robert67 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Skoro bawimy się w zgadywanki to ile miała rybka z poniższej fotki?Kolega na zdjęciu jest trochę wyższy od Maćka _1.jpg A 105, będzie wiarygodne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woyciech Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Jak już zgadujemy, to Ja też mam jedną fotkę w swojej galerii, którą znajomi oceniali bardzo różnie.A jak wy myślicie, ile miał ten szczupak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Jak już zgadujemy, to Ja też mam jedną fotkę w swojej galerii, którą znajomi oceniali bardzo różnie.A jak wy myślicie, ile miał ten szczupak??? 95? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Ile masz wzrostu? Wygląda góra na siedemdziesiątaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Proporcje dłoni do głowy przemawiają za tym, że Andrzej ma rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woyciech Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Ja mam 176 wzrostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 75cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerus Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Skoro bawimy się w zgadywanki to ile miała rybka z poniższej fotki?Kolega na zdjęciu jest trochę wyższy od Maćka _1.jpgNie wiem czy zgadywanka jeszcze aktualna daje mu 93cm,a jeśli był zwazony to nie więcej 6,90kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domator Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Skoro bawimy się w zgadywanki to ile miała rybka z poniższej fotki?Kolega na zdjęciu jest trochę wyższy od Maćka _1.jpgokoło 90 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 (edytowane) Zgadywanka @hlehel jest prosta dla tych co znają przynętę, którą ryba ma w paszczy (wystarczy przemnożyć odpowiednią krotność przez długość tej przynęty). Bardzo fajny gruby "pajk" oceniam go podobnie jak koledzy 88-96cm, do metra raczej mu trochę zabrakło. PSczekamy na podanie rzeczywistej długości (do Świąt nie będziemy zgadywać ) Edytowane 22 Grudnia 2013 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 85 cm Następnym razem poproszę kolegę żeby bardziej ręce wyciągnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Dla mnie ile by nie mial to piękna rybka:)Przekaż gratulacje ode mnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 85 cm Następnym razem poproszę kolegę żeby bardziej ręce wyciągnął Bardziej??? Bardziej to za mało. Tutaj to trzeba śluzem soczewkę ubrudzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woyciech Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Najbliżej był @grunwald1980 bo rybka miała 78 cm. A więc widzicie, że jednak nie jest łatwo z fotki określić długość . Wszystko zależy jod tego, jak ryba jest prezentowana. Są specjaliści co bardzo dobrze potrafią wydłużyć optycznie reprezentowane na fotach zdobycze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 To proszę zgadnijcie tego z dziś. Łatwo zmierzyć, guma ma 10cm Kto trafi najbliżej?? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba666 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Strzelac to kazden jeden potrafi a robic to nima komu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 aleee rybsko! Gratulacje Maciek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 No Maciek,znów pozamiatałeś Piękny tłuścioszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Na moje oko to niemierzone, ale fajne tłuste 85+ hahaha Gratulacje Maciek. Aż sam jutro wyskoczę zobaczyć jak się moje +-50 czują xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 To proszę zgadnijcie tego z dziś. Łatwo zmierzyć, guma ma 10cm Kto trafi najbliżej?? Pewnie z 9 tych gum by ułożył w długość rybci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 110 + , hmmm tak myślę...A ile naprawdę to łowca napisze...Gratuluję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 110 + , hmmm tak myślę...A ile naprawdę to łowca napisze...Gratuluję O jakiej rybie piszesz? ) 85-90, ale fajnie spasione. Piękne pajki Maćku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Coś kole metra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Jak RUDY.....102 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 A ja dam dokładne 97cm ....i dorzucę gratulację!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi