didi oni są już wszędzie tam gdzie jest ryba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 (edytowane) Chlopaki z Madrytu i okolic.Ja czesto lowilem na embalse de alarcon.To taka malutka zaporowka.Przez kilkadziesiat wypadow spotkalem tam tylko raz dwoch wedkarzy Hiszpanow, nie wiem jak jest teraz ale kilka lat temu lowilem tam fajne szczupaki, sandacze i black bassy.To jest niedaleko el escorial, gdyby na Valmayor nic nie bralo warto sie tam udac.PzdrTak mniej wiecej wyglada Edytowane 7 Września 2013 przez grunwald1980 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Tak właśnie myślałem że to może być gdzieś w Hiszpanii patrząc na te góry i brzeg.Didi oni są już wszędzie tam gdzie jest ryba. Tak właśnie myślałem że to może być gdzieś w Hiszpanii patrząc na te góry i brzeg.Didi oni są już wszędzie tam gdzie jest ryba.smutne ale prawdziwe!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Ba! Też to czytałem.To były chyba nawet badania na słonowodnych szczupakach o ile dobrze pamiętam, łowionych i znaczonych "pluskwą". Sprawdzano trasy wędrówek, ale przede wszystkim wpływ podbierania ryby w pionie na przeżywaność.O gripie wypowiedziałem się w innym wątku. Ryba ładna (gratuluję), ale fotka fatalna.Tak jest, było też że robili rentgen dla szczupaków podbieranych w pionie i dla tych z największą ostrożnością. Podobno nie ma różnicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak176 Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Dzisiejszy szczupaczek:)Szukałem sandaczy z kogucikiem a tu taka niespodzianka. 108 cm. kijek Konger Champion Kobalt 240 cw 9-28, kołowrotek Cormoran chronos 3500, plećka PP 0,15 Pozdrawiam Krystian 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myg0t Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 (edytowane) Piękna sztuka i piękne okolice. Gratulacje !!!Jaki to zbiornik / rzeka ? Edytowane 7 Września 2013 przez myg0t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Żarnowiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myg0t Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Nie byłem, to nie wiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Dzisiejszy szczupaczek:)Szukałem sandaczy z kogucikiem a tu taka niespodzianka. 108 cm. kijek Konger Champion Kobalt 240 cw 9-28, kołowrotek Cormoran chronos 3500, plećka PP 0,15 Pozdrawiam Krystian Pieknie.Fotka jak znalazl do konkursu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 ...skałki jak na szweckich skierach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert 7791 Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Ostatnie zdjęcie jest świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 (edytowane) @rybak super rybka i fotki ... pozazdroscic!!! Edytowane 8 Września 2013 przez pickok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak176 Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Witam. Szczupak złapany został w jeziorze Vansjo w Norwegii. Na tego oto kogucika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Kugutek dość skromny. Szczupak, wręcz odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacavip Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Witam. Szczupak złapany został w jeziorze Vansjo w Norwegii. Na tego oto kogucika to całkiem nieźle wróży - my wyjeżdżamy już w ten piątek pozwolę sobie skrobnąć do ciebie na priw, żeby nie zaśmiecać wątku.PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 (edytowane) Te skały to wyglądają jak zastygła lawa Gratuluję przepięknego zębatego. Slavo Edytowane 8 Września 2013 przez Slavobeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osin Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Witam wszystkich, jako że jestem tu nowy wstawiam zębatego z maja. Złowiony na obrotówkę na ZZ i oczywiście pływa dalej. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Fantastyczna ryba! Mierzony? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osin Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 tak miała 110 około, bo mierzona miarką 100 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 (edytowane) Kapitalny Edytowane 17 Września 2013 przez Dienekes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Jeszce są byki w ZZ jak widać Gratki kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 ...gratki Osin piękny pajk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Czytałem w WŚ o Twoim pajku.Graty za połów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi