patu Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 ..liczy się, ze trafił na etycznego i znów pływa po rewirach ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winniczek Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Taka mamuśka nam się dzisiaj trafiła Zobaczymy co przyniesie jutro I do wody O co chodzi z tym zdjęciem? Brzeg "stemplowany" w photoshopie głowa doklejona lecz bez ucha...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 i znowu doszukiwanie się jakichś teorii spiskowych... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 (edytowane) Ja ucho widzę,widzę tez uradowanego łowcę,szczerego takiego.....a że coś "wystemplował",to już wina tego że czyta 9,5tyś ludu ,a pisze niewielu........, a na prawdę lekkie to występlowanie Edytowane 3 Listopada 2013 przez tofik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 (edytowane) Gratuluje koledze ladnego szczupaka Edytowane 3 Listopada 2013 przez Predatorhunter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Zamazywać, stemplować ile się da, niech inni też wykażą trochę wysiłku w znalezienie ryby a nie patrzą po zdjęciach gdzie biorą. Widać ładną rybę i to najważniejsze, mnie tło akurat nie interesuje bo ryby sam potrafię znaleźć,a zdjęcia na forum oglądam tylko dla tego żeby zobaczyć ładny okaz. pozdrawiam 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Ryba piękna, widać, że już na jesień się podpasła Toczenie jakiejś g****o burzy o detale zdjęcia, co najmniej mija się z celem; poza tym uwieczniony jest najważniejszy moment całej operacji - powrót zębacza do wody! I to się liczy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 A myślałem, że ten wirus ominie szczupaki jak widać w każdym wątku znajdzie się jakiś Macierewicz...wracajac do tematu głownego...gratulacje Dawid za zębatą zdobycz i postawę... naprawdę gruby w karku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Panowie niech każdy wrzuca co chcę i jak chce, byle zgodnie z regulaminem... a toczenie tu jakiś wywodów zwyczajnie nie ma sensu. BTW: Wchodzę na ten temat: "myślę sobie, ktoś chwycił dziś jakiegoś ładnego pike'usia" A co widzę? wywoływanie do tablicy zdjęć nie wiadomo skąd bo są jakieś wątpliwości albo zarzuty. Czy aby tak powinny wyglądać tematy o okazach?ograniczmy się na prawdę do zdjęć i gratulacji. A wszelkiego rodzaju wątpliwości przekazujmy sobie na priv. Przynajmniej wtedy gdy zobaczę jakiś nowy post w tym wątku będę wiedział, że jakiś funfel z jerka złowił coś ładnego:) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Jeden z dziś. Lało cały dzień. Popołudniu nieco mniej i od razu brania słabsze. Fota nietrafiona, jedna, na szybkiego w deszczu Relax Ohio 4", Fenwick Aetos do 18g, Curado 201e7, pletka 0,12 Dragon 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Maciek wása zapuszczasz Graty pieknie ubarwiona rybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daaaro Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 To jest poświecenie. Nawet w takim deszczu nie odpuszczasz. Gratuluje wyników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Maciek wása zapuszczasz Graty pieknie ubarwiona rybka Dziś zmusiła mnie do zgolenia.... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Ładne szczupaki, gratuluje.Zycze kolejnych sukcesów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Dziś zmusiła mnie do zgolenia.... <_< Ja mam umowę z Moją Panią, że jak ogolę brodę i wąsy to Ona się przestanie golić Nie mam odwagi się ogolić od 4 lat 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Mam nadzieje że u niej nie chodzi o brodę i wąsy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Zapewniam cię, że chodzi o znacznie ciekawsze lokalizacje ale to nie rozmowa na forum czytanym i odwiedzanym przez nieletnich, nieprawdaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 O co chodzi z tym zdjęciem? Brzeg "stemplowany" w photoshopie głowa doklejona lecz bez ucha...???Tak sie zastanawiam? hmmm... czy się śmiać czy płakać Macieju proponuje się skontaktować ze swoim lekarzem lub farmaceutą, chyba że już za późno ..... Dzięki za graty panowie, pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 (edytowane) trollingowa jesień(dziś tylko 3 szt ten na foto największy) Edytowane 4 Listopada 2013 przez @Wojti 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Piękny Pike @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztofS Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 To i ja dokleje cos od siebie, dwie sztuki z ostatniego wypadu (irlandzkie) 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 ŁAAAAAA! Pięknezębate "maszyny"! Podwójne emocje zwłaszcza, że złowiłeś obie z ręki. Jeszcze raz gratsy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Dzisiejsza sztuka z Warty: Pozdrawiam Adam. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubsonon Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 No, kolego Chojny, trzeba przyznać, że chojnie Cię Warta obdarzyła. Szczere gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felo Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Piękna zdrowa ryba,gratulacje Adamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi