godski Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 I moja 90-tka ze wspólnego wyjazdu. Ryby z płytkiej wody. Wszystkie brania na swimbaity więc niezwykle widowiskowe, emocji nie brakowało IMG_0235.JPGZieloniutka jak i TY No, moze oprócz facjaty..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Pajk z "głębin" naprawdę ładny, pozostaje tylko życzyć tylko kolejnych i większych! Tam w tle to nie Drużno przypadkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Pajk z "głębin" naprawdę ładny, pozostaje tylko życzyć tylko kolejnych i większych! Tam w tle to nie Drużno przypadkiem? Myślę, że ciężko pomylić te szuwary ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Dziurżno chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 (edytowane) Dziurżno chyba To jezioro lata świetności ma za sobą,ale jeszcze coś tam można połowić...Tylko czy za tą cenę warto? Edytowane 30 Października 2013 przez tomas.el 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Dziurżno mimo wszystko nadal skrywa kilka ładnych ryb w swoich wodach, aczkolwiek zgadzam się z przedmówcą - wcześniej było lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 (edytowane) Relax 4L, Fenwick Aetos do 18g, curado 201e7 I jeszcze taki, na Sebile Magic Swimmer, sprzęt jak wyżej. Jeszcze większy spadł. Edytowane 31 Października 2013 przez wobler129 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Ładne ryby Maciek, gratulacje Ale linkę na przypony to raczej zmień 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Szukam dobrej 20lb Masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 (edytowane) Dzisiaj przyszła AFW 1x7 w otulinie. To jest bardzo dobra linka. I trzyma parametry. Tylko zdaje sie tylko 30 i 40 LB zamówiłem. Będę robił długie 80-100 cm przypony do trolla. Edytowane 31 Października 2013 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Szukam dobrej 20lb Masz?Kupiłem ostatnio coś takiego:http://www.pirania-sklep.pl/akcesoria_spinningowe/przypony_wolframowe_stalowe_tytanowe/-_zestaw_do_samodzielnego_montazu/black_coated_wire_-_20_metrow.htmlZa tą cenę całkiem nieźle, wytrzymałość deklarowaną trzyma, odkształca się zdecydowanie mniej niż ogólnodostępne podobne produkty, jednak mimo wszystko się odkształca. Ale oprócz wymienionej linki zamówiłem jeszcze to:http://www.pirania-sklep.pl/akcesoria_spinningowe/przypony_wolframowe_stalowe_tytanowe/-_zestaw_do_samodzielnego_montazu/titanium_single_strand_-_5_metrow.htmlZ nudów wróciłem do tytanu i chyba zostanę przy nim na dłużej, a w przypadku jerków chyba na stałe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Za mocna do pletki 20lb, 20lb przypon max. Najlepiej z 18lb, ale nie widzę nigdzie takiego... Jakby ktoś miał na zbyciu to chętnie około 20lb wezmę Testuję coś z NL około 20lb - czarna linka w otulinie - ale nie ma siły po szczupaczych swawolach poskręcana też. Nawet tytan mi skręcały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Dzisiaj przyszła AFW 1x7 w otulinie. To jest bardzo dobra linka. I trzyma parametry. Tylko zdaje sie tylko 30 i 40 LB zamówiłem. Będę robił długie 80-100 cm przypony do trolla.Jak będziesz zamawiał chudsze to daj znać, chętnie odciążę Cię z połowy opłaty za wysyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Maciek ładne esoxy, gratuluję a fotki robisz sam z wyzwalacza czy masz fotografa? Jaki sprzęt używasz do focenia? Pytam bo kombinuje zrobić jakiś statyw z obracaną głowicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Jak będziesz zamawiał chudsze to daj znać, chętnie odciążę Cię z połowy opłaty za wysyłkę Będę zamawiał kółka AFW w wersji H, czyli o małej średnicy ale za to z grubego drutu. Super wyrób. Postaram sie nie zapomnieć i wziąć dla Ciebie szpulke 9 metrów 20 LB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Będę zamawiał kółka AFW w wersji H, czyli o małej średnicy ale za to z grubego drutu. Super wyrób. Postaram sie nie zapomnieć i wziąć dla Ciebie szpulke 9 metrów 20 LB To ja też - z dwie szpule. Focę Canonem 1000 D czy jakoś tak. Raz statyw raz ktoś foci... Tak na zmianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro69 Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Maciej,Ty to potrafisz rozgrzać nawet taki poranek jak dzisiaj... , super szczupaczki, tylko pozazdrościć..., kolego nie daj zasnąć esoxom ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Tyle emocji jednego dnia, można tylko zazdrościć i starać się naśladować! Zwłaszcza, że niestety najczęściej taką ilość ładnych ryb łwoię przez cały sezon w swojej ultra rybnej okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 (edytowane) Taka mamuśka nam się dzisiaj trafiła Zobaczymy co przyniesie jutro I do wody Edytowane 2 Listopada 2013 przez DAWIDspinn 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Szczere gratulacje. Na co się skusiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Piękny,zwłaszcza że wygląda na rzecznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 A ja stawiam że nie z rzeki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Zbiornik zaporowy więc może i z rzeki hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Właśnie myślałem że z zaporówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 No to się nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi