wobler129 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Piękna mami Gratulacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 piękny szczupak na co ci wzioł gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domator Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 jak widać w tym w tym wątku to jednak jest w Polsce wiele dużego szczupaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 (edytowane) piękny szczupak na co ci wzioł gratulacjeDzieki.na gume relaxa 4"w kolorze fluo na 25 gr glowie.branie z opadu przywalil jak kon Edytowane 24 Grudnia 2013 przez grunwald1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 jak widać w tym w tym wątku to jednak jest w Polsce wiele dużego szczupaka ...szczególnie na łowiskach zamkniętych i prywatnych... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 ...szczególnie na łowiskach zamkniętych i prywatnych... Patryk kto jak kto ale Wy tam w okolicach Zalewu Szczecińskiego to chyba raczej nie możecie narzekać na szczupaki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 ...jak ktoś lubi łowić stricte ten gatunek, posiada dobrą jednostkę pływającą to raczej nie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 jak widać w tym w tym wątku to jednak jest w Polsce wiele dużego szczupaka Herbaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 jak widać w tym w tym wątku to jednak jest w Polsce wiele dużego szczupaka Tak optymistycznie to chyba tylko z uwagi na świateczny okres.Słodzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 A może bardziej świątecznie - barszczyku, Panowie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Domator, jaja sobie robisz? Jest dosłownie kilka wód z otwartym dostępem, kilka łowisk z bardzo drogim dostępem i kilka z ograniczonym dostępem, na których można osiągać nieprzypadkowe wyniki. Dla porównania - w tym roku byłem z Harrym w NL na zupełnie nieznanej wodzie. W dwa dni złowiliśmy dwie ryby pod metr i sporo mniejszych. O Skandynawii nawet nie wspominam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domator Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Domator, jaja sobie robisz? Jest dosłownie kilka wód z otwartym dostępem, kilka łowisk z bardzo drogim dostępem i kilka z ograniczonym dostępem, na których można osiągać nieprzypadkowe wyniki. Dla porównania - w tym roku byłem z Harrym w NL na zupełnie nieznanej wodzie. W dwa dni złowiliśmy dwie ryby pod metr i sporo mniejszych. O Skandynawii nawet nie wspominam...No to skąd tyle dużych szczupaków w tym wątku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 No to skąd tyle dużych szczupaków w tym wątku ?Jak to skąd!? Z Biedronki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Ładnie Panie Witoldzie,ładnie! Moje gratulacjepiękny pajk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Dzieki Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Domator, jaja sobie robisz? Jest dosłownie kilka wód z otwartym dostępem, kilka łowisk z bardzo drogim dostępem i kilka z ograniczonym dostępem, na których można osiągać nieprzypadkowe wyniki. Dla porównania - w tym roku byłem z Harrym w NL na zupełnie nieznanej wodzie. W dwa dni złowiliśmy dwie ryby pod metr i sporo mniejszych. O Skandynawii nawet nie wspominam...Ale za to Polskie wody są najlepszymi łowiskami szczupaków 25-50cm jakie znam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Tak, w tych w których ja łowię złowienie takiego szczupaka jest trudniejsze niż ryby 90+ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Tak to jest w zdrowej populacji,jak kilka lat temu brodziłem wzdłuż brzegów rozlewiska na średniej górskiej rzeczce w środkowej Szwecji to brały mi tylko 70+,pięćdziesiątki i sześćdziesiątki wyskakiwały z pod nóg w wodzie 0,5m i za nic w świecie nie dawały się wypędzić za granicę trzcin... Bały się wody.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaDza Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Witam,Szczupły z zakończenia sezonu 2013 i do tego branie w ostatnim rzucie roku...można powiedzieć złapany ,,rzutem na taśme". Przynęta Shaker 11cm. Życze wszystkim znacznie większych w 2014! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Samiec? Gratulacje, ja dziś miałem kończyć, a tu lód..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Mariaczi Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 ja byłem na pobliskiej bierawce, i lipa, kolega złowił okonia, ja wachlowałem wodę czym miałem od 9 do 15 i cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Taki rzut na taśmę każdemu się marzy, gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Ja dziś posiałem byka... i jednego około 65 wyholowałem. Ale prawie całe jezioro zamarznięte, pojedyncze oczko wolne od lodu,...... O 11:00 już było po wszystkim bo nie było gdzie rzucać Sezon w miarę udany, trochę nowych technik, sposobów i przemyśleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Maciek, rozumiem że do oczka czołgałeś się po tym gruuuuuuubym lodzie i na szarpaka dłubałeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Jak co roku.. trzeba było jakoś zakończyć sezon 2013... opcji było kilka - wygrał .... klasycznie od 4 lat... Szczupak szału nie było. Warunki dość cięzkie. Zaliczone kilka brań. . ja spudłowałem dwa brania, ale miałem niewątpliwą przyjemność podebrania tego "złocistego" szczupca 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi