EMMS Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Chyba że minus 20, czyli zagwostka ode mnie dostaje okolice 80 @Yan:Oczywiście pominąłem najważniejszy element - GRATULACJE ryby! Nie da się ukryć, że już trochę się pienię, bo jak tak dalej będzie za oknem gorąco to wtorkowa pielgrzymka nad Drużno może się odbyć, ale na łyżwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Jak wrócę do domu, wrzucę Wam jeszcze jedną fotkę do zabawy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Witam Z dzisiejszej zasiadki na podbitą makrelkę .....Graty za szczupala Yan ..... ale metoda i przynęta .... jakaś gruntowa czy co ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanek72 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Graty za szczupala Yan ..... ale metoda i przynęta .... jakaś gruntowa czy co ??? thx. popped up dead bait .na trupka oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 thx. popped up dead bait .na trupka oczywiscie Coś jakby się znowu skrócił :D . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Jerkbait.pl jest portalem poswieconym lowieniu na sztuczne przynety i trzymajmy sie tej formuly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanek72 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Jerkbait.pl jest portalem poswieconym lowieniu na sztuczne przynety i trzymajmy sie tej formuly. uppss...psio krew zabyłech. na sliderka 12 S R/R ...aprox 95 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 U mnie jeziora pozamarzały - wypływam i mogłem tylko ciąć lód 1-1,5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Wobler 129 ty nie płacz, jeżdrzę co roku na Szarcz,ale do takowych szczupaczków jak twoje to się nawet nie zbliżyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 co by nie było ze kobiety w Polsce nie łowią metrówek- ryba Iwony, z tego roku, bez zgadywanek klasyczny meterek, metoda: trolling 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Piękne kolorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Wobler 129 ty nie płacz, jeżdrzę co roku na Szarcz,ale do takowych szczupaczków jak twoje to się nawet nie zbliżyłem.Zmień wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Chyba na ognistą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Ładna ryba, Wojti. Optycznie wygląda na podobną do tej yanowej - myślę, że wiele się nie pomyliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arielos24 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 (edytowane) Od zachodu idzie ocieplenie, więc może do końca sezonu jeszcze coś uda się poholować Gratuluję pięknych kaczuch!!! Edytowane 8 Grudnia 2013 przez arielos24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Lód już puścił, ale teraz praca :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Lód już puścił, ale teraz praca :( Spoko, do świąt temperatury mają być dodatnie bądź delikatnie ujemne (w nocy) więc może da radę połowić. Ja osobiście liczę jeszcze na kilka wypadów, szczególnie w okresie świątecznym. A jeśli będzie lód to farelkę do jeziora wrzucę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Spoko, do świąt temperatury mają być dodatnie bądź delikatnie ujemne (w nocy) więc może da radę połowić. Ja osobiście liczę jeszcze na kilka wypadów, szczególnie w okresie świątecznym. A jeśli będzie lód to farelkę do jeziora wrzucę ... na baterie ja tam zamiast takiej ciapy wolałbym zeby juz przymroziło i jaką dziure bym zaliczył ------------------------------w lodzie oczywiscie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Dokładnie - najbardziej nienawidzę jak jest taka "ciapa". Albo niech dowali -20 i będzie 10cm lodu Albo niech będzie +5 i zero lodu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Dokładnie! Ani porzucać ani powiercić i jak tu żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Ja myślę, że niedługo będzie można już porzucać, a nie powiercić, przynajmniej mam taką nadzieję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgadzam się ,łowienie z pod lodu to dla eskmosów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Fenwick Elite Tech Smallmouth do 28g, Revo STX, Relax kopyto 4".90 w grubym plusem choć metra nie miał. Spodziewałem się dużo gorszych wyników po przesiatkowaniu całego!!! jeziora przez rybaków. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Mariaczi Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Fenwick Elite Tech Smallmouth do 28g, Revo STX, Relax kopyto 4". 90 w grubym plusem choć metra nie miał. Spodziewałem się dużo gorszych wyników po przesiatkowaniu całego!!! jeziora przez rybaków. wygląda na o wiele więcej niż na +90 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Mocno wyciągniete ręce w strone obiektywu daja taki efekt. Ryb ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi