Guzu Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Gratuluję ryb!Brawo Krzysiek. Na zdjęciu wygląda dużo poważniej niz 80 plus. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 (edytowane) Dzisiaj w końcu jezioro dające mi w tym roku w kość na chwilę się otworzyło. Najpierw wstęp czyli 65 cm a za chwilę rybka która pobiła mój dotychczasowy rekord. 96 cm. - Ryba piękna ale zdjęcie takie sobie więc nie wstawiam. No chyba ze będę miał czas pobawić się gimpem. Dodam tylko ze ryba z Polski. Edytowane 24 Listopada 2013 przez Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arielos24 Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Dzisiejsza 80 złowiona w miejscu, w którym wczoraj straciłem rybę wraz z przynętą mam nadzieje że jakimś cudem ta wczorajsza mamuśka się jej pozbyła szczupaki bardzo żarłoczne się zrobiły, łykają strasznie głęboko i reagują tylko na bardzo wolne jednostajne prowadzenie. Kij: Dragon Ultima 6'6" 1 1/2-3 ozMulti: Abu Garcia Ambasadeur C4Pletka 40 LbPrzynęta swimbait Izumi 145 mm Slow Sink Chwilę jeszcze się zastanawiała zanim postanowiła zanurkować 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Rozumiem, że ryba płyciznowa, skoro zaatakowała szwimbeiten? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arielos24 Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Ten swimbait wolno prowadzony schodzi do 3 metrów, szczupak wziął w miejscu gdzie jest około 2,5 metra jakieś 50 metrów od brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 no śliczne aligatory poławiacie Panowie, gratulacjeu mnie w sobotę wyrównana życiówka ale poniżej 75cm niestety więc foty niet, a co do brania to jak nigdy na gumasy z opadu nic kompletnie (pewnie za szybki opad to i chętnej nie było), zmieniłem na dropa i na leniwca na 6 cm przynętę po bardzo delikatnym braniu dała się mamuśka zaprosić do fotki, na patyku do 15g była niezła jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 gratulacje bendzie większy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Ostatnio nie wklejałem ryb bo nic ciekawego, max takie 80+ 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Super swiatlo i bardzo ladne tlo jesienne.Dawaj wiecej fotek, nie skupiaj sie tylko na centymetrach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Ok, ten wyżej na Sebile 5" Magic Swimmer soft Na systemiku z kotwicą. Ten Poniżej na Relaxa 4" - foto z tel, bo aparat był w torbie, a pogoda nie sprzyjała manewrom i rybie. Złowiony na casta Fenwick Aetos do 18g, Curado 201e7 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 80+ też pajk, w końcu nie tylko metróweczki się liczą Fajne fishe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Maciek, przed zimą chyba też przybrałeś na masie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Japa, co on taki smutny i suchy:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Maciek, przed zimą chyba też przybrałeś na masie... Nieee... schudłem z 96 na 83-84kg już I ciągle idę w dół... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Czyżby sezon szczupakowy się kończył? Wczoraj tak ładnie połowiłem nawet nie wiało za bardzo, dziś zajeżdżam na łowisko a tam lód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Są jeszcze rzeki Apropo rzeki - nie wiem czy to jego krew czy moja bo rozwalił mi palucha przez nieuwagę, jak dobrze pamiętam Relax terminator 3" na offsecie + główka dociążeniowa 8g. Fenwick Aetos do 18g i curado 201e7. Ładnie szedł w rynnie i nurcie, niczym dobry 90tak Żwawy był. Z jednego miejsca w 30min wyjechało 6 podobnych ryb. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 wowww........!!!!!!! Maciek szalejesz, fajne rybki, gratulacje....widzę, że trochę chłodno bo drewno na ognicho sobie podszykowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Bravo Maciek! Ładne pajki , czasami taka osiemdziesiątka da lepiej popalić niż Sto, super fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Są jeszcze rzeki Apropo rzeki - nie wiem czy to jego krew czy moja bo rozwalił mi palucha przez nieuwagę, jak dobrze pamiętam Relax terminator 3" na offsecie + główka dociążeniowa 8g. Fenwick Aetos do 18g i curado 201e7. Ładnie szedł w rynnie i nurcie, niczym dobry 90tak Żwawy był. Z jednego miejsca w 30min wyjechało 6 podobnych ryb. Gratulacje !!!piękny szczupak , ale z jednego miejsca 6 podobnych ryb to jest w Polsce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Maciek ma swoje scisle tajne miejscowki Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Tak w Polsce, nigdy więcej tam nie pojechałem/nie poszedłem Bo wszystko 70-77 jeden rocznik, na jeziorach chociaż 80+ siadały. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Maćku, grzeszysz To z mojego punktu widzenia. Z Twojego zaś, w pełni Cię rozumiem. Wszak kto by się za taką drobnicą uganiał, jak pod ręką ma okazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 witam kolegów byłem dziś wytestować slidera łamańca w kolorze biało-czerwonym o konturach okoniowych nieatety byłem bez kontaktu. jutro dalsze próby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Jak dla mnie to nie slider-łamaniec, tylko Hunter Proton 10cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 W moich stronach ciężko o chociażby taką "drobnicę", zdaję sobie sprawę, że ktoś może pomyśleć, że nie łowisz, bo nie umiesz, ale faktycznie jest źle. Małe zbiorniki, nieliczne + kłusownictwo.Gratuluję rybek, i to z jednej miejscówki... może ja nie powinienem się ugadywać do Norge tylko w kraju poszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi