godski Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 (edytowane) Dzisiejszy z Drużna. Według niedokładnych pomiarów miał 94 cm. Mniej nie miał. Mógł mieć ze 2-3 cm wiecej. Mierzony na kolanie w pozycji lekko zgiętej.Niestety, trochę rzeźnia na zdjęciach. Edytowane 18 Grudnia 2013 przez godski 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Chłodek Ci służy, gratulacje mamusia konkret! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Gratulacje, to jest piękna ryba Andrzeju! Czyli krótko - opłacało się jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 (edytowane) Na płyciznach?U mnie jeszcze podczas ostatnich połowów żarły na metrowej wodzie.gratuluje, konkretna ryba Edytowane 18 Grudnia 2013 przez damian22777 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Generalnie piękny prezent przed samymi Świętami!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meyger Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Dokładnie, piękna rybka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Ile kolega wobler129 ma wzrostu - jesli wolno zapytac? Obiecuje ze nie zadam wiecej pytan i do niczego sie nie bede przyczepial. Potrzebny mi punkt/obiekt odniesienia. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 (edytowane) Ile kolega wobler129 ma wzrostu - jesli wolno zapytac? Obiecuje ze nie zadam wiecej pytan i do niczego sie nie bede przyczepial. Potrzebny mi punkt/obiekt odniesienia. Pozdro 215 cm a co ??? Edytowane 19 Grudnia 2013 przez rybak109 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 a nic, obiecalem ale w 215 nie wierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zapytaj o długość nosa, łatwiej będzie mierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Ale po co. Mi wystarczy informacja czy ktos jest ,,king kongiem'', czy raczej drobnej budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Mi wystarcza jak ktoś napisze, że ryba miała tyle i tyle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Ale po co. Mi wystarczy informacja czy ktos jest ,,king kongiem'', czy raczej drobnej budowy Miałem okazję poznać. Do "konusów" Maćka bym nie zaliczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Heh niecałe 190cm, pozdrawiam Cię Bigos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Dzieki. I wszystko jasne. Teraz juz wiem dlaczego ryby wygladaja niepowaznie, pomimo powaznego opisu. Pozdro. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 (edytowane) Skoro bawimy się w zgadywanki to ile miała rybka z poniższej fotki?Kolega na zdjęciu jest trochę wyższy od Maćka Edytowane 20 Grudnia 2013 przez hlehle 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Strasznie gruby pajkor, ale 90, może 85? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Może to niewykonalne, nie wiem, takich dużych szczupaków nie łowię ... Ale gdyby tak rybkę pyskiem do obiektywu... Ryby ładne, a cały czas mi ich dupy... przepraszam, ogony każą oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Skoro bawimy się w zgadywanki to ile miała rybka z poniższej fotki?Kolega na zdjęciu jest trochę wyższy od Maćka _1.jpgdla mnie ponad meter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Daniel, a jaką nagrodę przewidujesz? Strzelam, że ponad setkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Cóż ja mogę powiedzieć jak palców nie widać Ale strzelam, że to grube +/- 90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Skoro bawimy się w zgadywanki to ile miała rybka z poniższej fotki?Kolega na zdjęciu jest trochę wyższy od Maćka _1.jpgprzecież jest napisane jak byk : "Rozmiar: 78,93..." 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Dobre :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diverek Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 O teraz to i włosi będą gościć na naszych wodach.Niech zapodadzą ten film to cała Europa TU zjedzie..Ruskich już widzieliśmy.http://przewodnicywedkarscy.pl/?p=13760 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domator Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 O teraz to i włosi będą gościć na naszych wodach.Niech zapodadzą ten film to cała Europa TU zjedzie..Ruskich już widzieliśmy.http://przewodnicywedkarscy.pl/?p=13760Super łowisko i piękne szczupaki. Było na co popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi