krzysiek Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Piękna pogoda i... piękny podbierak. Gumowany? Co to takiego?Ryba grubiutka - I like it Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Ale przyponik to jakiś taki krótki się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 (edytowane) Wygląda na taki sam. Podbierak firmowany przez Rozemeijer'a. Kilka lat temu załatwił mi go @Efex.Nie wiem czy są jeszcze w sprzedaży. Edytowane 3 Stycznia 2014 przez hlehle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Ale przyponik to jakiś taki krótki się wydaje nie to szczupak taki długi był Wygląda na taki sam. Podbierak firmowany przez Rozemeijer'a. Kilka lat temu załatwił mi go @Efex.Nie wiem czy są jeszcze w sprzedaży.faktycznie - przypomniało mi się, że gdzieś mi w oczy rzuciło się logo Roze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zacny sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi