Osin Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 dzięki w ZZ jeszcze trochę ich pływa to nie jedyny widziany przeze mnie ponad metr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert 7791 Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Mega Jeśli możesz -jaka waga/rozmiar obrotówki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osin Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Dragon long 3 ciezka nurtowa blacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 80 cm z Odry na wobler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Mnie tam nie leci na pysk... Pierwsza wyprawa na jesiennego szczupaka. Złowiony na Fenwicka Aetosa do 21g, Shimano Curado 201, 14lb plećka duela. Przynęta Sebile Magic swimmer soft 6" 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Graty.... ja wybieram sie jutro bo dzisiaj praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Maciek niezła ta szczuka .Pogratulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 no Maciek widzę że udało Ci się w końcu wyrwać Gratulacje ładnej mamusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro69 Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Maciej super, ale byczy...! Chyba jeszcze na płytkiej wodzie, co...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 No w miarę płytko. Drugi wypad na jesienne szczupaki, niestety wiatr strasznie przeszkadzał i uniemożliwiał łowienia... Aetos do 21g, Curado 201 i Sebilka 6" Magic Swimmer. Ten trochę głębiej: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Siema Gratulację kolego znowu łowisz ...pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Gratuluję ładnych ryb @wobler129 ładne fotki.Brawo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 ... graty Maciek za krokodyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Ładne, ładne drapieżniki Macku. Oby to był zwiastun dobrej wędkarskiej jesieni... Pazdziernik się zaczał... ku...a. wg planu tegorocznego, mam zaczać szczupakowy ,, blitzkrieg ,,. Jak szkoda mnie opuscic te fajne lowienie ,, garbusków ,,...trudno - jutro jazda na grubo i gleboko. Pozdrawiam Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw17 Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Jak zbroisz Magic Swimmera i czy nie masz problemów zacięciem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedruM Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Czwartkowe 79 cm z Bugu. Wobler A.Lipińskiego Instinct 5 PAR. Umówiłem się z nim, że jak dorośnie do 100 cm da znać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meyger Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 (edytowane) też chciałbym się pochwalić dzisiejszą zdobyczą, ale koszt wyciągnięcia szczupaka 96cm równał się wejściem do wody i zalaniem telefonu. na szczęście warto było i tel. był ubezpieczony, tak się skończył wypad nad sanem w Radomyślu. :-( i nawet po transport powrotny nie miałem jak zadzwonić :-(ale dzięki bogu jest solidarność wędkarzy, pozdrawiam i dziękuję jeszcze raz Andrzejowi z stalowej.ps; oczywiście szczupak wrócił do wody. Edytowane 5 Października 2013 przez meyger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATT1989 Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Dzisiejsza życiówka 115cm nie ważona ale na oko 12kg. Przynęta 4calowa guma relaxa na 7gramowej glowce Będe miał co opijać dzisiaj 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 (edytowane) pierwsze przymrozki i widzę, że trafiają sie piękne ryby, gratuluje @ Matt1989 115cm to już kawał rybska moja dzisiejsza zdobycz: Edytowane 5 Października 2013 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelG Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Rewelacyjne ryby !Mat jest co opijać ,w takiej rzece musiał być ciekawy hol ,jak podebrany ręką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Czwartkowe 79 cm z Bugu. Wobler A.Lipińskiego Instinct 5 PAR. Umówiłem się z nim, że jak dorośnie do 100 cm da znać Następny razem zapraszam na pieski Dziś w wiadomym miejscu był najazd pontonowy, ale pilnie przez moją skromną osobę obserwowany i obyło się bez ofiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woyciech Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Hej Mat1989Piekna ryba gratulejszyn :-)Nawet sygnowany kanadyjskim godlem ;-)czy oby na pewmo w Polsce zlowiony ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATT1989 Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Rewelacyjne ryby !Mat jest co opijać ,w takiej rzece musiał być ciekawy hol ,jak podebrany ręką?Do tej pory trzeźwieje. Przy pierwszym odjeździe poszedłem za mamuśką jakieś 20m a później nieco popuściłem jej hamulca coby potańczyła Rybka podebrana ręką bez pomocy innych bo tego nie lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Do tej pory trzeźwieje. Przy pierwszym odjeździe poszedłem za mamuśką jakieś 20m a później nieco popuściłem jej hamulca coby potańczyła Rybka podebrana ręką bez pomocy innych bo tego nie lubie Piękny szczupak Z rzeki to już ma zupełnie inną wartość niż z jakiegoś jeziora:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATT1989 Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Hej Mat1989Piekna ryba gratulejszyn :-)Nawet sygnowany kanadyjskim godlem ;-)czy oby na pewmo w Polsce zlowiony ???Szczupak niestety złowiony w finlandii jak mój poprzedni rekordzik. W polsce raz mialem kontakt z podobnej wielkości rybką :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi