francisco scaramanga Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Witam Dla bardziej zorientowanych w tematyce odbywających się w Polsce i Europie targów sprzętu pływającego, wędkarskiego itp. Mógłby ktoś wrzucić terminy i miejsca odbywających się w 2013 ciekawych targów. Nie chodzi o wrzucanie byle czego gdzie np.produktem targów zostaje waniliowa kulka proteinowa Serdeczne dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 paawelek83 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 obawiam się że w Polsce może być z tym problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Polskie targi wędkarskie to strzał w kolano chyba że chcesz zjeść kiełbasę z grilla i kupić sobie chiński scyzoryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 range1970 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 może Bartek @makamba - specjalista ds targów coś wrzuci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 francisco scaramanga Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 A żeglarskie? Tam czasem można ciekawe rzeczy zobaczyć, które zaadoptować można dla potrzeb wędkarskich, sondy okucia do łodzi i inne drobiazgi, które mogą czasem okazać się bardzo funkcjonalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 makamba Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 może Bartek @makamba - specjalista ds targów coś wrzuci...Wrzucę , wrzucę.Już wkrótce wstawię foto relację z grudniowych targów w mieście Utrecht.Ze 400 fotek zrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 francisco scaramanga Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Nie może być że nikt nic nie wie.... o tym co będzie się odbywało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 makamba Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 (edytowane) http://www.exposilesia.pl/boatexpo/pl/ http://www.belgianboatshow.be/ http://www.boot-holland.nl/ http://www.hiswa.nl/de-beurzen/hiswa-amsterdam-boat-show http://hanseboot.de/ http://www.visma.nl/ Edytowane 6 Stycznia 2013 przez makamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 francisco scaramanga Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Dzięki, Ja znalazłem coś w Polsce, już w lutym, http://www.wiatriwoda.pl/ Pewnie poziom od tego powyżej mocno odstaje, warto to odwiedzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 range1970 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Wrzucę , wrzucę.Już wkrótce wstawię foto relację z grudniowych targów w mieście Utrecht.Ze 400 fotek zrobiłem.To znowu na chwilę będziesz Modemem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kostom63 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 pewnie jak co roku piekne jachty i dziewczyny a wedkarsko slabiutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hudson Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Ktoś był na Rybomanii w zeszłym roku? Warto jechać do Poznania w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Według mnie najsensowniejsze targi wędkarskie ostatni raz odbyły się z 4 lata temu. Teraz nie ma nic konkretnego na targach, a bardzo szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 angler1212 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 U nas: Zabrze:http://www.markoz.pl/pil.html Poznańhttp://rybomania.com.pl/pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 duży Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 W Poznaniu w tym roku będzie się wystawiało dużo więcej firm wędkarskich .Słyszałem że już nie ma wolnych powieżchni wystawowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Masz listę firm wędkarskich które będą się wystawiały ? Jestem ciekaw jaka powierzchnia wystawowa jest wynajęta przez firmy wędkarskie a jaka przez inne które raczej nie mają nic wspólnego z wędkarstwem. Pozdrawiam,Slider. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gadget Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Witam, kiedyś słyszałem o czymś takim.http://www.expo.sejny.pl/index.php?aid=0 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stoner Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Tak prawdę mówiąc to Targi w Polsce zeszły na psy. Tak jak Kolega @slider@ napisał; ostatnie w miarę normalne i ciekawe odbyły się 4 lata temu. Ostatnie lata to żenada kompletna. Miałem w zeszłym roku jechać do Kielc ale dobrze że zapytałem na forum ,czy ktoś był, jak się okazało jedno stanowisko wędkarskie było i kupa smrodu grillowego. Zaoszczędziłem paliwa i nerwów.Mam nadzieję że w Zabrzu coś będzie ciekawego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Tak prawdę mówiąc to Targi w Polsce zeszły na psy. Tak jak Kolega @slider@ napisał; ostatnie w miarę normalne i ciekawe odbyły się 4 lata temu. Ostatnie lata to żenada kompletna. Miałem w zeszłym roku jechać do Kielc ale dobrze że zapytałem na forum ,czy ktoś był, jak się okazało jedno stanowisko wędkarskie było i kupa smrodu grillowego. Zaoszczędziłem paliwa i nerwów.Mam nadzieję że w Zabrzu coś będzie ciekawego. Nie wiem jak teraz, ale swego czasu wystawiałem się w Zabrzu, wędkarsko słabiutko, Myślistwo, grill i militaria. Z wędkarstwa były 2 stanowiska z jakimiś hand made-mi przynętami, poza tym kilka firm ogólnie znanych. Ogólnie królował Pan Karp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zwierzu Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 ...Mam nadzieję że w Zabrzu coś będzie ciekawego. Jak jesteś karpiarzem to zapewne znajdziesz coś dla siebie. Co do spiningu to ogólnie bida . W tamtym roku dłużej zabawiłem na pokazie muchowym, techniki rzutowe, kręcenie much i warto było liznąć tematu, notabene całkiem pokaźna grupa osób się przy tym gromadziła. Odwiedziłem też stanowisko Experta dystrybutora Spro na Polskę, trochę porozmawiałem i pomacałem sprzętu, reszta to drobne zakupy wśród wystawiających się okolicznych sklepów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek Mańczak Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 W tegorocznej edycji targów Rybomania, w Poznaniu, widać jednak wyraźny progres:) Impreza wyłącznie wędkarska, zajęta jest cała hala o powierzchni bodajże 5000m2..Z pewnych wystawców, z tego co wiem, będą:Daiwa-CormoranSangerPure Fishing (ABU, Berkley, Penn..)Savage GearZebcoExpert (Gamakatsu, SPRO)FenwickLovec-RapyTarnusi my, czyli Pracownia ART-ROD (Lamiglas, St.Croix, Dragon etc). Pozostali wystawcy to firmy karpiowe, spławikowe itp.Pozdrawiam i zapraszam:) Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Mało coś.... szkoda że nie można zrobić osobnych targów poświęconych spiningowi/muchowemu i castingowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 walleye Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Mało??? a gdzie więcej? warszawka nic więcej przez ostatnie 5 lat nie poakzała wiec chyba nie masz co nażekać....a wielkopolanie to bardzo sypatyczni i gościnni ludzie, my juz mamy pełnego busa i jedziemy na całą niedzielę !!! 12 osób@slider może przyjedź i zobacz?@tomek mańczak będą nowości z St.Croix ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Według mnie tak, biorąc pod uwagę ile firm istnieje na rynku polskim. Pojechałbym chętnie jakby było coś ciekawego lecz biorąc pod uwagę poziom prezentacji handlowców na temat nowości wolę zostać w domu i poczytać w internecie a potem poprostu pojechać do sklepu pomacac to co mnie interesuje. Zgadzam się bardzo mili ludzie i cenie ich ale na targi żeby nic nie zobaczyć ciekawego to sorry... szkoda mi czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 makamba Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Wydaje mi się ,że lepiej zrzucić się w 4 osoby po parę złoty na paliwko i lepiej pojechać sobie na jakieś dalsze , zagraniczne targi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 jestem tego samego zdania co makamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
francisco scaramanga
Witam
Dla bardziej zorientowanych w tematyce odbywających się w Polsce i Europie targów sprzętu pływającego, wędkarskiego itp.
Mógłby ktoś wrzucić terminy i miejsca odbywających się w 2013 ciekawych targów.
Nie chodzi o wrzucanie byle czego gdzie np.produktem targów zostaje waniliowa kulka proteinowa
Serdeczne dzięki.
42 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi