suhhar Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 ee tam tyłeczki jak tyłeczki ale Jack Daniels mi sie rozmarzył.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 A prosiłem żonę żeby tego filmu nie wrzucała na sieć.... Ehhh te baby baby, dać im łyczka Jacka D. ... Już wiem skąd u mnie ta "miłość" do Jacka, która trwa od 1999 roku. Sorki za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Oba filmiki super,a motywacja... szkoda, że u nas jeszcze wszystko pozamarzane, ale niedługo będzie można już odkurzyć przynęty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Chyba pójdę sobie nalać szklaneczkę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Wczorajsze 6-cio godzinne trolowanie za szczupakiem , udało się tylko wyholować po jednym z kumplem , to większy mójKij batson 25lb zbudowany przez kolegę z forum Zbyszka , kręciek abu 5601C4 , pletka tufline 20lb i na końcu zestawu perch12SDR. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 No piekna sztuka ! Pozazdoscic .Gratki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Dzięki Claudio,na razie nie tak piękny jak u Ciebie ale dopiero w tym roku jestem przygotowany na szukanie wiekszych u siebie a wiem że są i myślę że jeszcze się mile zaskoczę, chyba pozytywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Wal do Mnie to poszukamy jakiegos REKORDU EUROPY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Muj pierwszy w tym roku może nie potwór ale od czegoś trzeba zacząć sezon .Ciekawostka szczupak miał wrośnięta stara kotwiczkę z kawałkiem stalki w gardle nie usuwałem bo nie chciałem mu zrobić krzywdy tym bardziej że wyglądało na bardzo stare doszyłem do wniosku że żyję z tym dostatecznie długo i dobrze wygląda to z czasem samo wypadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vBartek Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Więc jednak ruszyłeś za szczupakiem Maciek . Przykra sprawa z tą kotwicą w gardle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zmobilizowałeś mnie chociaż pogoda dzisiaj była straszna wiatr momentami uniemożliwiał wędkowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zagi Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 WitamGratuluje szpułegoSwoja drogą wymyslono tyle ustrojstwa do wyczepiania przynet z zaczepu a nikt nie wymyslił ustrojstwa do takich sytuacji jak ta kotwica w pysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 chyba slabo szukales. nazywa sie to deep throat disgorger kosztuje kilka eurometrowemu szczupakowi mozna kotwiczke (bez zadziorow) z tylka wyjac.waski czubek wpycha kotwice w glab odczepiajac rybe a wiekszy stozek chroni groty by sie nie powrot nie wbily przy wyciaganiu z gardla.do tego fox i kilka innych firm oferuja dlugie szczypce i obcegi do obcinania kotwic/stalek:jak tutaj:http://www.thetackle-shop.co.uk/section280/Greys-Prowla/product2996/Greys-Prowla-12-Long-Nose-Pliars.htmlhttp://www.thetackle-shop.co.uk/section280/Greys-Prowla/product2997/Greys-Prowla-12-Side-Cutters.html do tego jak juz ktos lowi na trupka to po kilku takich zajsciach usuwa groty z conajmniej 2 ramion kotwiczek (obstawiam ryba ma ta kotwice z zestawu na trupka)fox i kilka innych firm oferuja semi barbless trebles (ramie z zadziorem wbija sie w przynete by nie spadala)w najgorszym wypadku mozna rybie wcisnac kotwiczke glebiej (bezzadziorowa) kawalkiem badyla (mowa o calkowitym braku przygotowania i pozostawieniu wedek z trupami bez nadzoru) a tam juz sobie poradzi (wyjalem sporo ryb z takimi zestawami a widzialem nawet fotki ryb, ktorym takie kotwiczki urwane przebijaly brzuch i one dalej polowaly a kotwice diabli brali po jakims czasie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zagi Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Witam GooralDzieki za info człowiek całe zycie sie uczy .Dobre te graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vBartek Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Dobry patent ten deep throat disgorger. Raz w życiu, w zeszłym roku by mi się przydał: Idę brzegiem jeziora, wieje jak diabli aż tu patrzę na brzegu szczupak przez fale wywalony, chudy ale długi. Chyba niedawno zdechł myślę bo oczka jeszcze całkiem szkliste, schylam się by zmierzyć z ciekawości a ten jak nie podskoczy. Zapiszczałem jak baba, tak mnie przestraszył. Gardziel miał zszytą przez kotwicę ale tak głęboko i perfidnie, że ciągnąc za stalkę nawet jej nie widziałem. Nie przeżył a szkoda bo dobre 90cm miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 no ja widzialem kilka ryb, ktorym ktos ciagnac na chama za stalke wyciagnal polowe przelyku do pyska... mysle, ze by mu mniej szkody zrobili jakby nie wyrywali stalki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycek Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Taki 'przelyk w pysku' mozna potem wscisnac z powrotem na miejsce, rybie nic sie nie dzieje - oczywiscie z umiarem. Operacja na dwie osoby, dlugie narzedzia i zdecydowanie zadanie latwiejsze jesli ryba jest wieksza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zagi Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 WitamWidze Panowie ze nie tylko mnie boli taki obrazek i stan rzeczyTo chyba dobrze swiadczy o człowiekuTak sobie mysle ze chobby nie powinno szkodzic zadnej stronie bo to my ludzie jestesmy dodatkiem do tego swiata nie zawsze do konca dobrymNie naleze do parti zielonych wyprzedzam pytania chociaz popieram w niektórych przypadkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) nie taki ładny jak hiszpańskie ,ale za to po obwąchiwaniu jerka kopnął jak koń... pozdro z krainy deszczowców Edytowane 19 Kwietnia 2013 przez bassket 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barach3 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Świetny filmik. Pryzyjemnie się go ogląda. Gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 basket co to za kij? poza tym ze Guide select Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 (edytowane) basket co to za kij? poza tym ze Guide select skinner cast-(podpytalem Piotrka Piskorskiego czym miota- i takiego sobie sprawilem) Edytowane 20 Kwietnia 2013 przez bassket Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Fajny film 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 witam , wow cool filmik. Gratuluje esoxa!! co to za kamerke Kolega posiada? pozdrawiam Zbigniew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Widzę, że Pinnacle i Procaster poszedł w kąt kosztem GS-a i Plutona/Ryogi? A szczupak piękny i filmik jak zawsze zawodowy!! PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi