EMMS Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Względnie połamany GuusBait albo połamany Topper Aada Dama Daj znać, czy przyniósł wymarzoną rybę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arielos24 Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 W moich stronach ciężko o chociażby taką "drobnicę", zdaję sobie sprawę, że ktoś może pomyśleć, że nie łowisz, bo nie umiesz, ale faktycznie jest źle. Małe zbiorniki, nieliczne + kłusownictwo.Gratuluję rybek, i to z jednej miejscówki... może ja nie powinienem się ugadywać do Norge tylko w kraju poszkać Norge jest przereklamowane w kraju jest jeszcze sporo miejsc z ładnymi rybami, tylko trzeba się do nich "dobrać" i mieć czas, to najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Bankowo Proton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzoza Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Dzisiejszy szczupły. 114cm, 15kg wagi. Ciężka bestia jak na tą długość. Jak wypłynął do wierzchu i zobaczyłem kark tej ryby to byłem niemal pewny, że 120cm pękło. Marcin natomiast krzyknął, że ma 40 funtów - miał jednak trochę mniej. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Ale piękny pajk! Dla takich potworów warto łowić! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 (edytowane) bardzo grubaśnyniezła fotka pogratulować @brzoza dałaś czadu, tak trzymaj PSdopisz kilka zdań na co i gdzie złowiona - please Edytowane 28 Listopada 2013 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Genialna zdobycz. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 uff,przepiekna ryba,gratulacje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Ale niestety pewnie nie krajowy. Poniżej mój trollingowy. Według mnie i kolegów 7-8 kg. Na zdjęciach tego nie widać. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzoza Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Ryba z angielskiej zaporówki. Złowiona na kopyto 6'' na spadzie z 12 na 21m podczas sandaczowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 GRaty Brzoza przebyka piękny pajk !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Ale niestety pewnie nie krajowy. Poniżej mój trollingowy. Według mnie i kolegów 7-8 kg. Na zdjęciach tego nie widać.No nie widać.....Co nie znaczy, że nie miał A, że nie mam powodu, żeby Ci nie wierzyć, czy podejrzewać o kombinowanie, to szczere gratulacje, bo rybka ładna. Kurtałka to LWS? PozdrówkaKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Ręce mam przy ciele, może dlatego nie widać. Ale bez różnicy. Przyjmijmy, ze miał 5 kg. Na łódce było dwóch doświadczonych wędkarzy i tak go ocenili. Trzy zdjecia i do wody. Kurtka to Dozer 2. Super sprawa i jeszcze niedawno za 4 stówki mozna było wyhaczyć. Nie potrzebuje nic lepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Dzisiejszy szczupły. 114cm, 15kg wagi. Ciężka bestia jak na tą długość. Jak wypłynął do wierzchu i zobaczyłem kark tej ryby to byłem niemal pewny, że 120cm pękło. Marcin natomiast krzyknął, że ma 40 funtów - miał jednak trochę mniej. Piękna mamuśka i fotka conajmniej na okładke gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Miał ósemaka lekko bo był upasiony jak ci na wiejskiej, od środy znajomi siedzą i dzisiaj po pierwszym konkretnym przymrozku coś się ruszyło mieli 5 ryb w tym jakieś dwa duże , jutro w dzień dopytam dokładniej , a po weekendzie może się wybiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Właśnie się wahałem między Dozerem a LWS- długość mnie zmyliła A szczupak,jak pisałem, ładny. Absolutnie nie podważam jego wielkości, bo czasem po prostu tak ryba wyjdzie na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Graty Artur flaute tam miałeś .... chaliera a jutro ma wiać... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Piękna sztuka widziałem wczoraj na Fejsie Panie Artur! Raz jeszcze wielkie Graty!!! A my mamy jutro szanse Panie @Matt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Połamania Elitki, Mateusz Jak można na 2 kije, to ja bym zapuścił martwą gumę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Może już bez łamania tym razem! Bo ostatnio to załapałem takiego dola po tym Avidku! Dobrze tylko ze mi nie pękł przy rzutach testowych bo bym tam pływał jeszcze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Dzisiejszy szczupły. 114cm, 15kg wagi. Ciężka bestia jak na tą długość. Jak wypłynął do wierzchu i zobaczyłem kark tej ryby to byłem niemal pewny, że 120cm pękło. Marcin natomiast krzyknął, że ma 40 funtów - miał jednak trochę mniej. Przepiękny. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzoza Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Graty Artur flaute tam miałeś .... chaliera a jutro ma wiać... Chyba tak źle nie macie tam dzisiaj. Prognoza trochę łagodniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Graty, gruby zwierz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Gratulacje. Aż wstyd wklejać takie koło 80 Relax Kopyto 4L, Fenwick Aetos do 18g, Revo STX 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 (edytowane) witam kolegów byłem dziś wytestować slidera łamańca w kolorze biało-czerwonym o konturach okoniowych nieatety byłem bez kontaktu. jutro dalsze próbyOdnośnie jeszcze Protona 10cm, to min. takie zdjęcia mi na dniach do skrzynki wpadły Zdjęcia by Andrzej Lipiński. PozdrówkaKamil Edytowane 1 Grudnia 2013 przez Kamil Z. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi