Skocz do zawartości

SZCZUPAKI 2013

diverek

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam dobrej 20lb :) Masz?

Kupiłem ostatnio coś takiego:

http://www.pirania-sklep.pl/akcesoria_spinningowe/przypony_wolframowe_stalowe_tytanowe/-_zestaw_do_samodzielnego_montazu/black_coated_wire_-_20_metrow.html

Za tą cenę całkiem nieźle, wytrzymałość deklarowaną trzyma, odkształca się zdecydowanie mniej niż ogólnodostępne podobne produkty, jednak mimo wszystko się odkształca. Ale oprócz wymienionej linki zamówiłem jeszcze to:

http://www.pirania-sklep.pl/akcesoria_spinningowe/przypony_wolframowe_stalowe_tytanowe/-_zestaw_do_samodzielnego_montazu/titanium_single_strand_-_5_metrow.html

Z nudów wróciłem do tytanu i chyba zostanę przy nim na dłużej, a w przypadku jerków chyba na stałe.

• Like 1

Za mocna do pletki 20lb, 20lb przypon max. Najlepiej z 18lb, ale nie widzę nigdzie takiego... Jakby ktoś miał na zbyciu to chętnie około 20lb wezmę :) Testuję coś z NL około 20lb - czarna linka w otulinie - ale nie ma siły po szczupaczych swawolach poskręcana też. Nawet tytan mi skręcały...

Dzisiaj przyszła AFW 1x7 w otulinie. To jest bardzo dobra linka. I trzyma parametry. Tylko zdaje sie tylko 30 i 40 LB zamówiłem. Będę robił długie 80-100 cm przypony do trolla.

Jak będziesz zamawiał chudsze to daj znać, chętnie odciążę Cię z połowy opłaty za wysyłkę :)

Jak będziesz zamawiał chudsze to daj znać, chętnie odciążę Cię z połowy opłaty za wysyłkę :)

Będę zamawiał kółka AFW w wersji H, czyli o małej średnicy ale za to z grubego drutu. Super wyrób. Postaram sie nie zapomnieć i wziąć dla Ciebie szpulke 9 metrów 20 LB

• Like 1

Będę zamawiał kółka AFW w wersji H, czyli o małej średnicy ale za to z grubego drutu. Super wyrób. Postaram sie nie zapomnieć i wziąć dla Ciebie szpulke 9 metrów 20 LB

To ja też - z dwie szpule.

Focę Canonem 1000 D czy jakoś tak. Raz statyw raz ktoś foci... Tak na zmianę :)