Skocz do zawartości

SZCZUPAKI 2013

diverek

Rekomendowane odpowiedzi

Ładne, ładne drapieżniki Macku.

Oby to był zwiastun dobrej wędkarskiej jesieni...

Pazdziernik się zaczał... ku...a. wg planu tegorocznego, mam zaczać szczupakowy ,, blitzkrieg ,,.

Jak szkoda mnie opuscic te fajne lowienie ,, garbusków ,,...trudno - jutro jazda na grubo i gleboko.

Pozdrawiam Marcin.

też chciałbym się pochwalić dzisiejszą zdobyczą, ale koszt wyciągnięcia szczupaka 96cm równał się wejściem do wody i zalaniem telefonu. na szczęście warto było i tel. był ubezpieczony, tak się skończył wypad nad sanem w Radomyślu. :-( i nawet po transport powrotny nie miałem jak zadzwonić :-(

ale dzięki bogu jest solidarność wędkarzy, pozdrawiam i dziękuję jeszcze raz Andrzejowi z stalowej.

ps; oczywiście szczupak wrócił do wody.

Edytowane przez meyger

Czwartkowe 79 cm z Bugu. Wobler A.Lipińskiego Instinct 5 PAR. Umówiłem się z nim, że jak dorośnie do 100 cm da znać  ;)

Następny razem zapraszam na pieski ;)

Dziś w wiadomym miejscu był najazd pontonowy, ale pilnie przez moją skromną osobę obserwowany i obyło się bez ofiar ;) :)

Rewelacyjne ryby !Mat jest co opijać ,w takiej rzece musiał być ciekawy hol ,jak podebrany ręką?

Do tej pory trzeźwieje. Przy pierwszym odjeździe poszedłem za mamuśką jakieś 20m a później nieco popuściłem jej hamulca coby potańczyła :D Rybka podebrana ręką bez pomocy innych bo tego nie lubie :P

Do tej pory trzeźwieje. Przy pierwszym odjeździe poszedłem za mamuśką jakieś 20m a później nieco popuściłem jej hamulca coby potańczyła :D Rybka podebrana ręką bez pomocy innych bo tego nie lubie :P

Piękny szczupak :) Z rzeki to już ma zupełnie inną wartość niż z jakiegoś jeziora:)