Skocz do zawartości

SZCZUPAKI 2013

diverek

Rekomendowane odpowiedzi

W moich stronach ciężko o chociażby taką "drobnicę", zdaję sobie sprawę, że ktoś może pomyśleć, że nie łowisz, bo nie umiesz, ale faktycznie jest źle. Małe zbiorniki, nieliczne + kłusownictwo.

Gratuluję rybek, i to z jednej miejscówki... może ja nie powinienem się ugadywać do Norge tylko w kraju poszkać :wacko:

Norge jest przereklamowane :) w kraju jest jeszcze sporo miejsc z ładnymi rybami, tylko trzeba się do nich "dobrać" i mieć czas, to najważniejsze :lol:

Ale niestety pewnie nie krajowy. Poniżej mój trollingowy. Według mnie i kolegów 7-8 kg. Na zdjęciach tego nie widać.

No nie widać.....

Co nie znaczy, że nie miał ;) A, że nie mam powodu, żeby Ci nie wierzyć, czy podejrzewać o kombinowanie, to szczere gratulacje, bo rybka ładna.

Kurtałka to LWS?

Pozdrówka

Kamil

Ręce mam przy ciele, może dlatego nie widać. Ale bez różnicy. Przyjmijmy, ze miał 5 kg. Na łódce było dwóch doświadczonych wędkarzy i tak go ocenili. Trzy zdjecia i do wody.

Kurtka to Dozer 2. Super sprawa i jeszcze niedawno za 4 stówki mozna było wyhaczyć. Nie potrzebuje nic lepszego.

Dzisiejszy szczupły. 114cm, 15kg wagi. Ciężka bestia jak na tą długość. Jak wypłynął do wierzchu i zobaczyłem kark tej ryby to byłem niemal pewny, że 120cm pękło. Marcin natomiast krzyknął, że ma 40 funtów - miał jednak trochę mniej.

114cm.jpg

Piękna mamuśka i fotka conajmniej na okładke ;) gratulacje

Miał ósemaka lekko bo był upasiony jak ci na wiejskiej, od środy znajomi siedzą i dzisiaj po pierwszym konkretnym przymrozku coś się ruszyło mieli 5 ryb w tym jakieś dwa duże , jutro w dzień dopytam dokładniej , a po weekendzie może się wybiorę.

Dzisiejszy szczupły. 114cm, 15kg wagi. Ciężka bestia jak na tą długość. Jak wypłynął do wierzchu i zobaczyłem kark tej ryby to byłem niemal pewny, że 120cm pękło. Marcin natomiast krzyknął, że ma 40 funtów - miał jednak trochę mniej.

114cm.jpg

Przepiękny. Gratulacje :)

witam kolegów  byłem dziś wytestować slidera łamańca w kolorze biało-czerwonym o konturach okoniowych nieatety byłem bez kontaktu. jutro dalsze próby

Odnośnie jeszcze Protona 10cm, to min. takie zdjęcia mi na dniach do skrzynki wpadły :)

post-47516-0-46392100-1385933902_thumb.jpg

post-47516-0-93750400-1385933892_thumb.jpg

Zdjęcia by Andrzej Lipiński.

Pozdrówka

Kamil

Edytowane przez Kamil Z.
  • Like 2