wobler129 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 (edytowane) Może wygląda na więcej bo był gruby z 7kg miał myślę. Dziś słabiej, siatkowania cd.... :angry: :angry: Wydłubałem prawie 90tke, 89cm dokładnie, chudy. Smallmouth Fenwick do 28g.Revo STX, PP 20lb, Relax Kopyto 4L Edytowane 15 Grudnia 2013 przez wobler129 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Jak po przeciągnieciu siatką siadają jeszcze takie stwory to i tak najpierw pogratulować gospodarzowi wody i potem Łowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Maciek, to ty teraz tylko na Relaxa 4L łowisz? Mnie nuda już by zeżarła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 (edytowane) Maciek, to ty teraz tylko na Relaxa 4L łowisz? Mnie nuda już by zeżarła....Niestety tak to jest w wędkarstwie, że jeśli chce się mieć efekty to łowi się na to na co biorą, a nie na to na co by się chciało łowić Gdyby tak nie było to obławiałbym sielawowe tonie swimbaitami EDIT: Maciek, gratuluje kolejnej niezłej ryby Wygląda na to, że w święta jeszcze nie będzie lodu, może i ja coś wydłubię Edytowane 15 Grudnia 2013 przez Pumba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Na sebilki magic swimmer fluo też fajnie zagryzały, ale mi się już pokończyły A że biorą na te 4L i 4" to nimi "mucę" Jeszcze nie koniec sezonu, nie jeden tłuścioch jeszcze czeka w wodzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Piękne pajki Maciek, gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Jak po przeciągnieciu siatką siadają jeszcze takie stwory to i tak najpierw pogratulować gospodarzowi wody i potem Łowcy. Jeśli to były sieci stawne i w rozsądnych ilościach w jednorazowej akcji, to szkody w wodzie nie wyrządziły. Oczywiście z punktu widzenia wędkarza. Większe czyszczenie robią odłowy ciągnione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 piękne Esoxy GRatuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba-s Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Tylko czemu ten sam szczupak raz ma +90 a zaraz potem 89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Po czym wnosisz? Bo ja widzę, że to z dużym prawdopodobieństwem dwie różne ryby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Po mojemu to też różne szczupaki. Maciek, zmieniaj sposób prezentacji ryby i będzie gitara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Pierwszy miał 98 i był pewnie o połowę wyższy i szerszy I jakieś 7kg myślę lekko, a drugi duuuużo chudszy max 4kg. Potem wrzucę trzeciego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Przecież widać, że to dwie różne ryby, swoją drogą bardzo ładne. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Piękne rybska! Gratuluje ryb jak i łowiska;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 To mój największy w tym roku w PL. Większy i dużo cięższy od poprzedniego Nadwaga. 1-2 foto i mega ból w rękach. Trzeba chyba pochodzić na siłkę Ten lepiej pojeździł, bo na lekko, Fenwick Aetos do 18g, Shimano Curado 201e7, Dragon Jiggin Braid i Relax Ohio 4". Po delikatnym braniu w opadzie i zacięciu od razu wiedziałem, z czym mam doczynienia, bo pierw wędka mega się wygięła, a później zaczep ożył Parę razy mnie tak w konia zrobiły lecz nie tym razem... Tego szturchnięcia w opadzie nie można pomylić z zaczepem. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Maćku szalejesz tymi zębaczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Dobry wędkarz prędzej czy później potwierdzi swoją klasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Widzę Maćku, Twoje zębacze mają się nad wyraz dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Pinkne zębacze! Czyli - dla chcącego nic trudnego, aczkolwiek rybacy na pewno misję utrudniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Kapitalne kaczodzioby Macku Pięknie wypracowana miejscóweczka BRAWO !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro69 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Maciej, Maciej miałem już zamykać sezon, ale przez Ciebie pędzę nad jeziorko może coś huknę...! Wysoko podnosisz poprzeczkę...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 To jakie oczka miała ta siata???:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Piękne ryby, serdeczne gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHIT_TLER Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 To jakie oczka miała ta siata???:-)pistolety przez nią przeszły, większe nie dały rady no i Maciek po flaszeczce, która przeszła z rąk do rąk miał z czym zdjęcia robić A tak na poważnie to gratuluje, meeeega regularność! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandacz7 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 (edytowane) Pistolecik;) chyba ostatni w tym roku ;( na księżniczce Edytowane 17 Grudnia 2013 przez lukomat Fotka niezgodna z regulaminem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi